Regiunile RomânieiTransilvaniaJudețul Brașov

 

Topic: Licitatie achizitie autobuze prin Fondul de Mediu

47 posts, 24987 views
 
Go to page:  1 2 3 4
 
 

📖 Pagination options
Re: Licitatie achizitie autobuze prin Fondul de Mediu alex83

S-a trecut in etapa de evaluare financiara.

 


Licitatie achizitie autobuze prin Fondul de Mediu Andrei Andraș

Licitația pentru cele 32 de autobuze electrice a fost câștigată de SOR Libchavy s.r.o.

 


Re: Licitatie achizitie autobuze prin Fondul de Mediu ticker

Deci am avut dreptate. Doamne ajuta sa fie bune...

 


Licitație achizitie autobuze prin Fondul de Mediu Andrei Andraș

Iar despre articulatele electric-hibrid avem următoarea veste:

Având în vedere că la licitația pentru achiziția autobuzelor articulate electric-hibrid nu am avut nici un ofertant, vrem să lansăm o nouă licitație pentru achiziția de autobuze articulate, integral electrice, cu lungimea de 18 metri. În acest sens am solicitat acordul Agenției Fondului de Mediu pentru a înlocui în viitoarea procedură de achiziție autobuzele hibrid cu autobuze electrice, a declarat primarul George Scripcaru.

 


Re: Licitatie achizitie autobuze prin Fondul de Mediu ticker

La articulate electrice SOR nu are model deci va castiga BYD

 


Re: Licitatie achizitie autobuze prin Fondul de Mediu alex83

La articulate electrice trebuie sa tinem cont si de Sileo/Bozankaya. Au ofertat si pe celalalt lot de 12 pentru Brasov. Si avand in vedere ca lucrurile nu se vor intampla intr-un orizont de timp scurt, s-ar putea sa revina in discutii si Solaris (daca au linie de productie separata pentru articulate de cele de 12 metri).

 


Re: Licitatie achizitie autobuze prin Fondul de Mediu alex83

Contractul s-a semnat azi, in maxim 9 luni trebuie sa soseasca prima serie, in maxim 18 toate 32.

 


Licitație achiziție autobuze prin Fondul de Mediu Andrei Andraș

Nu se mai cumpără articulate hibrid, ci, mai nou, autobuze electrice midi de 8-9m...
Deci avem de ales între Karsan Atak electric sau BMC Neocity electric, astea fiind variantele de oferte mai plauzibile în categoria autobuzelor LF.

Municipalitatea va achiziționa încă 20 de autobuze electrice[/b:39sbj7iy]

Marți, 29 octombrie, a fost semnat un act adițional pentru modificarea contractului de finanțare încheiat de Municipalitate cu Agenția Fondului de Mediu, în cadrul Programului privind îmbunătățirea calității aerului și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră utilizând autovehicule mai puțin poluante în transportul public local de persoane. Modificarea vizează achiziția  de autobuze electrice de mici dimensiuni în locul autobuzelor electrice-hibrid. Solicitarea Municipalității pentru  modificarea contractului de finanțare a venit ca urmare a faptului că la licitația pentru achiziția celor 20 de autobuze hibrid-electrice nu s-a depus nici o ofertă, în schimb pentru cele 32 electrice, pentru care s-a încheiat deja contractul de achiziție la sfârșitul lunii iulie, au existat mai multe oferte.


"Ieri (29 octombrie) am semnat actul adițional la contractul pe care îl avem cu Agenția Fondului de Mediu pentru a putea achiziționa autobuze electrice, în loc de autobuze hibrid. Le mulțumesc celor de la AFM pentru că au acceptat solicitarea noastră de achiziție autobuze electrice, iar în noiembrie vom putea lansa licitația. Cele 20 de autobuze vor deservi centrul istoric. De aceea ele vor fi de dimensiuni mai mici, de 8-9 metri, astfel încât să fluidizăm traficul cât mai mult, date fiind căile de acces din zona veche a orașului. Sper să semnăm cât mai repede contractul de achiziție și pentru cele 20, astfel încât întreg pachetul finanțat de AFM, de 52 de autobuze, să intre în circulație. Cu siguranță, de primăvara viitoare, primele autobuze electrice, fabricate în Cehia, vor circula în Brașov", a declarat primarul George Scripcaru.

Finanţare:
Proiectul, care presupune achiziția a 52 de autobuze ecologice (32 de autobuze pe care le va livra SOR Libchavy s.r.o. + 20 de autobuze electrice de mici dimensiuni, conform actului adițional semnat ieri) și a stațiilor de încărcare aferente, se derulează cu o finanțare nerambursabilă de la Agenția Fondului de Mediu, în valoare de 109.600.000 de lei, contribuția Municipalității fiind de 27.550.000 lei, din bugetul local.


Sursă -> https://www.brasovcity.ro/index.php?ck= ... g&snr=2235

 


Re: Licitatie achizitie autobuze prin Fondul de Mediu micutzu

Mai e si Urbino 8.9 LE Electric.

 


Re: Licitatie achizitie autobuze prin Fondul de Mediu PTMZ

Dacă se cer autobuze LF, atunci Urbino 8,9 LE Electric nu se încadrează, deoarece nu e LF, ci low-entry (podea parțial coborâtă).

 


Re: Licitatie achizitie autobuze prin Fondul de Mediu SPA29

Astea ne lipseau. Dube electrice.

 


Re: Licitatie achizitie autobuze prin Fondul de Mediu Puss in Boots

Nu stiu cat de mari sau mici sunt astea din Viena, dar pe strazile mici si inguste din centru merge si cu asa ceva. Nu le-as categorisi la "Dube".
Screen Shot 2019-10-31 at 8.24.18 AM.png (494.68 KB; downloaded 5148 times)

 


Re: Licitatie achizitie autobuze prin Fondul de Mediu micutzu

Sunt deja Menarini-urile de 10m care sunt folosite pe acele trasee,nu cred ca era necesar sa fie achizitionate alte autobuze tot de dimensiuni reduse.Ma rog,bine macar ca nu iau Jest-uri  :lol:

 


Re: Licitatie achizitie autobuze prin Fondul de Mediu alex83

Pai trebuie retinute cateva lucruri. In primul rand, banii astia erau pentru 20 de hibride de 18 metri. Au vazut ca nu s-au ofertat, au vrut electrice. Cel mai probabil, nu s-au putut suplimenta fondurile de la mediu si au mers pe ideea de a se incadra pe ce se poate. Pentru centrul vechi au vrut tot hibride dar de dimensiuni mai mici (10 m), dar intr-o etapa finala de achizitii prin fonduri POR (UE). Ramane de vazut ce se va intampla cu proiectul in forma initiala (cele de 18 metri intrau pe linii cu incarcare: 17, 21 si 23) si cu proiectul ce urma a fi depus pentru hibridele mici. Licitatia va fi lansata in noiembrie, ramane de vazut cine va castiga, chiar daca pare o noua servita pentru Anadolu.

 


Go to page:  1 2 3 4
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Brașov  • 
Choose destination

Since our 2305 forum members have written 422932 posts in 5268 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use