Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

 

Topic: Mercedes-Benz Citaro Euro 3

808 posts, 296801 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 58
 
 

📖 Pagination options
Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 Victor92

@Nenea_titi: Nu-ti convine - ia un alt mod de transport.

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 Mihai2005

Da, cum zicea Axel. Ia un Yango la 5 lei! :)

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 br101

Cu riscul de a fi antipatic, Nenea titi are aici mare dreptate, unele Citaro Euro 3 sunt intr-adevar deplorabile. Eu merg des la Chitila cu 476 si m-am lamurit cu Euro 3 dar tac si inghit  :oops: oricum e cea mai buna varianta...
De asemenea sunt zone intregi  ale Bucurestiului neservite de metrou, unde Stb-ul ar trebui sa fie de  departe cea mai rationala alegere. Alt aranjament inseamna deseori masina personala, nu trotineta electrica, Uber sau altele asemenea.

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 Nenea_titi

Victor92 wrote:
@Nenea_titi: Nu-ti convine - ia un alt mod de transport.


Desigur. Mașina personală și cea de serviciu, unde am aer condiționat și nu pute a motorină și boschetar nespălat de 2 ani.
Frate, am fost de curând la Luxemburg. Și cele mai cazane autobuze de acolo ( Irisbus Citelis - sunt văzute ca niște rable) arată mai bine, sunt curate și nu pute în ele. Nu evoluăm din cauza mentalității noastre...

 


 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 Utilizator anonim

Victor92 wrote:
@Nenea_titi: Nu-ti convine - ia un alt mod de transport.


Cam asta e mentalitatea care a dus la distrugerea sistemului national de transport, de la autobuzele din ultima comuna a tarii, pana la sistemul feroviar. Felicitari!  :bere:

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 Victor92

Observ ca omul comenteaza intr-una. Se pot gasi solutii prin care dumnealui poate sesiza si rezolva, dar e mai simplu sa stai pe scaun si sa dai copy-paste ;)

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 ADK

Dacă ar fi cineva dispecer, și ar avea cele 1000 de autobuze Mercedes dintre care jumate nu au aer condiționat în salon, sau care li s-au montat oricum destul de puține și nu știu dacă merg, ar trimite pe periferii la țară E4 și în oraș E3 printre betoane, trafic, blocuri la tot pasul, poluare etc? stau la 30 de km de Buzău, unde vine linia 14 cu autobuze Volvo 8700 ale statului ca cele din București, care au într-adevăr aer condiționat și condiții dar să știți că și lumea este civilizată, nu ca-n București vorba colegului ”Nenea_titi”, chiar că miroase a ce vrei și ce nu vrei în ele... Nu în toate cazurile oricum.

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 cris_m

De la moderator:
Incepeti sa va departati de la subiect si, in plus, vad ca se incing si spiritele! Daca nu puteti sa purtati o discutie normala ca niste oameni civilizati, nu-mi ramane decat solutia "lacatul" si "maturoiul"!


Nu inteleg ce va mai surprinde pe unii dintre voi faptul ca unele masini au ajuns niste epave sub actiunea ciocanului, sarmei si a "priceperii" mecanicilor ce nu au depasit momentul Dac, Rocar etc. Mai mult, la ce va asteptati de la niste masini de aproape 14 ani, supuse unor conditii extrem de vitrege? Sa zicem mersi ca au rezistat pana acum si ca vom primi totusi masini noi, ceva mai calitative decat alte achizitii recente care se comporta de parca au deja ani de exploatare, nu doar cateva luni...  :bleah:
Apropo, ce va faceti cu soferii/pasagerii care inca au ramas la stadiul de condus/calatorit cu caruta? Credeti ca daca a fost luata garantie extinsa aceasta va rezolva problemele cauzate de condusul de birjar al unora/comportamentul total necivilizat al unora? O sa ajunga si vehiculele astea noi tot niste epave, nu-mi fac griji de chestia asta, deja se vede in jegul din salon...
In final, tin sa va amintesc ca nu e doar de datoria noastra a celor de pe forum sau din asociatie de a cere conditii decente de transport. Oricine poate spune "nu" batjocurei autoritatilor, ideea e sa vrea, nu sa se limiteze la patratelul in care traieste si in care ii e lui bine (sau crede ca ii e bine, neavand termeni de comparatie). :no:

 


 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 Utilizator anonim

Una calda, evident fara a intra in zona politica, ce se stie de mai mult timp, ca si primele 500 Citaro au avut problemele lor, exceptand lipsa aerului conditionat care nu tine de autobuz.

http://www.grupul.ro/toate-cele-500-de- ... stematice/

500.jpg (132.27 KB; downloaded 2738 times)

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 Andrei98

Toate alea menționate după fraza subliniata erau din vina STB-ului care nu a știut cum sa facă un caiet de sarcini potrivit, nu erau probleme ale autobuzelor  :headbash:

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 ADK

Dacă despre MB Citaro s-au înregistrat atâtea cazuri de diverse probleme, la Otokar ce s-ar putea spune? Nu ca sunt un asa mare fan Mercedes, ca in sinea mea tot DAC/Ikarus am in sânge, dar ce-i asa minunat la noile autobuze? Mi se par depășite in primul rand, zici ca sunt fabricate prin 2007-8 in nici-un caz 2018, dar ce sa mai...

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 andrei11

Colega ( ADK ) fă un pustiu de bine și prezintă-ne aici de ce Otokarele ți se par depășite ?  De vorbe fără acoperire sunt sătul.

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 Andrei98

Dacă te uiți într-un clip de prezentare al Citaro EEV prezent aici pe forum la autobuze, o sa observi ca undeva pe acolo apare și un Otokar Kent, identic cu ale noastre. Singurele lucruri schimbate fiind motoru și probabil cutia de viteze. Videoclipul ala e filmat prin 2010, de atunci pana acum nu ți se pare ca trebuia sa mai evolueze?

 


Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 andrei11

La ce să evolueze, ca aspect ( comercial ) ? Prea mult fard deobicei strică...Habar n-am, nu mă pricep. Deobicei aspectul comercial încarcă semificativ nota de plată cu chestii de fațadă, să-ți ia ochii. Afară e vopsit gardul, înăuntru unde-i leopardul ? Te-ai prins ?

 


Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 58
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2332 forum members have written 425606 posts in 5292 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use