Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 2

464 posts, 161943 views
 
Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 34
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 2 PinkyHog

De vreo doua saptamani (aproximativ) se lucreaza pe Bd. Basarabia.
Pe partea cu parcul, se schimba bordurile si se reface trotuarul.

Poze 28 mai 2019 (Campia Libertatii - Piata Muncii)























 


Re: Sectorul 2 PinkyHog

Continuare...

In afara de trotuar si borduri, a fost frezata zona de parcare de pe carosabil si partial reasfaltata.

Poze 4 iunie 2019
In spate, intrarea pe Aleea Belvedere (Turnul de parasutisti)




Intersectia cu Campia Libertatii - lucrare RADET




Dupa intersectia cu Campia Libertatii




Trecerea de pietoni dinainte de spital






















 


Re: Sectorul 2 Costin

Repede, o mica spalare de bani pana nu incepe reabilitarea completa a bulevardului (aia "mare" cu tramvaiul inclus).

 


Lista strazilor adminstrate de PS2 Cristi N

Pe 26 iunie va fi urmatoarea sedinta de Consiliu Local si printre multitudinea de proiecte de hotarare de pe ordinea de zi este si unul privind aprobarea listei strazilor aflate in adminsitrarea Primariei de sector. Ar fi fost frumos sa publice un document editabil nu imagini de documente scanate dar doar atat avem.
11 ph liste nominale strazi.pdf
11 ph liste nominale strazi.pdf (9.88 MB; downloaded 276 times)

 


Re: Sectorul 2 URANUS

http://www.b365.ro/mobi/strada-maior-co ... 61025.html

Strada Maior Coravu, reabilitată după 20 de ani. Peste 400 de noi locuri de parcare

Primăria Sectorului 2 a început lucrările de modernizare a străzii Maior Coravu, din zona Arenei Naţionale, pe lângă lucrări de reabilitare şi la alte artere de circulaţie din sector. 

Cu o lungime totală de 897 m, strada Maior Coravu este una dintre principalele artere pe care se desfășoară accesul rutier și pietonal către Complexul Sportiv Arena Naţională. În ultimii 20 de ani nu au existat intervenții de modernizare și reabilitare a drumului, au existat în schimb diverse lucrări pentru avarii sau modernizări ale rețelelor subterane, astfel încât carosabilul este deteriorat.

Pe lângă refacerea căii de rulare, a trotuarelor (prin amenajarea acestora cu pavele de beton) și crearea a 411 locuri de parcare "în spic", dintre care 19 pentru persoane cu dizabilități, se va mări spațiul verde cu 1533 mp prin alungirea scuarurilor, se vor remedia deficiențele sistemului de colectare a apelor pluviale, precum și refacerea integrală a semnalizărilor rutiere – verticale și orizontale.

Modernizarea străzii Maior Coravu și a zonei adiacente a început încă de anul trecut, atunci când Primăria Sectorului 2 a refăcut spațiul verde, a reabilitat scuarul, platbandele, zona arcadelor din proximitatea Arenei Naționale, precum și Aleea Belvedere.

 


Re: Sectorul 2 URANUS

http://www.b365.ro/mobi/scarile-rulante ... 61026.html


Scările rulante din Pasajul Obor, din nou funcţionale în deplină siguranţă

Toate cele șase scări rulante care asigură traficul pietonal din Pasajul Obor au fost înlocuite. Lucrările au fost finalizate, în prezent toate acestea putând a fi folosite în deplină siguranță.

Lucrările de înlocuire a scărilor rulante din Pasajul Obor au durat trei luni. Perioada de lucru a fost prelungită din cauza lucrărilor realizate la sistemul de colectare a apelor pluviale și la rampa de susținere, ajustare necesară pentru a coincide cu noul model de scări rulante, informează Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 2, instituţia responsabilă de lucrare. 
‍‍ ‍‍
Scările rulante recent instalate dispun de un consum mai redus de energie, sunt prevăzute cu un sistem temporizator care încetinește activitatea acestora când nu există trafic, au o perioadă de garanție de 3 ani de zile din partea producătorului – Schindler și au o durată medie de viață de 20 de ani care poate varia în funcție de intensitatea traficului pietonal.

"În prezent suntem în faza premergătoare procedurii de licitație pentru achiziția și montarea cupolelor exterioare. Preconizăm ca acestea să fie montate până la sfârșitul anului.
De asemenea, se realizează și expertiza celor 4 scări rulante din Pasajul Pietonal Moșilor, urmând să demarăm procesul de înlocuire a acestora dacă este cazul", anunţă ADP Sector 2 pe pagina de socializare a instituţiei. 

 


Re: Sectorul 2 Puss in Boots

La Maior Coravu sunt peste 400 noi locuri de parcare, adica pe langa cele existente da? :lol:  Ce-mi plac stirile astea. Uite-asa se raporta si pe vremuri depasirea planului.

 


Re: Sectorul 2 andrei11

:bleah:

 


Re: Sectorul 2 URANUS

http://www.b365.ro/mobi/zona-de-aventur ... 61037.html

Zonă de aventură şi tiroliană, în Parcul Naţional din Capitală. CINE va realiza investiţia

Parcul Naţional din Sectorul 2 al Capitalei va fi modernizat în perioada următoare şi va beneficia de o zonă de aventură şi tiroliană pentru copii. Investiţia va fi realizată de Primăria Sectorului 2 prin intermediul Administraţiei Domeniului Public (ADP). 

"Realizarea acestui obiectiv se înscrie în linia generală aplicată de Administraţia Domeniului Public Sector 2 privind dezvoltarea şi conservarea zonelor verzi, reabilitarea şi amenajarea de locuri de joacă pentru copii, în cadrul obiectivului general de creştere a calităţii vieţii, protejării sănătăţii populaţiei şi crearea premizelor necesare dezvoltării socio-culturale a Sectorului 2", se specifică în proiectul de investiţii "Amenajare zonă aventură şi tiroliană - Parcul Naţional", aprobat de Consiliul Local Sector 2. 

Practic, în cadrul lucrărilor de modernizare a Parcului Naţional se vor realiza următoarele:

- se va realiza casa de plecări trasee, o construcţie din lemn pe fundaţie de beton, dotată cu spaţiu de depozitare echipamente, spaţiu comercial, zonă de echipare şi instruire

- se va reabilita scena şi se va realiza un gard de lemn cu soclu de beton, instalat pe partea cu lacul, în spatele scenei, pentru a include scena în Parcul de Aventură

- se va curăţa parcul fără defrişarea arborilor viabili

- se vor amplasa jocuri pentru copii

- se va reabilita corpul de toalete existent - actualmente dezafectat

- se va realiza sistemul de iluminat, supraveghere video, internet şi sistemul de irigare al spaţiilor verzi

- se vor plata arbuşti de umbră şi bulbi.

Valoarea totală a investiţiei privind amenajarea zonei de aventură şi tiroliană în Parcul Naţional este de aproximativ 3 milioane lei, TVA inclus, suprafaţa amenajată fiind de circa 6.500 mp.

Investiţia ar urma să fie realizată în termen de şase luni, conform documentelor aprobate de Consiliul Local Sector 2. 

"Se doreşte ca Parcul Naţional să ofere locuitorilor zonei un amplasament modern, integrat în parametrii unui oraş european, capabil să satisfacă cele mai înalte exigenţe în ceea ce priveşte posibilităţile de agrement, recreere şi de practicarea mişcării în aer liber pentru toate categoriile de vârstă", se specifică în raportul de specialitate care a stat la baza proiectului de hotărâre de Consiliu Local Sector 2. 

 


Re: Sectorul 2 misterr

Cât costă înălțarea bordurilor și întreținerea spațiilor din Sectorul 2: acord-cadru de 110 milioane lei, plus TVA




Spatii verzi Sector 2
Foto: Hotnews

Primăria Sectorului 2 a început în această primăvară o amplă acțiune de reamenajare a spațiilor verzi de pe marile bulevarde și a parcurilor. Pe arterele principale, lucrările vizează în principal montarea unor sisteme de irigații, înălțarea bordurilor, amenajarea unor movile de pământ și plantarea de gazon. Operațiuni similare se fac și în parcuri.

Lucrările se fac în baza unui acord-cadru încheiat anul trecut de Administrația Domeniului Public Sector 2, pe o perioadă de 4, ani cu firma Cris Garden, potrivit datelor din sistemul electronic de achiziții publice. Valoarea estimată a acordului-cadru este de circa 110 milioane lei fără TVA, până acum fiind semnate contracte subsecvente de circa 50 milioane lei. Cu câteva luni înainte firma a mai primit prin procedură simplificată 17 contracte, tot pentru întreținerea spațiilor verzi, în valoare totală de circa 5,7 milioane lei fără TVA. Cris Garden este abonată la contracte din bani publici.

Mai exact, în septembrie 2018, Primăria Sectorului 2 a atribuit prin licitație un acord-cadru pe 4 ani pentru întreținerea și amenajarea spațiilor verzi din sector. Acesta a fost împărțit în 5 loturi, pe fiecare lot fiind încheiat câte un contract. Toate au fost câștigate de firma Cris Garden, valoarea lor însumând circa 111 milioane lei fără TVA.




Pe peluza din Parcul Motodrom au fost făcute mai multe movile de pământ




Pe strada Doamna Ghica au fost puse două rânduri de borduri



Borduri strada Dna Ghica

Informații detaliate despre fiecare contract din septembrie 2018 și cum a fost atribuit:

1. Întreținere și amenajare spații verzi – LOT 1: Zona 1
Dată atribuirii contractului: 05.09.2018
Numărul de oferte primite: 3
Numărul de oferte admisibile: 2
Câștigtător: CRIS GARDEN
Valoarea totală finală a contractului: 22.376.831 lei fără TVA
Lotul 1 cuprinde următoarele zone: Întreținere și amenajări spații verzi Zona 1- având perimetrul cuprins între str. Polonă, exclusiv- Șos Ștefan cel Mare inclusiv- șos Colentina de la pasajul Obor- Dna Ghica x Colentina până la Pod inclusiv- str. Plumbuita exclusiv, Str Ricinului inclusiv - str Dna Ghica exclusiv - șos Colentina-Mihai Bravu inclusiv - Calea Călărași - limita Sector 3.
Parcuri : Tolbuhin, Ronda, Izvorul Rece, Grădina Icoanei, Păsărari, Ion Voicu (Ioanid), Plumbuita 1.

2. Întreținere și amenajare spații verzi - LOT 2: Zona 2
Dată atribuirii contractului: 05.09.2018
Numărul de oferte primite: 4
Numărul de oferte admisibile: 3
Câștigător: CRIS GARDEN
Valoarea totală finală a contractului: 20.956.546 lei fără TVA.
Lotul 2 cuprinde următoarele zone: Întreținere și amenajări spații verzi Zona 2 - având perimetrul cuprins între Șos Pipera, Calea Floreasca limita sector 1, Ștefan cel Mare exclusiv, Șos Colentina exclusiv, Dna Ghica inclusiv, Șos Petricani inclusiv str Șipcă - râul Colentina - Steaua Roșie - Dna Ghica, până la intersecție Dna Ghica x Colentina, exclusiv.
Parcuri : Tei, Verdi, Cinema Floreasca, Petricani.

3. Întreținere și amenajare spații verzi – LOT 3: Zona 3
Dată atribuirii contractului: 27.08.2018
Numărul de oferte primite: 1
Numărul de oferte admisibile : 1
Câștigător: CRIS GARDEN
Valoarea totală finală a contractului: 22.905.911 fără TVA.
Lotul 3 cuprinde următoarele zone: Întreținere și amenajări spații verzi Zona 3 - având perimetrul cuprins între Șos Mihai Bravu, limita zona 1- Avrig- Ferdinand I între Avrig și bulev. Gării Obor) - Baicului-Șos Pantelimon (între Ziduri Moși- Chișinău) - Chișinău Limita zona 4- Basarabia.
Parcuri : Național, Titus Ozon, Ciurea, Ottoi Călin, Nichita Stănescu, Florilor.

4. Întreținere și amenajare spații verzi – LOT 4: Zona 4
Dată atribuirii contractului: 27.08.2018
Numărul de oferte primite: 1
Numărul de oferte admisibile: 1
Câștigător: CRIS GARDEN S.
Valoarea totală finală a contractului: 22.503.588 lei fără TVA.
Lotul 4 cuprinde următoarele zone: Întreținere și amenajări spații verzi Zona 4 - având perimetrul cuprins între Bulev Chișinău, inclusiv- șos Pantelimon (exclusiv între Ziduri Moși și Chișinău)- Calea ferată Fântânica- Pod Fundeni, limita Dobroiești- Biruinței, Vergului.
Parcuri : Morarilor, Cosmos, Parc ecologic Dobroiești, Pantelimon 301.

5. Întreținere și amenajare spații verzi – LOT 5: Zona 5
Dată atribuirii contractului: 27.08.2018
Numărul de oferte primite: 1
Numărul de oferte admisibile: 1
Câștigător: CRIS GARDEN
Valoarea totală finală a contractului: 22.237.181 lei fără TVA.
Lotul 5 cuprinde următoarele zone: Întreținere și amenajări spații verzi Zona 5 - având perimetrul cuprins între str Gherghiței - Str Fabrică de Gheață - Șos Colentina- str. Plumbuita- Str Dna Ghica exclusiv- str Heliade între Vii - șos Electronicii, str. Baicului- calea ferată limita Dobroiești, calea ferată limita Voluntari.
Parcuri: Lunca Florilor, Motodrom, Plumbuita 2, Rodica, Marian Cristescu, Ion Creangă.





Spațiu verde în intersecția de la Bucur Obor




Spațiu verde la intrarea pe Șos. Petricani

La începutul anului 2019 s-au încheiat 10 contracte subsecvente în valoare totală de circa 50 milioane lei, adică aproape jumătate din valoarea acordului-cadru. O parte din bulevarde au fost deja amenajate.

Cu câteva luni înainte de atribuirea acordului-cadru, prin procedură simplificată s-au atribuit aceleiași firme în asociere cu Verde Landscaping și Geca Impex PM încă 17 contracte, în valoare totală de circa 1,5 milioane de euro pentru întreținerea spațiilor verzi din aceleași loturi:

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 – București – Lot 1A - Zona 1: contract numărul 7752 / 17.05.2018, câștigător CRIS GARDEN, valoare contract - 333.718 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 – București – Lot 2A - Zona 2: contract numărul 7753/17.05.2018, câștigător Cris Garden, valoare contract 313.963 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 – București – Lot 3A - Zona 3: contract numărul 7754 / 17.05.2018, câștigător Cris Garden, valoare contract 338.168 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 – București – Lot 4A - Zona 4: Contract numărul 7808 / 18.05.2018, câștigător Cris Garden, valoare contract 320.336 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 – București – Lot 5A - Zona 5:contract numărul 7755 / 17.05.2018, câștigător CRIS GARDEN, valoare contract 330.381 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 – București – Lot 1D - Zona 1: contract numărul 13497 / 8 aug. 2018, câștigător CRIS GARDEN, valoare contract: 338.498 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 – București – Lot 2D - Zona 2: număr contract 13494 / 8 aug. 2018, câștigător CRIS GARDEN - valoare contract - 318.777 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 – București – Lot 3D - Zona 3:număr contract - 13493 / 8 aug. 2018, câștigător CRIS GARDEN - valoare contract - 338.821 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 – București – Lot 4D - Zona 4:contract numărul 13496 / 8 aug. 2018, câștigător CRIS GARDEN, valoare contract - 339.382 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 – București – Lot 5D - Zona 5:contract numărul 13495 / 8 aug. 2018, câștigător CRIS GARDEN, valoare contract 334.976 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 - București - Lot 5C - Zona 5: contract numărul 12084 / 16 iul. 2018, câștigător CRIS GARDEN, valoare contract 359.274 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 - București - Lot 4C - Zona 4: contract numărul 12083 / 16 iul. 2018, câștigător CRIS GARDEN, valoare contract 339.882 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 – București – Lot 3C - Zona 3: contract numărul 12082 / 16 iul. 2018, câștigător CRIS GARDEN, valoare contract 345.313 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 – București – Lot 2C - Zona 2: contract numărul 12081 / 16 iul. 2018, câștigător CRIS GARDEN, valoare contract - 320.452 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 – București – Lot 1C - Zona 1: contract numărul 12080 / 16 iul. 2018, câștigător CRIS GARDEN, valoare contract - 342.140 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 - București - Lot 1 E - Zona 1: contract numărul 14717 / 30 aug. 2018, câștigător CRIS GARDEN, valoare contract - 347.479 lei fără TVA.

- Întreținerea și amenajarea spațiilor verzi publice din Sectorul 2 - București - Lot 2 E - Zona 2:contract numărul 14716 / 30 aug. 2018, câștigător CRIS GARDEN, valoare contract 344.642 lei fără TVA.

Firma Cris Garden, abonată la bani publici

În 2017, Primăria Sectorului 3 a încheiat un acord-cadru estimat la circa 300 milioane de lei pentru întreținerea spațiilor verzi din zona I a sectorului. Acordul-cadru a fost încheiat pe o perioada de patru ani și vizează următoarele lucrări: întreținere zone verzi, parcuri, locuri de joacă, agrement și mobilier. Printre câștigători se află două firme abonate la contracte din bani publici: Cris Garden și Romprest Service.

Ofertanții cu care primăria încheie acordul-cadru de prestări servicii sunt:

- ASOCIEREA GEVA CONSTRUCT AMBIENT S.R.L. - CRIS GARDEN S.R.L. - GARDEN CENTER GRUP S.R.L. - GECA IMPEX P.M. S.R.L. - valoare ofertată 101.364.916,61 lei fără TVA;
- ASOCIEREA BRAI-CATA S.R.L. - PEPINIERĂ DE VAL D'YERRES DEUX S.R.L. - valoare ofertată 145.641.688,80 lei fără TVA;

La începutul anului 2014, Primăria sectorului 3 a concesionat întreținerea celor patru mari parcuri din sector - Titan, Alexandru Ioan Cuza, Titanii și Gheorghe Petrașcu - pe o perioada de 8 ani firmei Cris Garden. Pentru întreținerea spațiilor verzi, plantat panseluțe, copăcei, pus băncuțe, locuri de joacă, coșuri de gunoi și arteziene, primăria estimează să plătească peste 200 milioane lei (circa 50 milioane de euro). Pe lângă banii primiți de la Primărie, firma primește dreptul de a exploata aceste parcuri, urmând să dea instituției o redevență anuală minimă de circa 30.000 lei (circa 6.500 de euro).

În 2014, Primăria Capitalei prin Administrația Lacuri Parcuri și trei acorduri-cadru în valoare de circa 120 milioane lei pentru întreținerea spațiilor verzi pe care le are în administrare, potrivit site-ului public de licitații. Cele trei contracte-cadru au fost încheiate pe o perioada de 4 ani, iar firmele care vor presta aceste servicii sunt: Garden Center Grup, Romprest Service și Cris Garden.

Primăria Sectorului 6 plătește 29 milioane de lei pentru reamenajarea spațiului verde de pe mijlocul bulevardului Iuliu Maniu, potrivit unui răspuns transmis de instituție la solicitarea HotNews.ro. Lucrarea este realizată de o asociere de cinci companii, respectiv SC Geca Impex PM SRL, SC Garden Center Group SRL, SC Cris Garden SRL, SC Pergola Grădini Decorative SRL și SC MBC Construct Prest SRL. Lucrările au demarat în această primăvară.

 


Re: Sectorul 2 misterr

“Europa”, demolată după ce s-a aflat că nu avea nicio autorizaţie. Câţi bani aducea chiria

Click pe imagine pentru video:





Complexul “Europa” din București, cel mai cunoscut angro din România, este demolat după 30 de ani. Abia acum oficialii spun ca depozitul nu avea nici un fel de autorizație.

Era cunoscut pentru marfa ieftină și de slabă calitate, dar și pentru că era vizat des de razii ale fiscului, care a încercat fără succes să lupte cu evaziunea. Proprietarii terenului spun că nu ei controlau afacerea și se plâng că autoritățile nu i-au ajutat până acum să curețe zona de tarabe. Neoficial, numai din chirii se puteau strânge peste un milion de euro pe lună. Bani care nu erau impozitați.

După 30 de ani de activitate complexul Europa este pus la pământ. Zona a fost vestită pentru mărfurile ieftine din China şi Turcia, dar şi pentru condiţiile improprii în care erau vândute. Comercianţii spun că mulţi s-au îmbogăţit cu ajutorul acestui depozit. Luau marfa ieftină şi o vindeau apoi în magazine cu pretenţii. Periodic, fiscul organiza razii.

Comercianţii abandonau marfa şi fugeau dar reveneau în scurt timp şi o luau de la capăt. Întreaga zonă era un rai al evaziunii fiscale.

La începutul acestei veri sute de poliţişti, jandarmi, agenţi ai fiscului au verificat Complexul Europa, iar Primăria Sectorului 2 le-a cerut proprietarilor să cureţe zona. Aşa au început demolările.

Celebrul complex “Europa”, de la marginea Bucureştiului, care avea mai bine de 500 de tarabe, a fost demolat pe jumătate. Restul va avea cam aceeaşi soartă. Evident că înainte de a fi demolate tarabele, a fost evacuată toată marfa.”

Vânzător: “Marfa am dat-o înapoi.”

Reporter: Cu cât vindeaţi (pantalonii, n.r.)?
Vânzător: Nu este scump, cu 35. Am client, vine la Braşov.
Reporter: Unde o să vindeţi acum, unde mergeţi?
Vânzător: Nu ştiu.

Reporter: Ce vindeaţi?
Vânzătoare (din China): Copilu’.
Reporter: Haine?
vânzătoare: Nu, copilu’, adidas, mic, mic.
Reporter: Unde mergeţi?
Vânzătoare: Acuma acasă.
Reporter: Acasă în China?
Vânzătoare: Da.

Reporter: Vă pare rău în vreun fel?
Vânzător: De aici am trăit.

În graba plecării, unii comercianţi au lăsat marfa în urmă, spre bucuria celor ajunşi în zonă pentru că nu ştiau că Europa e pusă la pământ.

Bărbat: La cumpărături şi am căutat pe aici.
Reporter: Se mai găsesc lucruri bune?
Bărbat: Nimic, nişte cordeluţe, nu ştiu dacă va fi bună.

Vânzătorii spun că au aflat în urmă cu câteva săptămâni că trebuie să plece. Surprinzător este ca zona nu avea autorizaţii de construcţie, dar a rezistat în ilegalitate 30 de ani.

Viceprimarul sectorului 2 spune că nu comentează activitatea fostei administraţii locale, dar vrea ca zona să fie curăţată.

Dan Popescu, viceprimarul sectorului 2: “Transformarea Europei ține de proprietarii terenului, dânşii trebuie să ia decizia, ce vor să facă în continuare.”

Proprietarii, grupul de firme Niro şi familia Salitra, se plâng că până acum întreaga zonă a fost controlată de altcineva. Nu vor să dea însă numele celor care încasau bani din tarabele ce făceau vânzare pe 8 hectare şi jumătate de teren. Acum sunt fericiţi ca terenul e curăţat şi le va fi redat.

Reporter: De ce abia acum?
Cristina Salitra, unul din proprietari: Nu ştim, autoritățile nu au făcut nimic, nu ne-au sprijinit. Terenul valorează peste un milion de euro.

Ion Badea, purtător de cuvânt Niro Investment: “Este o istorie greu de explicat. La vremea care începuse. Era voie sa se construiască provizoriu.”

Deocamdata, proprietarii nu si-au facut planuri pentru terenul eliberat. Neoficial, doar din chirii din Complexul Europa se adunau lunar 1 milion de euro, bani care nu erau impozitati si despre care autoritatile nu stiu nimic.

 


Re: Sectorul 2 misterr

Complexul ”Europa”, un munte de gunoaie. Mai sunt de dărâmat peste 26.000 de mp

Click pe imagine pentru video:





Proprietarii terenului pe care a funcţionat cel mai mare depozit din ţară, Europa, continuă demersurile pentru a demola ce a mai rămas din complex.

După ce săptămână trecută o parte din magazine au fost puse jos cu buldozerele, miercuri, alţi proprietari şi-au împrejmuit terenul şi încep igienizarea.

Doar 30% din suprafața complexului a fost până acum dărâmată, mai sunt peste 26.000 de metri pătrați, pe care încă sunt hale, magazine și foarte multe gunoaie. Proprietarii au început igienizarea și i-au lăsat pe comercianți să vină să își ia bunurile.

 


Re: Sectorul 2 TibiV

Am cam ratat subiectul, benzinarii au fost mai pe faza...
Poze in articol.
http://www.b365.ro/o-noua-artera-de-circulatie-deschisa-pentru-descongestionarea-traficului-auto-in-zona-obor_261525.html

O nouă arteră de circulaţie, deschisă pentru descongestionarea traficului auto în zona Obor

Primăria Sectorului 2 anunţă că a fost deschisă o nouă arteră de circulaţie, pentru descongestionarea traficului auto în zona Obor.

"Am deschis o noua artera de circulatie, care face strapungerea dintre strada Ziduri Mosi si Soseaua Electronicii, o solutie necesara pentru descongestionarea traficului in zona Obor. Am reusit terminarea acestui proiect, dupa aproape 3 ani de "lupte" (discutii si tergiversari) pentru desfintarea unei linii ferate dezafectate. A fost amenajat sistemul rutier si trotuarele aferente, s-au montat marcaje pietonale, indicatoare rutiere verticale si orizontale, iar pentru fluidizarea traficului rutier, intersecția noii artere de circulatie cu strada Ziduri Mosi va fi semaforizata", anunţă primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader care a participat la eveniment.

 


Re: Sectorul 2 andrei11

:?:
Cum îl descongestionează ?

 


Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 34
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2279 forum members have written 420712 posts in 5243 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use