Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: Accidente / incidente

4881 posts, 1273596 views
 
Go to page:  1  ... 227 228 229 230 231 232 233  ... 349
 
 

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente georgica2704

Acum doua seri la Liviu Rebreanu cu Camil Ressu , tramvaiul era pe linia 19. https://www.facebook.com/dumitrascu.gab ... 839654489/  :evil:

 


Re: Accidente / incidente PTMZ

...
Screenshot_20190517-161020.png (69.49 KB; downloaded 2667 times)

 


Re: Accidente / incidente misterr

Două autobuze ale STB s-au ciocnit lângă Cișmigiu. Unui șofer i s-a făcut rău la volan

Click pe imagine pentru video:

Două autobuze ale Societății de Transport București au fost implicate joi seară într-un accident, în stația Cișmigiu.

Unul dintre vehicule era oprit și a fost izbit de celălalt, care circula pe Bulevardul Regina Elisabeta, dinspre Piața Mihail Kogălniceanu.

Potrivit primelor date, se pare că șoferului care a izbit autobuzul oprit i s-ar fi făcut rău la volan. Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma impactului nu au existat alte victime.

 


Re: Accidente / incidente Chev Celios

Nu este primul si nici ultimul sofer caruia ii se face rau la volan. Din pacate varsta personalului de miscare este foarte mare. PMB si STB ar trebui sa faca ceva pentru a atrage soferii mai tineri sa se angajeze. In 2-3 ani or sa iasa la pensie multi.

 


Re: Accidente / incidente Robert24

Daca controalele medicale periodice ar fi pe bune, s-ar elimina aceste probleme...

 


Re: Accidente / incidente Citaro2037

Controalele periodice sunt pe bune.Știi câți șoferi sunt chemați la 3 sau 6 luni?.Nu compara cu cabinetele private.

 


Re: Accidente / incidente dany

Soferul vinovat de accident are 39 de ani, nu este un sofer in varsta, se pare ca ar fi lesinat la volan dupa ce a manifestat stari de voma si ameteli pe o perioada mai mare, de altfel in cabina era voma peste tot dupa impact iar soferul a lesinat fiind nevoie de manevre de prim ajutor pentru a isi reveni
L.E: la controalele medicale se pierd doua zile pentru a primi viza medicala de apt, deci este un control amanuntit

 


Re: Accidente / incidente Daddy

Citaro2037 wrote:
Controalele periodice sunt pe bune.Știi câți șoferi sunt chemați la 3 sau 6 luni?.Nu compara cu cabinetele private.

Am mari dubii.

Saptamana asta am asistat la ceva ce putea sa fie un incident grav. Un autobuz de pe linia 102 a ignorat total culoarea rosie a semaforului si a intrat cu viteza intr-o intersectie (pentru pietoni era verde de 3-4 secunde, deci..) lasand multimea perplexa. Noroc ca lumea l-a vazut cu venea cu viteza si nu s-a riscat sa traverseze..

Deci ce avea soferul? Daltonism, examen medical/psihologic care nu trebuia trecut ?  :?:

Linia 102, 46XX, om carunt cu nelipsitul handsfree..

 


Re: Accidente / incidente Valentin

Nu cred că ține de examenul psihologic ce ai spus tu. Când te duci la un control esti mai relaxat, nu te duci dupa ce ai condus kilometri in timpul zilei. Ce vreau sa spun e că decizia șoferului a fost luată in funcție de factorii din acel moment, cu alte cuvinte el a decis sa faca asta pentru ca fie era obosit, stresat de mediul înconjurător, fie a așteptat X semafoare, etc. Evident nu sunt de acord cu ce a făcut, dar decizia a fost influențată de parametrii externi. Plus nu cred ca la examenul psihologic daca te întreabă pe ce culoare se trece răspunzi rosu. Daca s-ar implementa benzi unice zic ca situația s-ar schimba, parere pur subiectiva.

 


  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Tom

Niciun control medical periodic nu poate preveni o situație medicală apărută subit și nici nu poate aprecia gravitatea unei probleme doar pe baza unor episoade de moment care până la producerea evenimentului nu constituiau elemente care să-i invalideze aptitudinea de a conduce.
Din păcate în România există riscul ca mulți angajați să-și ignore sau să-și neglijeze problemele de sănătatre care se pot agrava. Alte probleme de care nici nu știau le pot descoperi de abia după ce s'a întâmplat ceva și au ajuns la o consultație mai amănunțită.
În afară de asta, a conduce 8 ore sau mai mult în București e un uriaș factor de stress. Aș îndrăzni să spun ca o oră de condus în București îți taie între 1 și 5 minute din durata de viață "programată". :evil:

 


Re: Accidente / incidente Dragos31

Pe Iuliu Maniu, la Răsăritului(sens Lujerului), liniile 61 și 62 sunt blocate. #5265(62) a agățat o sârmă și i-au sărit captatorii. Mai multe detalii nu am. În blocaj e deja venit și un al doilea troleibuz, #5303, repartizat pe linia 61. Revin diseară cu câteva fotografii.

 


Re: Accidente / incidente Dragos31

Cele doua fotografii de care va spuneam...
Prima e facuta din 5303(61) inainte sa fim dati jos de catre sofer si indrumati spre linia 336, iar in a doua se poate distinge sarma/firul buclucas(a). 


Re: Accidente / incidente macheta218

"Firul buclucaș" este frânghia de la tragătorul stâng al troleibuzului care s-a rupt, șoferul nemaiputând să manevreze captatorul.

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente V2A

”Pe bd. Regina Elisabeta/ Cal. Victoriei, de la ora 08:45-09:40, blocare si deviere (la Gara de Nord) la o parte din troleibuzele liniilor 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91 si la autobuzele liniilor 336, 601, la dispozitia Politiei Rutiere, din cauza unui accident rutier.”
https://twitter.com/Clienti_stbsa/statu ... 6885124096
Asta explică de ce le-am văzut la Colțea în jurul orei 9:40 pe 6474 în 601 venind dinspre Unirii și pe 6417 mergând spre Unirii, cu afișajele stinse.

 


Go to page:  1  ... 227 228 229 230 231 232 233  ... 349
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2279 forum members have written 420712 posts in 5243 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use