Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov

 

Topic: Scaunele din mijloacele de transport

101 posts, 33170 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8
 
 

📖 Pagination options
Re: Scaunele din mijloacele de transport ikarus13

La noi  cele mai mari probleme le fac aurolacii, boschetarii  si chiar unii oameni care incep (fara sa vrea :lol: )sa "roada" tapiteria scaunelor (poate de foame :D ...)sau sa o murdareasca cu cine stie ce. Ma mir cum au rezistat unele scaune din Ikarus-uri care sincer sa fiu , au fost cele mai bune scaune.

 


Re: Otokar Kent C - 18 micutzu

Am mers azi cu un Otokar de 18m pe linia 780.Sunt destul de ok autobuzele la o prima vedere,dar interiorul parca e prea gri si da oarecum senzatia de ieftin.Din punctul asta de vedere mi-au placut mai mult Menariniurile din Brasov,mai ales ca au si scaunele tapitate.

 


Re: Otokar Kent C - 18 TibiV

Cred ca nu ti-ar mai place atat de mult scaunele tapitate daca te-ai gandi ca nu este exclus ca pe scaunul ala sa fi stat un boschetar beat, pe care l-a lovit incontinenta urinara...
Sau ca altul a vomat pe ele...

 


Re: Otokar Kent C - 18 George

Argumentul acesta contra scaunelor tapițate este rizibil.
Nici pe scaunul de plastic ieftin nu vreau să stea vreun aurolac sau boschetar, ăștia n-au ce căuta în autobuze. În plus, și tapițeria aia trebuie întreținută.

Deși Bucureștiul a cumpărat de-a lungul ultimilor 20 de ani foarte multe autobuze ok, bucuria e umbrită mereu de porcăria asta cu scaunele netapițate și sunt uimit cât de mulți susțineți aberația asta.
Este nedrept față de călătorii civilizați, care sunt majoritatea. În plus, tapițeriile noi sunt antivandalism. Culmea, la 10 ani trebuie schimbate, ceea ce cu scaunul nu poți face.
Mie îmi vine să vomit când mă urc într-un Citelis (troleul) sau Citaro 3 (deseori și 4) și mă uit la scaunele alea. Pericol public.

 


Re: Otokar Kent C - 18 bercenicity

Nu ar fi rizibil dacă s-ar și spăla tapițeriile alea. Toate incercarile recente de scaune tapițate s-au soldat cu un strat de jeg lucios. Îmi e mai scârbă de scaunele tapitate ale Citelisului decat de plasticele lui (care si alea aduna jegul în ultimul hal). In condițiile de față maxim rezista burete cu vinil (gen Ikarus)

 


Re: Otokar Kent C - 18 andrei11

Eu sunt pentru plastice. Ce ai cu ele ? Astea tapițate se murdăresc repede. Antivandalism nu înseamnă  antimurdărie ! Iar scaunul din STB nu e unul de cinema să te uiți la filme. Nici măcar cel de la birou ( care lucrați la birou ) ca să stați pe el 8 ore.

 


Re: Otokar Kent C - 18 micutzu

Si scaunele tapitate pot avea viata lunga daca sunt intretinute corespunzator si calatorii dau dovada de civilizatie.Cel mai bun exemplu aici il pot da cu Citaro din Brasov, care aveau tapiteria de pe scaune aproape impecabila cand au venit,desi erau in circulatie de peste 15 ani.

 


  • anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 18 anndrei

De acord cu tine, dar trebuie sa si aiba cine sa le intretina si cu ce...La ora actuala in Bucuresti cele de plastic sunt cele mai bune. Ar fi fost ok daca exista un plastic antibacterian.

 


Re: Otokar Kent C - 18 TibiV

micutzu wrote:
Cel mai bun exemplu aici il pot da cu Citaro din Brasov, care aveau tapiteria de pe scaune aproape impecabila cand au venit,desi erau in circulatie de peste 15 ani.

Si din ce tara au venit dupa 15 ani?...  :roll:

 


Re: Otokar Kent C - 18 micutzu

Din Elvetia,dar asta e alta poveste.Ideea e ca pot fi intretinute daca se doreste acest lucru,doar si acolo tot de oameni au fost folosite.

 


Re: Scaunele din mijloacele de transport sorinache96

Asa arata scaunele tapitate din Citaro-ul #588 din Brasov. Autobuzul e fabricat pe 17.12.1999


 


  • anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Scaunele din mijloacele de transport anndrei

Sunt impecabile dupa 20 de ani. Romania nu va fi niciodata ca Elvetia din pacate...

 


Re: Scaunele din mijloacele de transport George

Dar demonstrează că problema nu e de material ci de călători și întreținere, QED. Sunt mai estetice, mai comode și mai bune din pdv termic, aș opta peste tot pentru scaune tapițate.

 


Re: Scaunele din mijloacele de transport andrei11

# anndrei, ești așa sigur că tapițeria este cea originală ? De unde știi că nu se înlocuiește după - să spunem - 50 de spălări ? Prea ne aruncăm cu capul înainte să declarăm tapițeriile  nemuritoare.

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Parcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2152 forum members have written 407021 posts in 5063 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use