Regiunile RomânieiMoldovaJudețul Galați

 

Topic: Stiri, noutati, perspective

294 posts, 152977 views
 
Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 21
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

De tramvaie se mai stie ceva?

 


Re: Stiri, noutati, perspective stefan_br

Iti dau un sfat (aplicabil pentru toate intrebarile tale despre licitatii): da o cautare pe google sau pe la paginile primariilor si vei vedea in ce stadiu sunt anumite licitatii/intentii de achizitii. Asa gasim si noi articole si stiri pe care apoi le citam aici.  ;)

P.S. Despre tramvaie ti-a raspuns deja un alt coleg la topicul potrivit.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

Merci de sfat :bere:

 


Re: Stiri, noutati, perspective Victor92

Societatea Transurb anunță că, în data de 28 noiembrie 2018, în intervalul orar 16:00 – 16.30, circulația rutieră va fi blocată pe strada Domnească, pe tronsonul cuprins între Universitatea „Dunărea de Jos” și Arhiepiscopia „Dunării de Jos” în vederea desfășurării evenimentului „Procesiune – Călători pe cărările sfinților”, motiv pentru care, traseele de troleibuz 102 și 104 vor circula deviat astfel:  
•Traseul 102 – va circula de la capăt de linie Micro 19, va urma ruta de bază și va avea capăt de linie în Centru ( str. Domnească –str. Brigadierilor-str. Nicolae Bălcescu) și reluare itinerariu obișnuit;
•Traseul 104 – va circula pe itinerariul capăt de linie Cimitirul Sf. Lazar – Centru și la retur, Centru – Cimitirul Sf. Lazar;

Vă precizăm că, pentru desfășurarea evenimentelor în condiții de siguranță, circulația celorlalte mijloace de transport în comun care strabat zona afectată vor fi dirijate de către organele de poliție

Sursa: https://transurbgalati.ro/

 


Re: Stiri, noutati, perspective Victor92

Program transport modificat în zilele de 29 noiembrie și 1 decembrie a.c.

Pentru buna desfășurare a manifestării religioase ”Pelerinajul Luminii” ce va avea loc în data de 29 noiembrie a.c și a evenimentelor organizate de ”Ziua Națională a României” – 1 decembrie 2018, vor fi impuse o serie de restricții de circulație, motiv pentru care, programul de transport în comun va suferi următoarele modificari:

#29noiembrie – interval orar 19:45-23:30 -tronson afectat –str. Domnească, pe segmentul cuprins între Str. Gării și str. Dimitrie Bolintineanu:
• Traseele de troleibuz 102 și 104 vor avea capăt de linie, la RETUR, în Centru, urmând apoi itinerariul obișnuit;
• Traseele de autobuz 11 și 15 vor intra pe strada Traian, iar la RETUR vor respecta graficul normal: traseul 11 pe str. N. Bălcescu, iar traseul 15 pe str. Traian;
• Traseele de autobuz 10, 24, 26, 29 și 34 nu vor fi afectate;
Celelalte mijloacele de transport în comun care strabat zona afectată vor avea rute ocolitoare ( str. Portului, str. Dogăriei, str. Ana Ipătescu etc.) conform indicațiilor agenților de circulație.

#1decembrie – interval orar 10.30 – 15.30 – restricții de circulație pe str. Brăilei, tronsonul cuprins între bulevardul G. Coșbuc și str. Domnească:
• Traseele de troleibuz 102 și 104 nu vor circula în intervalul orar menționat, urmând introducerea acestora în traseu, conform diagramei de circulatie, la ora 15.30 de la Parc CFR;
• Traseele 13, 14, 17, 23, 25, 26, 28, 31, 35 și 36 – nu vor fi afectate;
• Traseele 9, 10, 11, 19 și 105 vor circula până in bulevardul G. Coșbuc și vor întoarce la Palatul Justiției (Păpădie);
• Traseele de autobuz 12, 24 și 34 vor întoarce în Țiglina II, în zona Inspectoratului de Poliție Județean Galați;
• Traseele 15, 16, 18, 20, 22, 27, 29 și 30 vor fi suspendate, iar începand cu ora 15.30 activitatea acestora se va relua conform graficului de circulație corespunzator fiecarui traseu suspendat.


Vă precizăm că, începând cu ora 15.30 toate traseele afectate își vor relua itinerariul obișnuit și vor circula conform programului de transport stabilit pentru zilele nelucrătoare și sărbători legale.

Sursa: https://www.facebook.com/transurbgl/

 


Re: Stiri, noutati, perspective Cosmin Niculiţa

Zeci de şoferi ai Transurb nu mai au ce să conducă!


Nu mai puţin de 22 de şoferi ai Transurb s-au prezentat ieri dimineaţă la poarta Autobazei, pentru o nouă zi de muncă, dar, din păcate, nu şi-au putut începe activitatea pe traseele de transport public ale Galaţiului. Treziţi cu noaptea-n cap, de la ora 3,30, şoferii au constatat că nu există mijloace de transport funcţionale pe care să le poată conduce. În consecinţă, gălăţenii îngheaţă şi mai mult în staţii, aşteptând autobuze care nu mai vin.

mai multe detalii: https://www.viata-libera.ro/prima-pagina/119428-zeci-de-soferi-ai-transurb-nu-mai-au-ce-sa-conduca

 


Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

La fix, Iasiul cauta soferi si cred ca si Bucurestiul :D

 


Re: Stiri, noutati, perspective deprodio

https://www.monitoruldegalati.ro/evenim ... BVx2owJMpE
Se va desfiinta traseul de autobuz 14,traseul 30 va fi scurtat si traseul de tramvai 41 va fi desfiintat din cauza incarcarii reduse a calatorilor astfel portiunea de linie dintre Liceul 9 si Mittal va intra in conservare iar bucla din Micro 40 va sta iar nefolosita,sau va fi folosita doar in cazuri de urgenta.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Cosmin Niculiţa

deprodio wrote:
https://www.monitoruldegalati.ro/evenime ... x2owJMpE
Se va desfiinta traseul de autobuz 14,traseul 30 va fi scurtat si traseul de tramvai 41 va fi desfiintat din cauza incarcarii reduse a calatorilor astfel portiunea de linie dintre Liceul 9 si Mittal va intra in conservare iar bucla din Micro 40 va sta iar nefolosita,sau va fi folosita doar in cazuri de urgenta.


Bucla de intoarcere din Micro 40 va fi in folosinta in cazul ninsorilor abundente,inexistand posibilitatea de a circula pana la Cimitirul Evreiesc,respectiv fostul BJATM.
Cat despre traseul 14,era un traseu bun,erau calatori in el. Ce-i drept,eu am fost primul tanar din Galati care a calatorit cu 14 de cand a fost infiintat,si pe buna dreptate traseul a fost unul foarte bun.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Victor92

Având în vedere desfășurarea evenimentului  ”Caravana lui Moș Crăciun ” (Tirul Coca Cola), organizat pe amplasamentul din fața intrării în Gradina Publică, în data de 19 și 20 decembrie 2018, intervalul orar 17.00-21.00, vă informăm că,  toate mijloacele de transport în comun  care tranzitează stația ”Gradina Publică”  vor efectua oprire vis-a-vis de parc, în dreptul  Muzeului  Istoriei si Spiritualitatii Crestine de la  Dunarea de Jos.

Sursa: https://transurbgalati.ro/

 


Re: Stiri, noutati, perspective stefan_br

Galateni cu mic cu mare au avut ieri ocazia sa calatoreasca cu Autobuzul lui Mos Craciun. Cum vremea de la Galati nu a permis ca mosul sa vina cu sania, acesta a ales doua autobuze ale Transurb pentru a se plimba prin oras si a-i incanta pe copii si adulti.

Evenimentul nu este la prima editie, de cativa ani la Galati mosul facandu-si aparitia in preajma Craciunului cu un autobuz de-al Transurb S.A. Galati.
Printre oragnizatori au fost voluntari ai Centrului de Iniţiativă Comunitară şi reprezentanţi ai unor companii private din  Galati. Calatorii s-au bucurat de colinde si de preznta mosului.

Autobuzulele au circulat in intervalul 10-18 pe linia 102 si vor mai fi intalnite si zilele urmatoare pe strazile din Galati insa fara Mos Craciun.

Va las cateva imagini de la cele doua capete de linie: Parca CFR si Micro 19.  :)

IMG_5343.jpg (181.87 KB; downloaded 5215 times)


IMG_5361.jpg (207.54 KB; downloaded 5212 times)


IMG_5365.jpg (177.63 KB; downloaded 5212 times)


IMG_5387.jpg (205.55 KB; downloaded 5208 times)


IMG_5411.jpg (209.06 KB; downloaded 5206 times)


IMG_5413.jpg (177.39 KB; downloaded 5213 times)

 


Re: Stiri, noutati, perspective deprodio

De pe contul de facebook al primarului Ionut Pucheanu:" Dorim să cumpărăm 20 de #minibuze moderne, pentru transportul călătorilor, care vor fi dotate cu sistem automat de taxare, cu instalații de încălzire și aer condiționat, precum și cu trape de acces pentru persoanele cu dizabilități. Aceste autobuze, care vor transporta minim 21 de călători, sunt necesare pentru un acces facil, în special pe străzile secundare. Am scos la licitație contractul de achiziție, iar până pe data de 18 martie așteptăm ofertanții.
În curând, va fi lansată și licitația pentru achiziționarea celor 50 de autobuze electrice hibrid. Totodată, gălățenii vor beneficia și de tramvaie noi; 10 dintre acestea vor fi achiziționate prin intermediul Ministerului Dezvoltării, iar 8 de către noi. "

 


Re: Stiri, noutati, perspective stefan_br

Adica alea 8 tramvaie luate de ei sunt din contractul luat de Astra unde parca scria minim 8 maxim 18. Interesant ca nu ne sufla o vorba referitoare la data cand va fi adus primul vagon. Cat despre mini-autobuze, da, sunt cateva trasee unde sunt necesare midibuze (totusi 21 de persoane suna a duba mai mult) dar mai urgent era sa cumpere autobuze de capacitate mare.

 


Re: Stiri, noutati, perspective micutzu

Pun pariu ca acele minibuse vor fi Karsan Jest.Din astea s-au cumparat peste tot.

 


Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 21
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Galați  • 
Choose destination

Since our 2332 forum members have written 425581 posts in 5292 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use