Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

 

Topic: Discuții diverse

4061 posts, 952990 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 93 94 95 96 97 98 99  ... 291
 
 

📖 Pagination options
Re: Montarea instalațiilor AC la Mercedes Citaro Euro 3 (201 shoppy

Da, nu se fura cu galeata, vine unu cu masina lui pe GPL in autobaza si alimenteaza diferenta, sau se inteleg cu soferul cisternei care alimenteaza depoul, sau direct cu furnizorul.

 


 • anndrei
 • Posted:
 •  

Re: Montarea instalațiilor AC la Mercedes Citaro Euro 3 (201 anndrei

Deja se complica enorm de mult situatia si banuiesc ca vor fi monitorizate alimentarile. Ce sa caute o masina mica pe GPL la pompa din autobaza. Daca sunt pe CNG nu prea exista la noi masini mici cu asa ceva. Exista o diferenta intre CNG si GPL.

 


Re: Montarea instalațiilor AC la Mercedes Citaro Euro 3 (201 Robert

Ca și informație, pe care probabil mulți o știți deja, RATP și-a anunțat oficial intenția că până în 202(x) nu mai știu exact anul toată flota din Paris să fie formată majoritar din autobuze pe gaz, urmate de hibride și electrice. Poate că sunt ei proști și o fi cei de la RATB și Firea mai deștepți.

Probabil din acest motiv s-a promulgat recent și legea ca 30% din autobuzele achiziționate de regiile din țară să fie ECO, că e tehnologie nouă gata să explodeze :) De aici și licitațiile masive de diesel la nivel de țară, ca să păstreze procentul până la intrarea legii. Că na de ce să cumperi autobuze pe fonduri, când le poți achiziționa din credite contracte la bănci private  și astfel să îndatorezi primăriile pe câte 10 ani :popa:

 


 • anndrei
 • Posted:
 •  

Re: Montarea instalațiilor AC la Mercedes Citaro Euro 3 (201 anndrei

Nu explodeaza nicio butelie. Astea-s povesti, daca erau asa periculoase nu le mai fabricau nici MB, nici alte marci. P.G.M.B.  cumparandu-le pe CNG sau GPL se modifica datele problemei.

 


 • anndrei
 • Posted:
 •  

Re: Discutii diverse anndrei

Astazi in autobuzul 4760 din linia 106 era mai cald cu doua trei grade decat afara. Ori soferul era nesimtit si isi batea joc de calatori oprind caldura ori era defect sistemul de climatizare. Cred ca prima varianta este cea corecta.
Apropo de caldura domnul BarbuAndrei se lauda ca posteaza poze cu butonul minune din care se opreste caldua in salon! Avem asa ceva sau este cioaca?

 


Re: Discutii diverse cris_m

Sincer, azi nu prea a fost vreme de dat caldura la maxim, ca o remarca personala...
Desi sunt o persoana friguroasa de fel, nu prea mi se pare sanatos sa dai caldura la maxim, chiar si in situatii de ger extrem. Organismul resimte din plin trecerea de la caldura la frig, iar hainele pe care majoritatea nu le dam jos de pe noi, ne supraincalzesc si ne fac sa si transpiram, rezultand o mare probabilitate de a raci. Sunt de parere ca in toate vehiculele nu ar trebui sa fie o caldura toropitoare. E suficient sa incalzesti putin vehiculul inainte de plecare si, eventual, pe parcurs daca ai un traseu cu multe statii.

 


Re: Discutii diverse barbuandrei

Domnule @aandrei nu am avut timp de umblat pentru a face poze ca sa va pot demonstra. Daca sunteti atat de pornit impotriva faptului ca unele autobuze nu au caldura, puteati sa va documentati singur sau chiar sa intrebati un sofer RATB.
Imi cer scuze fata de toti membrii forumului, deoarece nu mi-am tinut promisunea datorita unei probleme ce ma tinut plecat din Bucuresti. Insa am cautat in aceasta seara pe internet, pe diferite forumuri si site-uri pentru a va arata atat la troleibuze,cat si la autobuze sistemul de caldura.
Ikarus
36632293200_8fa2d00855_b.jpg (199.81 KB; downloaded 1919 times)
Irisbus
IMG_0699.JPG (353.49 KB; downloaded 1919 times)
Mercedes
Untitled.png (1 MB; downloaded 1919 times)

 


 • anndrei
 • Posted:
 •  

Re: Discutii diverse anndrei

Mutumesc pentru informatie, acum m-ai convins. La celelalte vehicule stiam, la Citaro nu.
S-a sters si semnul de pe buton la cat a fost folosit...
Butonul cu ventilator pe el si auto la ce foloseste?
cris_m wrote:
Sincer, azi nu prea a fost vreme de dat caldura la maxim, ca o remarca personala...

Pe seara cand erau 3 grade afara crede-ma ca era de caldura.

 


Re: Montarea instalațiilor AC la Mercedes Citaro Euro 3 (201 ikarus13

Anndrei m - ai innebunit cu furturile astea. Daca aduc autobuze pe motorina, se fura motorina, daca aduc pe gaz se fura  gaz etc. Hai sa fim seriosi...Chiar nu vrei sa intelegi ca nu se mai fura cum se fura inainte. Acum fura doar cei noi veniti de pe maxi-taxi care oricum fura si ce prind prin cabine. Asta e problema noastra acum? Ca fura astia motorina? Mergi cu autobuze fara frane. Asta e o problema...in fine...

 


Re: Montarea instalațiilor AC la Mercedes Citaro Euro 3 (201 dany

Legat de furturile acestea despre care se tot discuta, nu mai e chiar asa cum se crede si spun asta ca si cunoscator, cred ca exista colegi pe acest forum care cunosc faptul ca jandarmi imbracati in civil au permisiunea de a patrunde in autobaze, neintrebati, si de a verifica fiecare coltisor al acesteia, cunosc de asemenea faptul ca soferii care nu mai pot face nimic ii parasc la patrula pe cei care inca mai fac ceva si acestia sunt prinsi si sa fim realisti, nu cunosc persoana care sa isi riste locul de munca pentru 5-10 litri de motorina la zi. Au apus vremurile cand intr-adevar se puteau face aceste gainarii.

 


Re: Montarea instalațiilor AC la Mercedes Citaro Euro 3 (201 ikarus13

Exact. Multumesc mult pentru sustinere :bere:

 


Re: Montarea instalațiilor AC la Mercedes Citaro Euro 3 (201 Gabi23

Vă rog să încetați cu atacurile la persoană!
Fiecare aveți dreptate într-o oarecare măsură, dar haide să revenim la subiect în acest topic.

 


 • GPS
 • Posted:
 •  

Re: Discutii diverse GPS

Victor92 wrote:
La RATB, a inceput de cateva zile lipirea unor abtibilde cu numerele de parc.

Pe fata, cu negru. Exemple: 4375, 4541, iar pe spate cu alb: 4104.

Voua cum vi se par? Ideea nu e rea in sine, dar parca sunt ... prea mari  :(

Astăzi am avut neplăcerea sa ii văd spatele lui 4512... Din vechiul număr mai rămăseseră doar cifrele 5 și 1, iar baietii au avut ideea geniala de a pune modelul nou in completare, ieșind ceva de genul acesta: 4512.

 


Re: Montarea instalațiilor AC la Mercedes Citaro Euro 3 (201 cris_m

anndrei wrote:
Cat timp fura din banii mei sunt foarte pornit. Prea s-a lasat poporul asta prostit de niste hoti ordinari si aici nu ma refer doar la RATB!

Ca o concluzie, nu faptul ca ai abordat o problema e deranjant, ci cum ai pus problema.

 


Go to page:  1  ... 93 94 95 96 97 98 99  ... 291
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2333 forum members have written 425684 posts in 5294 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use