Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

 

Topic: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linia 55)

222 posts, 87397 views
 
Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 16
 
 

📖 Pagination options
Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) cris_m

Este... pacat ca pierde mult timp in trafic de la Rosetti pana la Iancului... valabil si pentru alte linii RATB care au traseul spre Universitate.

 


Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) ByOnu

Asta pentru ca nu se continua benzile separate RATB ca se pe Elisabeta. Eventual cu sens unic care era parca planificat.

 


Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) georgica2704

mihai565 wrote:
S-a finalizat Sos. Iancului de ce nu avem linia 55? Cred ca ar fi cazul....


Da, dar spre Granitul mai e de lucru. Apoi mai vorbim .8-)

 


Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) andrei11

E mai de interes traseul lui 55 decat traseul lui 14 pentru ca 55 face jonctiunea cu metroul. 14 numai cu zona Obor. Acum nu stiu care e mai important...traseul  lui 14 sau lui 55 ?

 


  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) 133 313

Au lasat 55 in aer in baza lui 135 si 311. L-au mentinut pe 14 sa dubleze troleul, in caz ca ramane blocat. Mai mult din considerentul asta, ca autobuzele se descurca mai bine singure decat troleele. Mie mi se pare si acum ca 14 are o succesiune deosebit de buna, adica sunt multe vagoane.

 


Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) punmeister

Vrei sa spui ca a scos Colentina tramvaie de la naftalina? :twisted:

 


Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) cris_m

Pai are o frecventa foarte buna... a se vedea in ultimul meu reportaj de pe Pantelimon. Mie sincer, mi se pare ca 55 ar avea mai mult succes chiar si deviat, pentru ca face legatura cu metroul. De asemenea, as fi pastrat un 614 (nu si tramvaiul pe perioada lucrarilor), dar cu un traseu usor diferit de ultimul, de la Granitul pana la Foisor, dar nu sa o ia pe Iancului ci sa pastreze traseul pe Pantelimon si apoi pe Ferdinand.

Linia 655 desfiintata si turele reintroduse pe celelalte linii ale Titanului, intrucat stau destul de prost cu masinile (oare de ce  :roll:  ), iar 614 asigurat de Floreasca cu ture din 253 si 143 care au frecventa ok. Fluxurile cele mai mari sunt la Diham si la Delfinului, lumea fie schimband autobuzul, fie vrand sa ajunga la metrou.

 


Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) Sava_6115-6315

46-le are un orar de toata jena. Azi  dimineata , la ora 6:15 am ratat  pe Dr Felix tramvaiul catre Pantelimon. Asteptand in statie au trecut 2 vagoane la 6:29 si 6:37 spre Gara. La 6:50 a venit urmatorul tramvai  spre Pantelimon. Teoretic trebuia sa astept 20 min intre ture,  dar in realitate am  asteptat 35 de minute!!! Asta e chiar bataie de joc pentru o linie care vine atat de rar.
Din pacate nu  este prima data cand patesc treaba asta. Tind sa cred ca tura de 6:15 pleaca mai  repede decat trebuie.  :evil:  O sa fac o  sesizare la RATB, ca poate si-o  da seama cineva de bataia asta de joc!
Daca nu  sunt in  stare sa tina linia 46, mai bine o suspenda si reinfiinteaza 55-ul.

 


Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) chrisu

Le-am dat un email celor de la RATB in legatura cu 55-ul. Mi-au comunicat ca se va reinfiinta dupa finalizarea lucrarilor de la Granitul.
Dupa cum s-a discutat si mai sus, si eu sunt de parere ca ar fi fost o idee mai buna sa nu se astepte marea finalizare si sa readuca linia 55 la viata, deviata.

 


Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) Sava_6115-6315

S-au modificat intervalele pe linia 46. Cel putin dimineata erau  18-20 minute intre ture, din ce verificasem  prin luna martie. In momentul  de fata intervalul este de 23-25 minute.. Iar intre orele de varf e jale! De weekend nu mai zic.... :popa: In stilul  asta linia se preteaza la a fi desfintata din lipsa de nebuni care sa astepte cu  zecile de minute...  BRAVO RATB! Si  aceleasi  urari calde si pentru primaria mare :evil: !

 


Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) cris_m

Si pentru ca tin cu dintii de 14 care sa mearga pe traseul actual, nu pe Pache si Iancului, cum ar fi mai bine pana la finalizarea lucrarilor. 46 si 655 pot sa ii tina locul lui 14 pana la Dimitrov, iar de acolo pana la Foisor, troleele si 655 (capatul discutabil daca la Foisor sau Rosetti)

Daca e sa o luam cu tramvaiul care circula in caz ca raman troleele blocate, hai sa facem la fel pentru toate liniile de troleele ca sunt destule nedublate. Exemplu concret 70+79 intre Pache si Dristor si intre Campia Libertatii si Nicolae Grigorescu. Si nu mai zice nimeni nimic cand raman toate blocate  :twisted:

 


Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) Sava_6115-6315

chrisu wrote:
Le-am dat un email celor de la RATB in legatura cu 55-ul. Mi-au comunicat ca se va reinfiinta dupa finalizarea lucrarilor de la Granitul.
Dupa cum s-a discutat si mai sus, si eu sunt de parere ca ar fi fost o idee mai buna sa nu se astepte marea finalizare si sa readuca linia 55 la viata, deviata.


Am facut si eu o sesizare adineauri la RATB legat  de magaria cu nerespectarea timpilor de plecare de la Gara pe linia 46, mai  ales dimineata (orele 6-7)cand traficul  e lejer. Sa vad ce raspuns imi vor da.  

Legat  de terminalul Granitul, acesta are soarta celui  din Baneasa al liniei 5. In momentul  de fata este o mare groapa unde nu se lucreaza si  chiar daca s-ar lucra tot mai  dureaza 2-3 ani pana va fi  gata, ca deh, e lucrare cu  statul. Asadar, degeaba vor finaliza Radionii lucrarile la linie pana la Granitului, caci tramvaiul  va mai  astepta mult si  bine. Ne putem gandi doar la un scenariu gen luate siamezele din 24 si 46  (3-4 sau cate or fi)  si bagate pe un 55 gen Granitului-Iancului cu intoarcere ori in bucla de la Iancului ori pe traseul Pache-Foisor-Ferdinand-Pantelimon (pare mai realist). Oricum nu cred ca are RATB-ul destule siameze sa sutina un 55 singur pe Pantelimon, dus pe traseul intreg(pana la Unirii) si cu o succedare decenta (maxim 10 min).

In  rest: vise, taica! :popa:

 


  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) GPS

Dacă exista la Ștefan cel Mare si un macaz la stânga spre Sf. Gheorghe, am fi putut avea o linie Lacul Tei-Sf. Gheorghe, via Ștefan cel Mare; iar siamezele puteau fi băgate pe o linie 5 Piața Băneasa- Granitul, via Obor!
P.S.: Ștefan cel Mare, stația de metrou! :D

 


Re: Pache Protopopescu - Iancului - Granitului (Linii 46,55) Robert24

RATB are doua variante pe care le ia in calcul pentru luna mai (terminalul nu va fi gata prea curand)
- fie 5 - Baneasa - Obor - Iancului - Granitul - cu siameze
- fie 55 - Sf. Vineri - Iancului - Granitul - cu siameze, dispare 5 si apare un 605, prilej cu care se apuca sa carpeasca linia pe B.V.

 


Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 16
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2251 forum members have written 417666 posts in 5204 topics and 510 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use