Despre asociație și site-urile metrouusor.comAsociația "Metrou Ușor": Obiective, activități, proiecte, informațiiPetiții, luări de poziție, proiecte și solicitări realizate de Asociația „Metrou Ușor”

 

Topic: Petiție pentru ridicarea mașinilor oprite neregulamentar

175 posts, 97357 views
 
Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12 13
 
 

📖 Pagination options
Re: Petitie pentru ridicarea masinilor oprite neregulamentar Costin

Am primit raspuns de la MDRAP: sunt preocupati de subiect, au avut discutii, dar colegii de la MAI stiu mai bine (asa, ca rezumat)...
raspuns_mdrap_metrouusor.pdf
raspuns_mdrap_metrouusor.pdf (227.46 KB; downloaded 354 times)

 


Re: Petitie pentru ridicarea masinilor oprite neregulamentar Robert24

Ce simplu e sa arunci pisica dintr-o ograda in alta...

 


Re: Petitie pentru ridicarea masinilor oprite neregulamentar Florinds

Acum din nou 30 zile ca sa raspunda si MAI, apoi inca 30 ca sa va scrie din nou...
Nu e specificat cine urmeaza sa mai raspunda, MAI sau MDRAP. Orice guvern am avea, tot un ...

 


Re: Petitie pentru ridicarea masinilor oprite neregulamentar TibiV

WOW !
"Există o reală preocupare..."
Gata, m-am liniştit ! :D

 


Re: Petitie pentru ridicarea masinilor oprite neregulamentar Costin

Raspuns de la MAI, rezumatul pe scurt: nu este suficienta o reglementare din partea guvernului cat timp in parlament este in lucru un nou cod rutier care probabil va rezolva si aspectul ridicarii masinilor oprite neregulamentar...
raspuns solicitare Asoc. Metrou Usor.pdf
raspuns solicitare Asoc. Metrou Usor.pdf (115.58 KB; downloaded 249 times)

 


  • sss
  • Posted:
  •  

Re: Petitie pentru ridicarea masinilor oprite neregulamentar sss

Bravooo! S-au spalat pe maini si tehnocratii! Pe bune, s-au terminat antemergatorii, dar nu le-a luat nimeni girofarurile, nici dreptul suveran de a parca pe banda 2 in fata shaormariei, ministerului sau apartamentului amantei, sa rezolve politicienii populisti problemele plebeilor, ca d-aia au fost alesi, ce treaba au ei?

 


Re: Petitie pentru ridicarea masinilor oprite neregulamentar Serban

Conform unei postari pe FB a lui Catalin Drula (userul cutter de pe forum - in prezent consilier al lui Dacian Ciolos), este in pregatire o dezbatere publica in ceea ce priveste acest subiect. Asta ca prim pas ce precede o hotarare de ridicare a masinilor parcate ilegal.

 


Re: Petitie pentru ridicarea masinilor oprite neregulamentar Florinds

Robert24 wrote:
Ce simplu e sa arunci pisica dintr-o ograda in alta...


...

 


Re: Petitie pentru ridicarea masinilor oprite neregulamentar Nightwolf

Serban wrote:
Conform unei postari pe FB a lui Catalin Drula (userul cutter de pe forum - in prezent consilier al lui Dacian Ciolos), este in pregatire o dezbatere publica in ceea ce priveste acest subiect. Asta ca prim pas ce precede o hotarare de ridicare a masinilor parcate ilegal.Ei poa` sa dezbata cat or vrea, daca legea organica trece si e promulgata -- privind codul rutier, care numai nou nu e ci e doar upgradat si cu haine noi -- n-au decat sa dezbata pana la Sf. Asteapta.

Asa ca daca dl. cutter citeste ce se mazgaleste p`acilea, sa cunoasca si dansul ca atata timp cat o masura e prevazuta de o lege organica PROMULGATA si IN VIGOARE, poti sa faci ORICATE dezbatei publice pt ca, ha ha, nu-i asa?! o ordonanta de guvern nu poate modifica o lege organica ;)

 


Re: Petitie pentru ridicarea masinilor oprite neregulamentar Serban

Sunt convins ca se va gasi o varianta si ca este o chestiune de timp pana cand se vor relua ridicarile. Deja presiunea publica incepe usor sa creasca, a inceput lumea sa isi dea seama ce se intampla daca nu ridici masini.

 


Re: Petitie pentru ridicarea masinilor oprite neregulamentar cris_m

Foarte bine! Daca am reusi sa promovam petitia noastra ar fi foarte bine... am avea sorti de izbanda. Din pacate, aici nu prea am cu ce sa ajut... poate cu un share pe Facebook...

 


Re: Petitie pentru ridicarea masinilor oprite neregulamentar Nightwolf

Serban wrote:
Sunt convins ca se va gasi o varianta si ca este o chestiune de timp pana cand se vor relua ridicarile. Deja presiunea publica incepe usor sa creasca, a inceput lumea sa isi dea seama ce se intampla daca nu ridici masini.


Nu m-ai inteles ... in noua lege este prev. ridicarea autovehiculelor ;)

 Re: Petitie pentru ridicarea masinilor oprite neregulamentar hora92

Salut lume. Am contul deschis de aproape un an, dar inca nu mi-am luat inima in dinti sa postez ceva fiindca sunt cam "afon" in domeniul constructiilor. Oricum, va urmaresc cu mare interes si va felicit, faceti o treaba grozava.

Legat de discutiile din ultimele zile, am vazut si eu ce a scris @cutter pe FB. Am discutat cu el fiindca si eu stiam ca o lege organica nu poate fi modificata doar din guvern, cu ordonanta. Mai trebuie sa treaca si prin Parlament, si acolo stim foarte bine ca se poate si se va intinde(asa cum parlamentarii fumeaza, la fel au si masini pe care le parcheaza unde vrea muschii lor). Da, legea exista, asa cum spuneati si voi, insa nu exista acele sub-puncte care sa traseze fiecare situatie posibila in implementarea ei. Teoretic, ridicarea masinilor parcate ilegal e posibila si legala, dar practic, nu stim cum. Acele sub-puncte nu sunt general valabile pentru fiecare localitate din tara. In acest sens, @cutter vorbea de dezbateri publice care sa creioneze acele puncte, prima data la un nivel general, iar apoi identificate situatiile particulare si prevazute, de la localitate la localitate. Dupa acesti pasi, se poate porni lungul proces birocratic care sa includa punctele ce au fost discutate in dezbateri, si care speram noi, se va finaliza cu o lege clara si justa. Traiesc in Cluj si imi dau seama ca tot mai multi sunt cei care merg pe ideea "am de rezolvat ceva 10 minute in centru, am o parcare cu plata la 500 de metri de locul respectiv si o posibilitate de urcat pe trotuar/blocat tramvai/blocat banda de circulatie etc la 100 de metri distanta"; si din pacate, aleg a doua varianta, fiindca sansa sa fie un politist prin zona in alea 10 minute e infima, si chiar si asa, amenda e mica. De aici pana la o jungla fara reguli e doar un pas.

 


Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12 13
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Petiții, luări de poziție, proiecte și solicitări realizate de Asociația „Metrou Ușor”  • 
Choose destination

Since our 2304 forum members have written 422768 posts in 5266 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use