Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Lărgire Șos. Fabrica de Glucoză (FINALIZAT iunie 2020)

 

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

518 posts, 167259 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 37
 
 

📖 Pagination options
Re: Largire Sos. Fabrica de Glucoza (2014 - ...) andrei11

Revenind la A 3 :
1) E pus pe undeva semnul ca se intra pe autostrada sau se subintelege ? Eu nu l-am observat acum 3 zile cand am fost la Ploiesti. Poate mi-a scapat mie.
2) Cand o fi gata toata intrarea in Bucuresti sustin cu tarie ca autostrada sa inceapa de la centura incolo. De la centura la  Fabrica de glucoza sa fie o portiune de calmare a traficului, chiar de o circulatie la 4 - 5 benzi pe sensul de intrare in Bucuresti. Benzi normale, nu cu profil de autostrada.

 


Re: Largire Sos. Fabrica de Glucoza (2014 - ...) danutzu_2910

@andrei11
I-ai dat idei si o sa trimita niste radare pe portiunea aia de drum de pana in centura....
Lumea zice ca e A2 deci 130km/h... si cand colo... DN deci, asa cum zici si tu 100km/h (chiar e si un indicator de limita de viteza 100)

Ca idee, autostrada incepe si se termina acolo unde sunt indicatoarele de inceput si sfarsit de autostrada. Ca sunt puse in dreptul centurii este ca asa s-a hotarat.
Daca A3 (drumul) dintre centura si primul rond va respecta standardul de autostrada, va fi autostrada, si marcajul de inceput/sfarsit de autostrada va fi cu X m dupa / inainte de rond.
Capatul dinspre Ploiesti al lui A3 este la 500m de rondul de pe centura.

 


Re: Largire Sos. Fabrica de Glucoza (2014 - ...) Robert24

Sunteti foarte off-topic....

 


Re: Largire Sos. Fabrica de Glucoza (2014 - ...) Nightwolf

Hahahah beton greseala asta de sistematizare, te doare prostu` cand vezi cat de idioti sunt unii ... Doamneeee....
@andrei -- ms, ai PERFECTA dreptate in ceea ce spui! Mea culpa!
@danutzu -- esti plecat rau prietene cu ideile tale despre radare ... ti-am zis, eu unul traiesc in Romania 2014, sec. XXI, mileniul III, tu nu stiu in ce tara traiesti si in ce an. Cam panicos cu politia asta... ti-ai furat-o vreodat` si ti-a ramas amintire??

 


Re: Largire Sos. Fabrica de Glucoza (2014 - ...) Techno

Se face largirea asta sau e iar blocat totul? Ca planurile sunt frumos desenate si ar fi minunat sa se si puna in practica.

 


Re: Largire Sos. Fabrica de Glucoza (2014 - ...) Sorin62

Techno wrote:
Se face largirea asta sau e iar blocat totul? Ca planurile sunt frumos desenate si ar fi minunat sa se si puna in practica.


Nu cu actuala (care o fi aia?) majoritate din CGMB. Că nici ei nu știu cine mai este pe acolo, că s-au exclus din partid, dar apoi s-au contestat excluderile...

Doar dacă, ținând cont că politica este până la urmă o artă a negocierii și compromisului, s-or negocia niscaiva... evident, în binele cetățeanului...

 


Re: Largire Sos. Fabrica de Glucoza (2014 - ...) george_b

Parca era vorba ca pe partea cu cladirile de birouri apare si o asa numita banda de colectare si in centru raman 2+2 pentru cei care sunt in tranzit. Imi aduc aminte ca la un moment dat a fost vorba de un proiect mai amplu... Gresesc?

 Re: Largire Sos. Fabrica de Glucoza (2014 - ...) Scorillo

Parca era vorba ca pe partea cu cladirile de birouri apare si o asa numita banda de colectare si in centru raman 2+2 pentru cei care sunt in tranzit


Da, auzisem și eu: în presă că se face bandă de colectare și aici pe forum că va fi pe partea cu clădirile de birouri. Ambele idei sunt penibile. Emise doar să justifice exproprierile mai mari decât necesarul real pentru proiect.
Dar stai că Oprescu a zis că nu avem bani pentru exproprieri și poate ridică șoseaua pe piloni. Deci, din lac în puț.

 


  • clt
  • Posted:
  •  

Re: Largire Sos. Fabrica de Glucoza (2014 - ...) clt

Cred ca este unul dintre proiectele intr-adevar necesare, si trebuie urgentat pentru a lega Bucurestiul de A3. In acest fel nu vom mai avea ambuteiaje pe DN1.

 


Re: Largire Sos. Fabrica de Glucoza (2014 - ...) PinkyHog

Permite-mi, te rog, sa nu fiu de acord cu o parte din afirmatia ta.
Pentru a nu mai avea ambuteiaje pe DN1, cel putin pe Valea Prahovei, trebuie continuata A3 macar pana la Brasov. Dar asta e alta discutie.

 


Re: Largire Sos. Fabrica de Glucoza (2014 - ...) andrei11

Se referea la ambuteiajele de pana-n Otopeni. Adica de la Piata Victoriei pana-n Otopeni. Daca s-ar ajunge pe A 3 mai facil din Bucuresti, multa lume care trebuie sa ajunga la Ploiesti ar prefera autostrada ( si viceversa ), automat nu ar mai fi ambuteiaje de la Victoriei la Otopeni.
Multi nici nu stiu de unde incepe autostrada asta.

 


Re: Largire Sos. Fabrica de Glucoza (2014 - ...) shoppy

.... si multi merg hipnotizati cu ochii in computerul de bord la cifra de consum si de km parcursi, deci chiar daca le dai alternativa ei tot pe aia cea mai scurta o sa mearga ca e mai ieftin chiar daca stau in coloana, si alternativa mai scurta decat DN1 nu este...

 


Re: Largire Sos. Fabrica de Glucoza (2014 - ...) Scorillo

Cred ca este unul dintre proiectele intr-adevar necesare, si trebuie urgentat pentru a lega Bucurestiul de A3. In acest fel nu vom mai avea ambuteiaje pe DN1.


Lucrez de 15 ani pe Dimitrie Pompei, am prins zilele cu trafic inexistent, prind și zielele astea în care ieșirea din zona fostei platforme Pipera e cruntă. Așa că pot spune că proiectul nu mai este de mult timp unul doar necesar, a devenit de ani de zile obligatoriu. Și asta înainte de a se pune problema legăturii cu A3. Dar poate cu A3 om avea și noi noroc să se întâmple ceva pe-aici.

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 37
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lărgire Șos. Fabrica de Glucoză (FINALIZAT iunie 2020)  • 
Choose destination

Since our 2279 forum members have written 420712 posts in 5243 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use