MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

 

Topic: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Taberei

393 posts, 133725 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 29
 
 

📖 Pagination options
Re: Interstatia DT34-Parc subway guru

Statia nu are cum sa nu se mai faca, daca se gasete un idiot sa aprobe asa ceva, ala e cremenal...manca-l-ar puscaria si flacarile Gheenei!  :twisted:
E un joc de miza nula, din ce in ce mai dur, in care fiecare parte ramane ingropata in transee, asteptand ca cealalta parte sa ceara 'pace'...

 


Re: Interstatia DT34-Parc andrei11

Nu va agitati, mai sunt 75 metri si ne lamurim.
Adica maxim prin 19 - 20 Iunie ori ecea ori e hăis.
Timpul le rezolva pe toate.

 


Re: Interstatia DT34-Parc subway guru

Ba ma agit, ca nu mai avanseaza...Varvara a tras frana de mana!... :twisted:
Care 'cea', unde 'haisa'???...

 


Re: Interstatia DT34-Parc misterr

Aha, deci cu ocazia asta se va verifica și practic cît poate să stea pe loc un TBM în mocirlă... Sau cu cîți cm pe lună se scufundă. Cine l-o mai scoate de-acolo dup'aia, și cît se va deteriora tunelul...
O cam făcurăm de oaie!

 


Re: Interstatia DT34-Parc Adrian Rosca

Ce fel de contract e, FIDIC galben?

Sava_6115-6315 wrote:
Suntem tara tuturor imposibilitatilor. Pot sa consemnez al 3-lea scut oprit la mijloc de drum dupa cel de pe  CF Seciurile - Alunu si de pe CF Harlau - Botosani. Cel putin  despre astea am  citit... Oare mai vine si  acum o  revolutie ca in '89 de se opreste Varvara? :evil:


Nu, pana la urma la Harlau s-a finalizat tunelul, doar la Seciuri era problema cu scutul ramas in deal ca urmare a HG 190/1997. Dar intre timp s-a demontat  si ala bucata cu bucata, vezi http://www.forumtrenuri.com/t326-alunu-seciuri

 


Re: Interstatia DT34-Parc subway guru

Si Tunele Brasov, tot 'bucati' s-a demontat!
;)

 


Re: Interstatia DT34-Parc shoppy

Lasa ca s-au oprit aia la Gothard mai multe luni ca s-a surpat prosteala de munte pe ste ei, si tot au plecat mai departe; pe langa asta niste nisip in Bucuresti e chestie subtire, tipla.

 


Re: Interstatia DT34-Parc Nightwolf

Eu am citit ca vineri UE a varsat 415 milioane pt POS-T urmand ca M5 sa ia fo` 375 ....

 


Re: Interstatia DT34-Parc Adrian Rosca

Din cate inteleg eu din cimiliturile lui Guru problema ar fi ceva claimuri pentru lucrari suplimentare sau intarzieri. Asa ca banii de la UIE nu prea ajuta in cazul asta.

 


Re: Interstatia DT34-Parc Cristian

Eu din cate inteleg din cimilituri de problema asta se stia de cel putin un an de zile si s-a mers "la cacealma", in sensul ca ori unul ori altul dintre impricinati o sa cedeze pana la urma. Sau al treilea, daca o exista.

Acum ajungem la ministru si la prim ministru ?  :lol:

Pai contractul ce zice ? Cel care l-a semnat, cei care l-au verificat in prealabil, 7 milioane de avize, verificari si stampile, toti astia ce zic despre problemele contractuale ?

Chestia este ca...eu nu vreau sa rabufnesc pe aici cu toate frustrarile mele de cetatean normal si adunate timp de 20 de ani(de la sosele si autostrazi pana la metrou, poduri, viaducte, cai ferate si inca o gramada de lucruri), nici s-o dau pe mesaje politice cu "fa Doina", insa normal ar fi ca atunci cand se ajunge la ministru sau prim ministru cu o problema ca asta oamenii (nu stiu exact care) sa aibe la ei si cate o coala A4 cu 2-3 randuri scrise si semnate.  ;)

Cineva trebuie sa-si asume raspunderea ! Si nici nu vreau sa ma gandesc daca din "cimilitura" asta nu iese cumva alta si mai mare, ceva referitor la banii europeni, mai exact la inchiderea robinetului pe proiectul respectiv.

Imi cer scuze pentru vehementa, imi cer scuze pentru faptul ca nu inteleg despre ce-i vorba exact, imi cer scuze si pentru faptul ca mie nu-mi spune nimic daca de vina e firma cutare, directorul cutare, inginerul cutare sau ministrul cutare.

Doar ca as vrea sa vad unde-i raspunderea care pana la urma se transforma in bani in plus, dar pe langa asta se transforma si in inconfortul cetatenilor...si pana la urma e vorba de merge si asa, e un apeduct acolo (sau ce problema o fi) si vedem noi cum facem cand ajungem acolo, o dam la pace sau daca nu mergem la ministru sau la prim ministru.

Pfff, sa-i scrie cineva lui Ponta pe facebook. Pana atunci nu uit ca daca mai traia Ceausescu se facea metrou si mai repede si mai ieftin. Stiu, sunt un comunist.

 


Re: Interstatia DT34-Parc Adrian Rosca

Cristian wrote:
Acum ajungem la ministru si la prim ministru ?  :lol:

Pai contractul ce zice ? Cel care l-a semnat, cei care l-au verificat in prealabil, 7 milioane de avize, verificari si stampile, toti astia ce zic despre problemele contractuale ?


O fi primul ministru presedinte al DAB (dispute adjudication board) :lol:

 


Re: Interstatia DT34-Parc laur_visan

Astazi la ora 11:30 banda tranportoare de la Academie scoatea pamant la greu.A plecat si Filofteea sau pana la urma continua Varvara?

 


Re: Interstatia DT34-Parc survola

Săptămâna asta avem răspunsul la soarta staţiei şi a întregului racord.

 


Re: Interstatia DT34-Parc Adrian Rosca

Sper ca nu tot in Gibberish

 


Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 29
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2279 forum members have written 420712 posts in 5243 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use