Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Dialog cu administrația

2254 posts, 469949 views
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 161
 
 

📖 Pagination options
Dialog cu administrația Costin

Postati aici orice probleme, propuneri sau chestiuni de ordin tehnic legate de forum pe care le intampinati si vom incerca sa raspundem si sa le rezolvam in cel mai scurt timp.

 


Re: Dialog cu administratia iliutu

Am vazut in ultima perioada ca userii au devenit mai colorati (albastru, porocaliu, maro etc). Care este explicatia ?

 


Re: Dialog cu administratia Costin

Am implementat noile ranguri. Cu ocazia asta chiar va rog pe toti sa semnalati aici daca aveti probleme de accesibilitate (anumite zone din forum, mesagerie privata etc).

 


Re: Dialog cu administratia misterr

Odată cu instalarea noii stăpîniri, reînvie speranțele legate de reluarea lucrărilor pentru repararea forumului, abandonate de o bună bucată de vreme, astfel încît topicele să fie din nou funcționale?

Sînt topice pe care aș fi dorit mult să le mai pot citi, unele au devenit aproape ilizibile (problema cu codarea caracterelor și conversia textelor, nerezolvată nici pînă azi), sau au pozele corupte și nu mai pot fi accesate:

https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=167&t=415

Altele au dispărut cu totul:

https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=20&t=1197

Chiar topicul în care se discutau problemele legate de accesarea conținutului forumului, nerezolvate nici pînă azi, cu exemple, linkuri, capturi de ecran etc., toate informațiile pentru identificarea problemelor, a fost șters cu totul:
Utilizator anonim wrote:
Am sters tot topicul ala fiind prea incarcat cu diverse pentru toti. Pozele vechi vor fi repuse (cel putin ale mele) permanent la loc, aproape zilnic pun 5-10 poze.

Deci, să sperăm din nou, sau e în zadar?

 


Re: Dialog cu administratia Costin

Problema e mai complexa... fotografiile trebuie re-publicate de autorii lor, noi avem acces doar la fisierele corupte deja. Deocamdata ne republicam pozele noastre si, in acelasi timp, incercam sa contactam si ceilalti autori. Revizuim astfel sectiune cu sectiune si in fiecare topic unde facem ordine, reparam si diacriticele. Facem asta (la modul masiv) cam de o luna. Dar la ce volum de informatie exista pe forum, nu cred ca am termina prea curand. Deci, e in lucru... dar e greu. Ceva rezultate se vad la material rulant si la sectiunile dedicate Bucurestiului (inca e in lucru). Atat am apucat sa facem intr'o luna  :roll:

 


Re: Dialog cu administratia misterr

Mulțumesc! În cazul ăsta (dacă se dorește și se lucrează pentru asta), veștile sînt nesperat de bune. Felicitări și baftă!

O mică observație: pentru ca utilizatorii să poată repune pozele (sau chiar să-și repare mesajele), trebuie activată editarea mesajelor. A funcționat o vreme, tocmai în acest scop, dar a fost dezactivată după un timp, și acum iar nu merge. Eu personal nu am mesaje corupte sau poze lipsă, dar poate sînt utilizatori care au păstrat pozele și doresc să le pună din nou, ar trebui discutat.

 


Re: Dialog cu administratia DAF SB220

Buna seara. As dori sa stiu si eu mai exact cu ce se ocupa forumul metrouusor: deoarece eu, in urma cu ~3 ore, am dorit stergerea a catorva fotografii de-ale mele in care apar cateva vehicule intr-o unitate RATB, deoarece au inceput sa-mi apara probleme ulterioare daca inca sunt valabile aici. Deasemenea, ca sa fie mai usor, mi-am raportat mesajele astfel incat in continutul raportului, sa-mi exprim ceea ce vreau sa fac. De ce fotografiile inca sunt pe forum? nu s-au mai citit rapoartele? am mai facut un raport mai demult cu subiectul Troleibuzele Ikarus 415T inlegatura cu un mesaj in care m-am simtit jignit, dorind stergerea lui si nu nici pana acum n-a fost stearsa.
Imi cer scuze pentru deranj si astept raspuns!

 


  • Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Dialog cu administratia Mircea G

Kaba Adrian wrote:
Buna seara. As dori sa stiu si eu mai exact cu ce se ocupa forumul metrouusor: deoarece eu, in urma cu ~3 ore, am dorit stergerea a catorva fotografii de-ale mele in care apar cateva vehicule intr-o unitate RATB, deoarece au inceput sa-mi apara probleme ulterioare daca inca sunt valabile aici..........

..asta seamna a scos castanele din foc cu mina altuia ! Ati postat , va asumati responsabilitatea ... ;)

 


Re: Dialog cu administratia andrei11

Buna seara,
De ce Tom are rangul "pisica" ? Cum se poate obtine ?
macheta218 are aceeasi culoare ca si Tom dar vad ca nu  e pisica.
Multumesc.
Evident ca acest lucru e un amanunt, dar parca nu scrie in regulament.  :D

 


Re: Dialog cu administratia autob368

Mircea G wrote:
Kaba Adrian wrote:
Buna seara. As dori sa stiu si eu mai exact cu ce se ocupa forumul metrouusor: deoarece eu, in urma cu ~3 ore, am dorit stergerea a catorva fotografii de-ale mele in care apar cateva vehicule intr-o unitate RATB, deoarece au inceput sa-mi apara probleme ulterioare daca inca sunt valabile aici..........

..asta seamna a scos castanele din foc cu mina altuia ! Ati postat , va asumati responsabilitatea ... ;)

@ Mircea G:  Corect  ;)
@ Kaba Adrian:  In acest moment mesajul a fost sters. Fiecare isi asuma responsabilitatea celor scrise sau fotografiilor postate pe forum. Nimeni de pe forum nu va obliga sa postati ceva ce stiti sau credeti ca vor aduce prejudicii de imagine atat acelor persoane care apar in fotografii cat si dumneavoastra. Asa cum este scris in primul mesaj din acest subiect, orice probleme care apar vom incerca sa raspundem si sa le rezolvam in cel mai scurt timp  :!:  :!:  :!:

 


Re: Dialog cu administratia Costin

Tom si macheta218 au ambii acelasi rang - Gold user. "Pisica" apare la solicitarea lui Tom ;)

Kaba Adrian ia un concediu de 2 saptamani sa se mai racoreasca putin si sa isi puna putin gandurile in ordine. Motivul suspendarii este incalcarea regulamentului foto in mod repetat, fiind avertizat de mai multe ori. Ce s'a intamplat acum a pus, insa, capac: a gresit apoi ne bate noua cu pumnul in masa ca sa il scoatem din belea... Nu asa se procedeaza.

 


Re: Dialog cu administratia Onofrei Sergiu-Gabriel

Imi cer scuze pentru deranj,insa vreau sa anunt ca doresc retragerea mea de pe acest forum! Ma simt si stiu destul de bine ca nu sunt o persoana care sa aibe calitatea morala  de a mai activa pe acest forum/comunitate din cauza etichetarii mele de catre alti useri ca fiind ...scandalagiu. Nu am calitatea de a aduce informatii si plus de-asta, am observat ca pe nimeni nu intereseaza...De-altfel...mesajele si postarile mele sunt ignorate, neprimind raspuns sau opinii nici dupa zile si zile de asteptari...Si pe buna dreptate: reputatia mea, in mod nedrept a fost promovata NEGATIV ca fiind un scandalagiu, persona non-grata, etc. Celebrul Sergabi, scandalagiul...Desi nu sunt nicipe departe asa, ma resemnez si incetez a mai deranja cu prezenta! Imi cer scuze dar este tarziu pentru justificari din partea mea...Este prea tardiv. Deja mi s-a dus buhul si ...asta este!!! Am deranjat pe multi cu revoltarile mele cand ceva era putred si nu taceam, cand rabufneam in fata nedreptatii sau a minciunilor vadit asternute de unii useri nepoftiti, cu aciditatea caracteristica,   care aveau ca unic scop -DEZBINAREA- insa in fata majoritatii nu te poti impotrivi!!! Asta este, respect dorinta majoritatii si doresc sa ma autoexclud din aceasta comunitate!!!
Va doresc succes si  cand veti avea nevoie de vreo informatie,  va stau la dispozitie pe alte cai virtuale (  Facebook)!!! Insa am deranjat prea multi useri ca sa mai activez aici. Drept care din respect pentru munca unor oameni si pentru comunitate, incetez sa mai postez si rog Administratia sa-mi inchida contul!!! Imi cer scuze!!!

Cu deosebit respect, Onofrei Sergiu-Gabriel!!!

 


Re: Dialog cu administratia George

Sub semnatura GGD pare a se ascunde inconfundabilul budrom...

 


Re: Dialog cu administratia Costin

Verificam...  :roll:

 


 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 161
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2337 forum members have written 426017 posts in 5295 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use