Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

 

Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor

4742 posts, 1250952 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 339
 
 

📖 Pagination options
Re: Mentenanta autobuzelor RATB Axel

4997 a revenit in circulatie cu noua lui luneta. ;)

 


Re: Mentenanta autobuzelor RATB Gabi23

Axel wrote:
4997 a revenit in circulatie cu noua lui luneta. ;)

E revenit de vreo 3 saptamani  ;)

 


Re: Mentenanta autobuzelor RATB Chev Celios

In Floreasca sunt in jur de 14 autobuze fara cauciucuri. Cele mai multe sunt Euro3-uri pentru ca se incearca ca pe perioada veri sa fie cat mai multe Euro4 la traseu.

 


Re: Mentenanta autobuzelor RATB Gabi23

Alte garaje folosesc Euro 4-uri pentru ca foarte multe inca au garantie, nu ca ar avea AC  :lol:. Posibil sa se mearga pe acest principiu cam peste tot  :P.

 


Re: Mentenanta autobuzelor RATB Chev Celios

Posibil sa fie si asa chiar uitasem de garantie.

 


Re: Mentenanta autobuzelor RATB Axel

4637 a revenit si ea la traseu bineinteles cu o luneta noua. 8-)

 


Re: Mentenanta autobuzelor RATB Axel

Axel wrote:
4637 a revenit si ea la traseu bineinteles cu o luneta noua. 8-)


La fel si 4964. 8-)

 


Re: Mentenanta autobuzelor RATB Axel

05.07.2012. - ora 18:50

4275 a plecat tractata din terminalul '' Cora Pantelimon '' catre Autobaza Pipera.
4275-Defect,05.07.2012.jpg (65.55 KB; downloaded 3252 times)

 


Re: Stiri, noutati, perspective ByOnu

Autobuze de 28 de milioane de euro, pe butuci la RATB
150 de Mercedesuri Citaro zac în depouri fără roţi şi piese de schimb
Duminică 8 Iulie 2012

Autobaza Titan- Vehiculele de 188.000 de euro bucata zac în autobază, fără piese de schimb.jpg (29.15 KB; downloaded 2459 times)

Autobaza Alexandria- Autobuzele Mercedes Citaro nu au pneuri de mai bine de trei luni.jpg (38.22 KB; downloaded 2457 times)


Autobaza Alexandria - Autobuzele Mercedes Citaro nu au pneuri de mai bine de trei luni

Culmea culmilor la RATB! Cum e să ai 1.000 de autobuze de ultimă generaţie, dar să nu fii în stare să le asiguri un adăpost? Dar oare cum o fi să ţii 150 dintre ele pe butuci, pe motiv că nu ai pneuri să le scoţi pe traseu?
Bucureştenii care aşteaptă zilnic autobuzele în staţii ar spune că e anormal. Însă noi spunem că e revoltător. De circa patru luni, 150 de autobuze Mercedes Citaro zac în depouri, pe butuci, fiindcă Regia de transport nu are piese de schimb şi pneuri noi ca să le scoată pe trasee. Cele 150 de maşini valorează 28,2 milioane de euro şi fac parte din lotul de 1.000 de bucăţi achiziţionate de Municipalitate în 2007.

Autobaza Titan- Vehiculele de 188.000 de euro bucata zac în autobază, fără piese de schimb

„În fiecare dintre cele opt autobaze RATB există câte 15-20 de vehicule care stau degeaba din această cauză. Şoferii sunt trimişi acasă fiindcă maşinile nu pot circula fără roţi", ne-a spus Florian Tudor Ivan, preşedintele sindicatului APT din RATB.

La sfârşitul săptămânii trecute, circa 15 reprezentanţi ai sindicatelor au protestat în faţa sediului RATB pentru a cere conducerii Regiei măsuri urgente pentru punerea în circulaţie a autobuzelor trase pe dreapta.

Autobuzele nu mai respectă orarul obişnuit. Bucureştenii aşteaptă mai multe minute în staţii

Reprezentanţii Regiei spun că vehiculele au fost blocate în depouri fiindcă procedura de achiziţie a cauciucurilor e greoaie. „În momentul de faţă, există o procedură de achiziţie de pneuri, publicată în SEAP la 20 martie 2012, care a fost contestată în data de 8 iunie 2012 şi care se află în procedurile de soluţionare la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). În funcţie de răspunsul CNSC, se va face achiziţia de anvelope", ne-au răspuns oficialii RATB. Până la rezolvarea situaţiei, bucureştenii de pe aproape toate liniile de autobuze sunt nevoiţi să aştepte mai multe minute în staţii fiindcă numărul maşinilor e acum mai mic.

Click! spune (O TAMPENIE...)

RATB are în prezent 1.333 de autobuze, din care: Mercedes Euro 3, fără aer condiţionat: 500; Autobuze Mercedes Euro 4, cu aer condiţionat: 500; Alte autobuze: 333  :ugeek:   Preţ achiziţie Mercedes: 188.000 euro

«Ne pregătim să cumpărăm pneuri» Viorel Popescu, director general RATB

„Există o procedură de achiziţie de pneuri, care a fost contestată. În funcţie de răspunsul CNSC, se va face achiziţia de anvelope".


https://www.click.ro/news/national/auto ... ci-la-ratb

 


Re: Stiri, noutati, perspective autob368

Poza aceasta din Click este facuta in hala principala a Autobazei Floreasca. Foarte frumos au fost surprinse autobuzele, sa se arate crudul adevar.... interesant este cine le-a dat aprobare pentru fotografiere?

 


Re: Stiri, noutati, perspective Gabi23

Iar la Autobaza Militari sunt peste 50 de autobuze Mercedes care circula cu anvelope necorespunzatoare din multe motive de la fostele Rocar si DAF. E dezastru la aproape toate capitolele de achizitii de orice fel de piese. Si nu numai la autobuze sunt proble, si la troleibuze si la tramvai e dezastru. Cat mai au oare de gand sa isi bata joc de calatori cei din conducerea RATB? Abia acu deschide gura si zice ceva oricum neclar, cel mai "nepriceput" director al regiei de dupa '89. Lasa-ne, pleaca, du-te-n... alta parte! :evil:  :evil:  :evil:  
Si tot din ordinul "sefutzilor" regiei, mergem cu autobuze fara ca instalatiile AC sa functioneze de la iesirea pe poarta garajului (vezi masini de la garaje gen Nordului, Pipera) sau garaje unde instalatia AC este setata la o temperatura ridicata (24-26 de grade, in loc de 18-20!!!) ca sa nu consume si sa fie "ecologisti"!!!. Isi bat joc de la o zi la alta! Pacat ca sunt unii care vor sa faca ceva si n-au nici o putere si n-au loc de aia nesimtiti, bulangii, lenesi, incompetenti etc.

 


  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective Dr2005

Ăia de la Click ori au pozat prin gard, ori au primit pozele de la sindicalişti.
Nu o să facă nimeni nimic, mai ales că totul la RATB e ilegal (dacă s-ar aplica legea, ar mai circula doar preorăşeneştile) şi făcut după ureche, în totală bătaie de joc.

Gabi23 wrote:
garaje unde instalatia AC este setata la o temperatura ridicata (24-26 de grade, in loc de 18-20!!!) ca sa nu consume si sa fie "ecologisti"!!!.

18 - 20 de grade în salon?! Păi îţi consumă cât un tanc... plus că dpdv medical nu e indicat să treci brusc de la 35 la 20 de grade, de aia se şi recomandă ca aerul condiţionat să fie setat la 25 - 27 grade, pentru că o diferenţă de 10 grade te poate face să leşini (valabil şi invers, cu trecutul de la frig la cald).

Isi bat joc de la o zi la alta! Pacat ca sunt unii care vor sa faca ceva si n-au nici o putere si n-au loc de aia nesimtiti, bulangii, lenesi, incompetenti etc.

Mai demult sesizasem un dobitoc din 783 care nu a luat toţi călătorii...am primit răspuns, că cică el e obligat să facă controlul legitimaţiilor de călătorie şi să îi lase în autobuz doar pe cei în regulă. Bun... deci şoferul are vedere în infraroşu şi vede călătorii din staţie dacă au sau nu card în buzunar? Că în autobuz au urcat doar 3, care oricum nu au validat.

 


  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective Utilizator anonim

Dr2005 wrote:
Bun... deci şoferul are vedere în infraroşu şi vede călătorii din staţie dacă au sau nu card în buzunar? Că în autobuz au urcat doar 3, care oricum nu au validat.


Un mic Matrix probabil, ruda cu baiatu de pe 4941 sch1.  :ugeek:

 


Re: Stiri, noutati, perspective SPA29

Eu nu inteleg o chestie: de ce nu lasa pneurile pe autobuze, chiar daca sunt vechi si tocite? Inteleg ca autobuzul nu mai poate fi folosit si ca reprezinta un pericol, dar de ce sa il lasi numai pe jante?

 


Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 339
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2338 forum members have written 425961 posts in 5295 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use