Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 694570 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 166

📖 Pagination options

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Ar fi frumos, dar...
Cât despre fondurile necesare, se încearcă obținerea lor de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, însă lucrările nu vor începe mai devreme de 2018.

V-am mai spus: cand l-am auzit primata data pe primarul X (nu mai stiu, ca schimbaram multi...) vorbind despre largirea strazii Nitu Vasile intre Obregia si Brancoveanu, eram proaspat insurat.
Largirea s-a facut efectiv cand fica'mea termina liceul... :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Azi, in mod surprinzator, se lucra cate ceva....
- o nacela era pe malul drept si se lucra ceva pe exteriorul pasajului
- pe podul din amonte un nene "croseta" la o armatura de camin, iar mai incolo era o vana maaare si albastra si cu ceva elemente de cuplare...
Am si filmare cu camera.... dar mai tarziu..

@TibiV...
Am aruncat bine momeala  :lol:  :lol:

Da, cilindrul verde va intra in gropa care se ingradeste cu palplanse.
De ce e asa de complicat pe malu asta, si dincolo a fost mai simplu.... numai proiectantul stie...
Probabil aici va fi legata toata pluviala de pe NG, incepand de la statuie...
Dupa filtrare, separare, va fi deversat in albia superioara libera.

BTW, si pe sensul de iesire (malul drept) stau pandacii cu radarul, fix cum iesi din curba, te ia radaru'

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Alterneaza malurile, stai linistit :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Eu inteleg ca trebuie sa fim optimisti (desi m-a lasat de mult optimismul cu lucrarile de infrastructura din Bucuresti),dar sa credem ca acest pod va fi gata mai devreme de sfarsitul anului 2018 ar fi o prostie. Si la fel si cu pasajul de la Piata Sudului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

Mare agitatie mare in dimineata asta , aproximez 20-25 de veste ,se incarca ,se descarca.S-au dezmortit  ''ghioceii'' bag seama.O basculanta descarca pietris.O macara descarca paleti cu borduri .Sus pe pod vreo 7-8 veste .S-o tina tot asa.  :popa:

Dimineata la 9 se lucra pe malul drept, in zona vanei albastre recent ingropata. Doua excavatoare sapau de zor...

Socul vietii mele: pe Splai la 200 de metri dupa pasaj incepea coada de masini spre Vitan.
A durat 16 minute pana am reusit sa trec de podul de la AutoVit....  :x
Ce naiba se intampla dimineata pe Splai ?!?!...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Pe unde crezi ca vine lumea din Sud, cat timp Piata Sudului e praf si pulbere? Pe la Autovit si pe la Tineretului, caci calea de mijloc e paraliblocata.

Eu vobesc despre Splai, sensul dinspre DNCB (N.Grigorescu) spre Vitan.
Ala era "infundat & paraliblocat" azi dimineata. Dupa semaforul de la pod (AutoVit)  spre M.Bravu era liber si se dadea "talpa".

Nu vine nimeni din Sud pe Splai. caci nu cred ca se gaseste cineva care sa iasa din Berceni pe Oltenitei, prin Popesti-Leordeni, in DNCB, sa o ia pe centura pana la Dambovita si sa intre in oras pe Splai... Makes no sense...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

S-o fi defectat semaforul pe roşu...

Sau zona aia recent decopertata, de la semaforul cu pricina.
Au asfaltat la loc?

In seara asta la 21.15, NU !... :(

Andrei, nu era defect semaforul...
Daca era defect faceam 150 de minute, nu 15... :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Si eu am observat astazi o aglomeratie mai mare decat de obicei in sectorul 4 (care este)  :D

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463817 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”