Topic: Bulevardul Expoziției - Clăbucet (linia 3)
125 posts, 64710 views
📖 Pagination options
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Bulevardul Expozitiei - Clăbucet (linia 3)
punmeister
Sa vedem cum se vor coordona cu lucrarile de la M6.
Sa vedem cum se vor coordona cu lucrarile de la M6.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
N-are nicio legătură M 6 cu Bulevardul Expoziţiei. Numai CV - ul care e cam în dreptul buclei ( chiar, bucla mai există ? ) dar impactul e minor.
N-are nicio legătură M 6 cu Bulevardul Expoziţiei. Numai CV - ul care e cam în dreptul buclei ( chiar, bucla mai există ? ) dar impactul e minor.
- PTMZ
-
Posted:
-
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Mai există. Sincer, daca s-ar moderniza Bd. Expoziției + bucla, linia 41 ar fi bine sa fie adusă acolo, cu trecere prin terminalul de la Presei, deoarece ar avea legătură directă cu Romexpo + clădirile importante din zona. Părerea mea.
Cu proxima ocazie, voi merge sa fac niste poze in buclă, mai detaliate. Însă, din cate știu, până și macazele mai exista. De aceea este limita de 10 km/h in zona buclei.
andrei11 wrote here:
...( chiar, bucla mai există ? )...
Mai există. Sincer, daca s-ar moderniza Bd. Expoziției + bucla, linia 41 ar fi bine sa fie adusă acolo, cu trecere prin terminalul de la Presei, deoarece ar avea legătură directă cu Romexpo + clădirile importante din zona. Părerea mea.
Cu proxima ocazie, voi merge sa fac niste poze in buclă, mai detaliate. Însă, din cate știu, până și macazele mai exista. De aceea este limita de 10 km/h in zona buclei.
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
Re: Bulevardul Expoziției - Clăbucet (linia 3)
sorin.niculescu_
Știe cineva din ce an nu mai este funcțională bucla de la Expoziției?
Știe cineva din ce an nu mai este funcțională bucla de la Expoziției?
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Ultima data au intors tramvaie acolo in 2002.
Ultima data au intors tramvaie acolo in 2002.
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Au mai întors și după 2002, pentru diverse probe/devieri.
Au mai întors și după 2002, pentru diverse probe/devieri.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Cred că oficial ultimul vagon care a intrat acolo era 097, în timpul mutării temporare de la Alexandria la Bucureștii Noi.
Cred că oficial ultimul vagon care a intrat acolo era 097, în timpul mutării temporare de la Alexandria la Bucureștii Noi.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
De ce ar trebui bagati bani noi in aceasta linie?
Ce imbunatatiri s-ar aduce fata de ultima renovare substantiala?
De ce ar trebui bagati bani noi in aceasta linie?
Ce imbunatatiri s-ar aduce fata de ultima renovare substantiala?
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
@subway guru te referi la bucla de la Expoziției sau la întreaga porțiune Clăbucet-Bd. Expoziției?
@subway guru te referi la bucla de la Expoziției sau la întreaga porțiune Clăbucet-Bd. Expoziției?
- subway guru
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Au pus ochii pe metrou sa-i fure clientii.
Jumate este cu OR, doar nu o sa tina placi de rezerva in depozit doar pentru linia asta.
Au pus ochii pe metrou sa-i fure clientii.
Jumate este cu OR, doar nu o sa tina placi de rezerva in depozit doar pentru linia asta.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Eu stiam ca e cu S49 pe majoritatea traseului pe Expozitiei (nu si pe stradute) dar nu te contrazic…
Eu stiam ca e cu S49 pe majoritatea traseului pe Expozitiei (nu si pe stradute) dar nu te contrazic…
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Sunt dale OR intre Strada Parcului si Piata Montreal, 1km de linie dubla plus ceva prin bucla nefolosita.
Sunt dale OR intre Strada Parcului si Piata Montreal, 1km de linie dubla plus ceva prin bucla nefolosita.
📖 Pagination options