Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624096 views

Go to page:  1  ... 76 77 78 79 80 81 82  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului oache81

Ieri am vazut o pancarta unde scria ca vor fi gata pe 17.02.2017 sau ceva de genu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreimetrou

:D  Ar fi chiar niste nesimtiti sa termine dupa semestrul 1 al lui 2016!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Ei, ar fi...
Chiar sunt... :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Cam pustiu pe aici... am facut niste poze in trecere pe care le voi posta diseara de indata ce voi avea un PC in fata.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

andreimetrou wrote:
:D  Ar fi chiar niste nesimtiti sa termine dupa semestrul 1 al lui 2016!

Ai făcut nişte oameni sensibili să plângă. Ar trebui să fii mai înţelegător - atâta se poate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Când au anuntat ca s-au facut platile pentru terenuri am crezut ca se intampla minunea si incep in forta. Dar cum orice minune tine 3 zile, s-a intrat in normal adica nu misca nimic pana la primavara.  Probabil ca acum se va strica vremea si nu se va mai lucra. Nu stiu de ce va faceti iluzii ca termina la anul cand ei  au termen 02.2017, si intarziere de 26 luni !!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului icelexy

Intarziere 26 luni la ce? Daca termenul e Februarie 2017 eu inteleg ca sunt in grafic.

La inceputul anului asta, cu aproximatie, trebuia sa fie gata toata distractia, daca se apucau in acleasi timp de ambele tronsoane...  :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Adunare mare in curtea bisericii. Si mai devreme si o echipa topo care mai facea niscaiva ridicari.

2015-10-08 10.35.30 by Pinkyhog, on Flickr

Am elucidat misterul. S - a terminat cu expropierile si se facea predarea de amplasament. De luni baga cazmaua in pamant.

Sa speram ca asa va fi.

@PinkyHog Acum iti predau stafeta la pozat ca ai priveliste mai buna, ca sa zic asa ;)

Pozez tot ce misca. Si ce nu misca. Mai ales ca imaginile merg pe Flickr si nu aglomerez serverul (nu ca as mai putea) :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Buna ziua

Daca cineva isi inchipuie ca se va incepe ceva  pe cei aprox. 500 m de tronson ramas pe vremea care este acum se inseala amarnic.!!!

Go to page:  1  ... 76 77 78 79 80 81 82  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463848 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”