Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de troleibuz din București

Topic: Calea Griviței - Bd. Bucureștii Noi

95 posts, 51352 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7

📖 Pagination options
Re: Calea Griviței - Bd. Bucureștii Noi TudorSt

E clară treaba, troleibuzele nu pot întoarce dintr-o singură mișcare. Trebuie să meargă în marșarier câțiva metri. Va fi exact situația de la lucrările de la Pasajul Basarab.

Re: Calea Griviței - Bd. Bucureștii Noi shoppy

Din scheme acolo o sa fie blocat traficul, de pe Grivita o sa ai obligatoriu dreapta pe Clabucet.

Re: Calea Griviței - Bd. Bucureștii Noi cris_m

Si dinspre Mihalache cum circuli?

Re: Calea Griviței - Bd. Bucureștii Noi ByOnu

Ma asteptam sa fie astfel intoarcerea troleibuzelor.
Screenshot_20240819_150332_Maps.jpg (669.41 KB; downloaded 1930 times)

Re: Calea Griviței - Bd. Bucureștii Noi shoppy

Lafel, obligatoriu dreapta pe Clabucet, sigur o sa se prinda lumea si o sa o ia si pe Aviator Popisteanu.

Re: Calea Griviței - Bd. Bucureștii Noi Gabi23

Toată intersecția va fi blocată. Traficul general va fi deviat astfel:
- Clăbucet - Popișteanu - Soveja
- Crapați - Mircești - Caransebeș

@ByOnu Schema desenată de tine este imposibil de aplicat, zona fiind inchisă pentru lucrări.

Soluția aleasă a ținut cont de toate restricțiile și limitările impuse. De vorbit și dat cu părerea e ușor.  
În alte condiții vă uitați la rețeaua de pe Griviței ani de zile ca la cea de pe Emil Racoviță...
Capătul actual al lui 381 (locul de stațiinare) va fi relocat. Autobuzele vor efectua staționarea pe Calea Griviței în zona buclei de întoarcere.
Containerul trebuie racordat la utilități de către constructorul metroului.

Din cate vad in comunicatul Metrorex (harta lor contine si zona afectata) si in vechiul comunicat al TPBI nu pare ca se blocheaza toata intersectia, cel putin nu pentru transportul in comun. Eu asta inteleg... Apropo, 93-ul cum va circula in aceasta situatie? De el nu a zis nimeni nimic si de aici presupunerea mea ca nu se inchide complet intersectia  :mrgreen:

Re: Calea Griviței - Bd. Bucureștii Noi Gabi23

Păi nu se închide breteaua unde ai pozat containerul-cap de linie. Acolo va fi relația de întoarcere din Mihalache spre Griviței. Pe acolo vor circula atât 93, cât și 381.

Re: Calea Griviței - Bd. Bucureștii Noi WT_fan06

TudorSt wrote here:
E clară treaba, troleibuzele nu pot întoarce dintr-o singură mișcare. Trebuie să meargă în marșarier câțiva metri. Va fi exact situația de la lucrările de la Pasajul Basarab.
Observ că troleibuzele întorc foarte bine dintr-o singură mișcare. Probleme sunt doar dacă șoferii nu se încadrează corect sub fire în curbă, iar atunci sar captatorii. Dar nu-mi fac griji, sunt șoferi profesioniști care învață repede. 😉

Re: Calea Griviței - Bd. Bucureștii Noi TudorSt

Da, am remarcat și eu asta. Mulți întorc pe autonomie, probabil să își scoată din grijă saritul captatorilor. Când am scris mesajul, mă gândeam la situația de acum mai mulți ani, cu Ikarus-uri care blocau toată Calea Grivitei, de-a latul, pentru ca nu puteau întoarce din prima.

Multi coboara captatorii si pentru a face loc troleibuzelor de pe linia 86 din cauza lipsei unui al doilea fir.

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de troleibuz din București  • 
Choose destination

Since our 2455 forum members have written 436926 posts in 5455 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”