MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

3330 posts, 686434 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 65 66 67 68 69 70 71  ... 238

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Da. In sensul ca sunt o consecinta a acestor lucrari.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului WAYNEN

Iti multumesc mult Costin!M-am lamurit acum.N-o sa mai pun in discutie aceasta tema legata de tramvaiul din zona Laromet si troleibuzul de pe ramura de nord din Drumul Taberei.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Ideea este ca si daca s-ar face linie pe Laromet, oricum proiectul ar trebui sa includa si reabilitarea liniei de pe Bucurestii Noi. Daca ceea ce spuneti voi este real si linia chiar se scoate, nu este o problema deoarece mai devreme sau mai tarziu oricum trebuia facut acest lucru. :)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Doar daca PMB nu prefera sa ramana in halul de nehal de acum, pe post de park&ride gratis!...ca la noi orice metoda e buna daca e vorba sa moara capra vecinului!?!?!
:bere:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Colegii de la API au filmat santierul M4 din drona  :bere:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Ce sunt gurile din poza?
Toata zona de pamant este peste depou? Cate linii are depoul?

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Pentru adila.
Da, tot ce se vede e depoul.
Pentru numarul de linii citeste si tu aici :
viewtopic.php?f=246&t=2922&start=140#p215305
viewtopic.php?f=246&t=2922&start=140#p215382
Vezi ca la adresele respective am postat si schitele corespunzatoare.
Daca vrei o cifra exacta asa, in rezumat,  in depou incap 20 de trenuri a sase vagoane fiecare tren.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului punmeister

@andrei11
Dupa deschiderea depoului Straulesti, va prelua toata flota lui M4 (cele 11 trenuri cu Dimetronic de la Ciurel)?
Daca depoul e gandit pentru 20 de trenuri, cand se va inaugura M6 tot de Straulesti va fi detinuta? (M6 din cate am inteles are nevoie de 13 trenuri)

Depoul Straulesti este gandit pentru M 6. M 4 este o abureala, nu exista M 4. Exista M 6 Giurgiului -  Otopeni + extensia de 4 statii Jiului / parc Bazilescu /Laminorului / Straulesti pentru depoul Straulesti.
Depoul Straulesti a iesit castigator pentru M 6 fiind <<locatia >> cea mai ieftina gasita pe tot traseul GdN 2 - Otopeni. Sa terminam cu  prefacatoriile astea.
In alta ordine de idei, in PUZ - ul publicat de guru  ( PUZ - ul de la Otopeni ) se vede clar statia de la aeroport si in continuare o parcare cu 4 linii. Practic finalul lui M 6 este acea parcare, nu statia in sine.
Alta parcare va exista si la Gara Progresu, precum mai exista cu siguranta si o linie 3 la statia Tokyo.
Oricum stai linistit, capacitatile depoului / a liniilor de parcare sunt calculate In asa fel incat sa intre toate trenurile lui M 6 cand M 6 va functiona cu capacitatea maxima ( Gara Progreesu - Otopeni si extensia Jiului -  Straulesti ).
R.D. - 3 trenuri ( 2 la peron + 1 tren pe linia 3)
Romancierilor - 1 tren pe linia 3
Parc Dr. Taberei - 1 tren pe linia 3
Favorit - 1 tren pe linia 3.
Eroilor - 2 trenuri la peron  + 2 trenuri pana la PSS Opera.
Total : 16 trenuri. Iti spun de pe acum ca sa functioneze corect racordul are nevoie de 16 trenuri. 12 in circulatie, unul de rezerva si 3 in diverse statii de revizii / reparatii.  E facut totul cu cap, stai fara grijă.
_________
Mi se pare logic ca toata flota lui M 4  :lol:  sa "migreze" la Straulesti.
Depoul Ciurel nu stiu daca are strung ( parca n-are ). Acolo incap  maxim 7 trenuri + unul pe linia 3 de la statia Petrache Poenaru. Probabil ca acolo  vor fi stocate unele trenuri care trebuie sa iasa dimineata pe traseu pentru M 1 / M 3.
_________
Si mai mult ca sigur o linie este dedicata unui LDH care stationeaza acolo pentru interventii neplanificate ( Asta e ipoteza mea, nu stiu in teren cum e ). Deci din depoul Ciurel cred ca numai 6 linii sunt ocupate. Nu stiu ce se mai intampla cu linia 3 de la Petrache Poenaru ( eu nu am vazut niciodata tren pe ea ), oriucum pe linia 4 de acolo e stocat un utilaj de intretinere linii. Nu o simpla drezina, un utilaj mai complex, nu-i stiu denumirea. Se vede din trenul care intra in statia Petrache Poenaru venind de la Crangasi.
10-31-2016 10-40-04 PM.png (298.53 KB; downloaded 2127 times)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

@adila, ce ai marcat tu cu sageata pe poza e una din curtile de lumina.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Poate explici si ce sunt curtile de lumina.
Unii stim, altii nu stiu.... ;)

Adica treburile astea, WC - urile, vestiarele, blablabla, blablabla beneficiaza si de lumina naturala...
10-31-2016 10-40-04 PM.png (83.54 KB; downloaded 2089 times)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Multumesc de explicatii. Da este foarte frumos. Am gasit si eu o macheta cu amenajarea zonei. Nu-mi iese la socoteala totusi stadionul care ar avea tribunele peste curtile de lumina. Probabil nici nu mai este de actualitate macheta.

Go to page:  1  ... 65 66 67 68 69 70 71  ... 238

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463826 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”