Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 623677 views

Go to page:  1  ... 60 61 62 63 64 65 66  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Astazi s-a turnat ultimul strat de asfalt intre Titan si Barajul Sadului. Inclusiv in intersectie la Titan unde era hopul mai mare. In coltul unde am pozat luni niste muncitori si in centrul intersectiei inca nu au adus la nivel stratul de asflat, diferentele fiind destul de mici.

Eu unul sunt curios sa vad daca vor asfalta si in intersectie asa cum ar  fi normal...

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Nu se continua si cu parcari in spic pe toata lungimea tronsonului? Din ultima poza postata de PinkyHog se observa doar pista biciclisti, spatiu verde si trotuar.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alexandru

M-am uitat in zona documentatiei tehnice si nu am gasit. Imi cer scuze daca era...
Exista undeva un desen/o schita cu noul traseu (intre n. grigorescu si 1 decembrie)? Sunt curios cum va fi "taiat" S-ul...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

S-a asternut uzura si pe sensul spre Titan.

Vesti proaste: primaria nu s-a apucat de facut expropieri.
Baruletul de lemn de pe colt n-o sa cada prea curand, iar tratoria lu' peste ramane bine mersi pentru ca proprietarul se pare ca e bine infipt in sistem.
Probabil se joaca ceva de genul: noi facem bulevardul si va expropiem mai la toamna. Si daca nu vrei sa-ti dai jos cosmelia, redesenam noi proiectul.  :lol:  :lol:  :lol:

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

E clar, de asta au si anuntat termenul de 2017..

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Ete spanac, daca intra pompierii in ele le inchid in doi timpi si trei miscari. Alea n-au un stingator functional in ele, parol.  :twisted:
Dar am renuntat sa mai sper ca-si face cineva treaba ca lumea...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Nu stiu de ce va faceti vise ca vor termina acest tronson la termen ( 2017 ) !!!  Probabil ca de fapt termenul este 2020 cum am mai spus  odata.

De ce s-ar grabi cu lucrarea ??  Am mai spus ca atunci cand vor termina acest tronson ,primul ( Ramnicu Sarat- Posta Titan) va fii deja distrus .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Pe Delea Veche s-au montat stalpisori, un lucru foarte bun de altfel, treceau femeile cu caruciorul pe strada si bizonii in viteza pe langa ele, care le mai si claxonau pentru ca le ocupau spatiul. S-au montat stalpisori peste tot, cu exceptia insa a trotuarului din fata Trattoriei lui peste. Bineinteles ca este bine infipt in sistem proprietarul (si anume proprietarii Olaroiu si Gino). A se vedea cum a castigat alegerile Gino.

Acum, ei pot argumenta cu faptul ca restaurantul este construit mai spre interior fata de linia celorlalte cladiri tocmai pentru a folosi restul spatiului pentru parcari (asta doar daca se executa lateral). Din pacate, fotbalistii de fapt gareaza si intra pe carosabil, astfel ca putem concluziona ca au primit tratament preferential din partea Primariei. Acum si legatura cu topicul. :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului catalin2407

Din pacate, chiar pare a nu se avea planuri mari pe termen scurt. Am atasat cateva poze facute de sus si se poate observa ca nu este nimic pregatit de "atac".
DSC_0024.JPG (372.04 KB; downloaded 3037 times)
DSC_0025.JPG (349.59 KB; downloaded 3040 times)
DSC_0026.JPG (340.57 KB; downloaded 3034 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului livius

PinkyHog wrote:
Vesti proaste: primaria nu s-a apucat de facut expropieri.
Baruletul de lemn de pe colt n-o sa cada prea curand, iar tratoria lu' peste ramane bine mersi pentru ca proprietarul se pare ca e bine infipt in sistem.
Probabil se joaca ceva de genul: noi facem bulevardul si va expropiem mai la toamna. Si daca nu vrei sa-ti dai jos cosmelia, redesenam noi proiectul.  :lol:  :lol:  :lol:

Sunt informatii oficiale ? Ma intreb de ce statia de GPL a disparut deja..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului General_Katana

Mama ei de Lege 10 si smecherii care s-au facut proprietari peste terenurile statului. Ce xproprieri frate ? Acolo a fost o betoniera, nicidecum pamantul vreunui proprietar altul decat statul deci despre ce naiba vorbvim aici ?!? Proprietarii astia trebuie luati la purecat ca prea s-au intins peste tot si-si atribuie terenuri cu fel si fel de acte "legale". Spagi peste altele si Bucurestiul asta este o mare porcarie arhitecturala (ex: locuinte de max 4 etaje si fleosc un bloc de 12 etaje langa ele sau monumente langa carciumi, etc) cat si pe partea de infrastructura de orice natura. Noroc ca in mare parte cele care inca mai rezista sunt de pe vremea celui pe care javrele actuale l-au ucis in plina sarbatoare.

O sa avem noi o capitala in adevaratul sens al cuvantului la calendele grecesti  :popa:

Daca pentru o portiune de niciun km le ia cretinilor 3 ani stau si ma intreb chiar mai avem vreo sansa sa ne revenim ca si natie ?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

General_Katana wrote:
[...]stau si ma intreb[...]

Umm... cred ca ai pus punctul pe i.  :)

Ma gandesc ca acest personaj si la el acasa confunda sufrageria cu baia.  :evil:
2015-05-18 21.27.38.jpg (679.39 KB; downloaded 3132 times)

Go to page:  1  ... 60 61 62 63 64 65 66  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463817 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”