Topic: Staţia Gorjului
115 posts, 23940 views
📖 Pagination options
- sab
-
Posted:
-
Re: Staţia Gorjului
sab
Era o idee buna, însă nu le-a dat prin cap. Cu gresie galbena s-au aprovizionat Doreii care fac lucrarea pentru nevăzători.
Ăștia cu scara sunt alți Dorei...
Era o idee buna, însă nu le-a dat prin cap. Cu gresie galbena s-au aprovizionat Doreii care fac lucrarea pentru nevăzători.
Ăștia cu scara sunt alți Dorei...
- sab
-
Posted:
-
sab
Cred ca se apropie punerea în funcțiune.
Cred ca se apropie punerea în funcțiune.
20230722_162118.jpg (1.95 MB; downloaded 2661 times)
- sab
-
Posted:
-
sab
Gata, sunt in funcțiune.
Gata, sunt in funcțiune.
20230725_075856.jpg (1.97 MB; downloaded 2508 times)
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Viteza lor e standardizata? Mi se pare ca sint mai lente decit altele si e agasant.
Viteza lor e standardizata? Mi se pare ca sint mai lente decit altele si e agasant.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Cred ca trebuie calibrate. La fel erau si scarile Schindler cand erau noi montate.
Cred ca trebuie calibrate. La fel erau si scarile Schindler cand erau noi montate.
- sab
-
Posted:
-
sab
Scăpăm, în sfârșit, de albastru. Se potrivea ca nuca în perete, nu stiu cine a fost "stilistul".
Sa speram ca vor șterge mai cu grija suprafețele, sa nu se mai scurgă zoaiele...
Scăpăm, în sfârșit, de albastru. Se potrivea ca nuca în perete, nu stiu cine a fost "stilistul".
Sa speram ca vor șterge mai cu grija suprafețele, sa nu se mai scurgă zoaiele...
20230829_081519.jpg (869.83 KB; downloaded 2098 times)
20230829_081540.jpg (712.74 KB; downloaded 2098 times)
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
Miram-aș că e funcțional :))
Miram-aș că e funcțional :))
IMG_1652.jpeg (1.59 MB; downloaded 1949 times)
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Stai ca e nou. Mai vorbim peste vreo saptamina...:)
Culoarea noua e mult mai potrivita. E un miracol ca nu au facut si aici un pocinog.
Stai ca e nou. Mai vorbim peste vreo saptamina...:)
Culoarea noua e mult mai potrivita. E un miracol ca nu au facut si aici un pocinog.
- sab
-
Posted:
-
sab
S-au răzgândit si trec la gri.
S-au răzgândit si trec la gri.
20231010_081004.jpg (1.91 MB; downloaded 1755 times)
- survola
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Nu cred, pentru ca asa au făcut de la început pe lateralul treptelor. Pur și simplu si-au dat seama ca , atunci când se spala cu mopul zonele respective, zoaiele se scurg pe acele suprafețe verticale...
Acum doar extind zonele gri, este o "modificare de proiect in timpul executiei" ...
Bine, soluția nu a funcționat la Piata Sudului, zoaiele s-au scurs și dedesubt...
Nu cred, pentru ca asa au făcut de la început pe lateralul treptelor. Pur și simplu si-au dat seama ca , atunci când se spala cu mopul zonele respective, zoaiele se scurg pe acele suprafețe verticale...
Acum doar extind zonele gri, este o "modificare de proiect in timpul executiei" ...
Bine, soluția nu a funcționat la Piata Sudului, zoaiele s-au scurs și dedesubt...
20220515_083209.jpg (2 MB; downloaded 1700 times)
- sab
-
Posted:
-
sab
Acesta este rezultatul final. Pare ca nici nuanțele de gri nu sunt la fel.
În golul departat, unde este al doilea tronson al scarii fixe, a fost făcută poza de ieru
Acesta este rezultatul final. Pare ca nici nuanțele de gri nu sunt la fel.
În golul departat, unde este al doilea tronson al scarii fixe, a fost făcută poza de ieru
20231011_073113.jpg (1.67 MB; downloaded 1570 times)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Chiar daca toata vopseaua este identica si nu o lungesti la ochi cu diluant, daca vopseste in dorul lelii nea caisa care azi da cu matura, maine da cu pensula, poimaine cara gunoaie, sigur ca nu o sa iasa aceeasi nuanta.
Chiar daca toata vopseaua este identica si nu o lungesti la ochi cu diluant, daca vopseste in dorul lelii nea caisa care azi da cu matura, maine da cu pensula, poimaine cara gunoaie, sigur ca nu o sa iasa aceeasi nuanta.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Să-i chemăm pe Leonardo, Michelangelo și Rafael să se angajeze pe post de zugravi la Mrex???
Să-i chemăm pe Leonardo, Michelangelo și Rafael să se angajeze pe post de zugravi la Mrex???
📖 Pagination options