Topic: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2.
620 posts, 195314 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2.
subway guru
Sapa Varvara pe tunelul 'de sus', mai exact T2, harta e corecta, mai putin numele TBMului...vorbiti voi cu Octavian sa corecteze...ca de la Polul Sud se vede 'invers'!!!
Sapa Varvara pe tunelul 'de sus', mai exact T2, harta e corecta, mai putin numele TBMului...vorbiti voi cu Octavian sa corecteze...ca de la Polul Sud se vede 'invers'!!!
- zapacitu
-
Posted:
-
- icee
-
Posted:
-
icee
Caminul am vazut ca e intr-o stare avansata de degradare, plin de fisuri.
Caminul am vazut ca e intr-o stare avansata de degradare, plin de fisuri.
- subway guru
-
Posted:
-
- survola
-
Posted:
-
survola
13 mai - inelul 176.
17 inele într-o zi --> ETA: 24 zile lucrătoare.
survola wrote:
12 mai - Varvara se afla la inelul 159 din 580, 27,4%.
13 mai - inelul 176.
17 inele într-o zi --> ETA: 24 zile lucrătoare.
- DocOctavius
-
Posted:
-
DocOctavius
Am corectat! Scuzele de rigoare pentru neatenție.
subway guru wrote:
Am corectat! Scuzele de rigoare pentru neatenție.
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Pamantul scos este mult mai "lichid", noroios, din ce am vazut pana acum..ar putea scoate noi recorduri... Insa nu are motiv, pana nu este gata Eroilor
Pamantul scos este mult mai "lichid", noroios, din ce am vazut pana acum..ar putea scoate noi recorduri... Insa nu are motiv, pana nu este gata Eroilor
- icee
-
Posted:
-
icee
Asta nu e motiv sa sapi mai repede...dimpotriva.
Asta nu e motiv sa sapi mai repede...dimpotriva.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Corect!
Din punct de vedere geologic avem doua zone distincte, de la AM spre periferie e zona de 'terasa', preponderent argila, ideala pt TBM EPB...
Inspre Eroilor e zona de 'lunca', sol preponderent nisipos, necesita adaos de 'spuma' la front ca sa se obtina 'plastelina' necesara saparii...
Corect!
Din punct de vedere geologic avem doua zone distincte, de la AM spre periferie e zona de 'terasa', preponderent argila, ideala pt TBM EPB...
Inspre Eroilor e zona de 'lunca', sol preponderent nisipos, necesita adaos de 'spuma' la front ca sa se obtina 'plastelina' necesara saparii...
- survola
-
Posted:
-
survola
18 mai - Varvara se afla la inelul 233 din 580, 40%.
18 mai - Varvara se afla la inelul 233 din 580, 40%.
- icee
-
Posted:
-
icee
Intrebam acum cateva saptamani care este efectul tunelelor si galeriilor de metrou asupre panzei freatice.
Nu a zis nimeni nimic, dar am gasit un paragraf interesant:
Intrebam acum cateva saptamani care este efectul tunelelor si galeriilor de metrou asupre panzei freatice.
Nu a zis nimeni nimic, dar am gasit un paragraf interesant:
Nu exista canalizare periferica alaturata cu infrastructura metroului. Panza freatica este
oprita de catre peretele incastrat in orizonturile geologice.
Apa din panza freatica intra in contact direct cu colectoarele si apoi intra in caseta.
Estimarile arata un posibil debit de inf~ltratii de 1.47 m3/s in colectorul principal al
Bucurestiului adica 25% din debitul de apa freatica la intrarea in statia de epurare Glina.
De AICI: http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB...120731.pdf
- survola
-
Posted:
-
survola
19 mai - Varvara se afla la inelul 246 din 580, 42%.
Intr-o săptămână au fost montate 87 de inele, echivalent cu 130,5 m săpați, 22,5% din lungimea finală.
Dacă se păstrează pe mai departe această medie, ar ma fi de săpat 4 săptămâni (să zicem 12 iunie). E gata stația pentru primirea Varvarei până atunci?
survola wrote:
12 mai - Varvara se afla la inelul 159 din 580, 27,4%.
19 mai - Varvara se afla la inelul 246 din 580, 42%.
Intr-o săptămână au fost montate 87 de inele, echivalent cu 130,5 m săpați, 22,5% din lungimea finală.
Dacă se păstrează pe mai departe această medie, ar ma fi de săpat 4 săptămâni (să zicem 12 iunie). E gata stația pentru primirea Varvarei până atunci?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Si daca nu e... trece echipa pe cealalta si o aduce si pe ea la fronton. Deja vu.
Si daca nu e... trece echipa pe cealalta si o aduce si pe ea la fronton. Deja vu.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Mda, asta e si presupunerea mea - aduc sapatoarea jos, la mica distanta de statie, apoi trec pe urmatoarea si o aduc pana in acelasi punct. Pe urma iar pleaca prima "sui" si a doua "duri", ca sa citez
Mda, asta e si presupunerea mea - aduc sapatoarea jos, la mica distanta de statie, apoi trec pe urmatoarea si o aduc pana in acelasi punct. Pe urma iar pleaca prima "sui" si a doua "duri", ca sa citez
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination