Topic: AVIZIER - noutăți, anunțuri de la echipa forumului etc
196 posts, 101736 views
📖 Pagination options
- zapacitu
-
Posted:
-
Re: AVIZIER - noutati, anunturi de la echipa forumului etc
zapacitu
Reputation system. Nu stiu daca se poate implementa. Si oricum, nu stiu daca ne e util...
Reputation system. Nu stiu daca se poate implementa. Si oricum, nu stiu daca ne e util...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Si a mea.
cos wrote:
... iar numarul de like-uri o sa devina o falsa masura pentru mesajul la care se refera (cat de bun / corect este de fapt nu depinde de like-uri, o masura subiectiva). Parerea mea...
Si a mea.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Asta patesc cand stau si pe Facebook concomitent... iese un talmes-balmes. Am vrut sa zic simbol cu "like". Atentie nu o dau cotita cum bate vantul, stiu de lupta pentru like-uri de care spuneti... chiar nu e cazul aici.
@andrei11 parca ziceai si tu de un emoticon cu ciocnit niste beri sau ma insel?
Asta patesc cand stau si pe Facebook concomitent... iese un talmes-balmes. Am vrut sa zic simbol cu "like". Atentie nu o dau cotita cum bate vantul, stiu de lupta pentru like-uri de care spuneti... chiar nu e cazul aici.
@andrei11 parca ziceai si tu de un emoticon cu ciocnit niste beri sau ma insel?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nu, nu te inseli, îl astept, poate se pune.
Nu, nu te inseli, îl astept, poate se pune.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
bere.gif (2.21 KB; downloaded 6195 times)
- Costin
-
Posted:
-
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
+1
andrei11 wrote:cos wrote:
... iar numarul de like-uri o sa devina o falsa masura pentru mesajul la care se refera (cat de bun / corect este de fapt nu depinde de like-uri, o masura subiectiva). Parerea mea...
Si a mea.
+1
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Mai scoateti o locomativa si bagati si un emoticon de dislike, ceva cu un ciocan de dat la mecla alora cu teasta mare si tare dar cu cerebelul mic-pitic!
Mai scoateti o locomativa si bagati si un emoticon de dislike, ceva cu un ciocan de dat la mecla alora cu teasta mare si tare dar cu cerebelul mic-pitic!
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Noi vrem sa evitam atacurile personale, nu sa le dam si o varianta grafica... pt ca acolo s-ar ajunge. Iar ideea de like/dislike in general nu o sustinem, e mai sus o discutie despre asta.
Noi vrem sa evitam atacurile personale, nu sa le dam si o varianta grafica... pt ca acolo s-ar ajunge. Iar ideea de like/dislike in general nu o sustinem, e mai sus o discutie despre asta.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
ATENTIE ! : Evitati folosirea cuvântului populimea, este interzis pe acest forum având conotatii sexuale vulgare. Va multumesc. Cuvântul din câte ştiu nici nu exista in DEX.
ATENTIE ! : Evitati folosirea cuvântului populimea, este interzis pe acest forum având conotatii sexuale vulgare. Va multumesc. Cuvântul din câte ştiu nici nu exista in DEX.
- Mircea G
-
Posted:
-
Mircea G
Foarte tare ! Dar de "ampoule" ce ziceti ????? ( bec in fr. )
Foarte tare ! Dar de "ampoule" ce ziceti ????? ( bec in fr. )
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nu inteleg unde bati, eu nu am vazut cuvantul in cadrul forumului, sau nu s-a folosit sau l-am scapat sau l-a corectat altcineva.
Nu inteleg unde bati, eu nu am vazut cuvantul in cadrul forumului, sau nu s-a folosit sau l-am scapat sau l-a corectat altcineva.
- Mircea G
-
Posted:
-
Mircea G
Nici eu n-am vazut , dar sint cuvinte oarecum uzuale ... Pe mine ma amuza excesul de pudibonderie
Nici eu n-am vazut , dar sint cuvinte oarecum uzuale ... Pe mine ma amuza excesul de pudibonderie
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nu e exces de pudibonderie, este ideea sa mentinem un nivel cât de cât normal al limbajului.
Un portar bun ( la fotbal ) este un portar care apara toate suturile parabile.
Asta se traduce ca << nu orice cuvinte ( expresii ) uzuale sunt neaparat si corecte >>
Motiunea de cenzura pe agricultura a fost adoptata...nu si la MetrouUsor.
Asta se traduce ca << nu orice cuvinte ( expresii ) uzuale sunt neaparat si corecte >>
Motiunea de cenzura pe agricultura a fost adoptata...nu si la MetrouUsor.
•
Parent forum:
Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri
•
Choose destination