Topic: Mercedes-Benz Citaro
102 posts, 50782 views
📖 Pagination options
-
- ByOnu
-
Posted:
-
-
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Mercedes Citaro
punmeister
Da, scheletul metalic al autobuzului era bagat intr-o baie de zinc pentru a asigura protectia anticoroziva.
Da, scheletul metalic al autobuzului era bagat intr-o baie de zinc pentru a asigura protectia anticoroziva.
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Recent, a fost produs si livrat autobuzul Mercedes-Benz Citaro cu numarul 55.555 ! Este vorba despre modelul electric - eCitaro livrat in Suedia.
Mai multe detalii aici: https://media.daimler.com/marsMediaSite ... tYnM!&rs=0
Recent, a fost produs si livrat autobuzul Mercedes-Benz Citaro cu numarul 55.555 ! Este vorba despre modelul electric - eCitaro livrat in Suedia.
Mai multe detalii aici: https://media.daimler.com/marsMediaSite ... tYnM!&rs=0
55.555.jpg (80.63 KB; downloaded 5016 times)
-
- ADK
-
Posted:
-
-
- Dragos31
-
Posted:
-
Re: Mercedes-Benz
Dragos31
Un autobuz Mercedes-Benz Citaro de scoala intalnit astazi pe Bd. Theodor Pallady vizavi de statia "Policolor".
B 100 SFD

Un autobuz Mercedes-Benz Citaro de scoala intalnit astazi pe Bd. Theodor Pallady vizavi de statia "Policolor".
B 100 SFD

-
- Dragos31
-
Posted:
-
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Re: Mercedes-Benz
Chev Celios
Vezi ca vineri pe la 13-13:30 trec cu el pe la Pallady spre Trapezului.
-
- Victor92
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Discuții generale despre autobuze si autocare Mercedes-Benz
Gabi23
Mercedes-Benz Citaro înmatriculat B 172 STP, al școlii de șoferi Q Tehnic:
Mercedes-Benz Citaro înmatriculat B 172 STP, al școlii de șoferi Q Tehnic:
B 172 SPT - 01.11.2021 (1).JPG (467.48 KB; downloaded 3225 times)
B 172 SPT - 01.11.2021 (2).JPG (316.4 KB; downloaded 3223 times)
-
- TPB
-
Posted:
-
Re: Discuții generale despre autobuze si autocare Mercedes-Benz
TPB
B 172 STP a fost cumpărat de la Mercator Transilvania. A costat 5800€
B 172 STP a fost cumpărat de la Mercator Transilvania. A costat 5800€
-
- TPB
-
Posted:
-
TPB
@ADK PH 33 CDI a ajuns la Mercator Transilvania și este donator de piese.
Între timp, am descoperit încă un autobuz de școlarizare, Mercedes-Benz Citaro C1 (sau O530) cumpărat din Franța. L-am surprins din Otokarul 6527 al STB.
@ADK PH 33 CDI a ajuns la Mercator Transilvania și este donator de piese.
Între timp, am descoperit încă un autobuz de școlarizare, Mercedes-Benz Citaro C1 (sau O530) cumpărat din Franța. L-am surprins din Otokarul 6527 al STB.
20220317_141359.jpg (681.69 KB; downloaded 4413 times)
20220317_141356.jpg (834.9 KB; downloaded 4410 times)
20220317_141351.jpg (792.03 KB; downloaded 4412 times)
20220317_141349.jpg (804.21 KB; downloaded 4413 times)
-
- ADK
-
Posted:
-
ADK
În Ploiești cred că tot la CDI mai sunt ceva Citaro similare, de regulă mereu am văzut câte unul în spatele stației sens oraș.
PS: fotografiile cu autobuzul postat de tine nu știu dacă le acceptă administrația forumului (mai ales că nu-i nimic deosebit în cele 4 poze, sunt aproape aceleași), deoarece sunt prost realizate și nu sunt considerate ceva rare. Autobuzul ăla îl mai poți vedea probabil cel puțin încă vreo 5 ani, timp mai mult decât suficient cât să-i faci câteva poze acceptate pe unde-l întâlnești în drumul tău.
În Ploiești cred că tot la CDI mai sunt ceva Citaro similare, de regulă mereu am văzut câte unul în spatele stației sens oraș.
PS: fotografiile cu autobuzul postat de tine nu știu dacă le acceptă administrația forumului (mai ales că nu-i nimic deosebit în cele 4 poze, sunt aproape aceleași), deoarece sunt prost realizate și nu sunt considerate ceva rare. Autobuzul ăla îl mai poți vedea probabil cel puțin încă vreo 5 ani, timp mai mult decât suficient cât să-i faci câteva poze acceptate pe unde-l întâlnești în drumul tău.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Momentan eu zic ca putem pastra fotografiile, e prima data cand este documentat autobuzul pe forum. Daca pe viitor apar fotografii mai bune, decidem atunci.
Momentan eu zic ca putem pastra fotografiile, e prima data cand este documentat autobuzul pe forum. Daca pe viitor apar fotografii mai bune, decidem atunci.
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Mercedes Citaro
Andrei Andraș
TPB wrote:N-a ajuns niciun donator, el circulă în continuare la Ploiești fiind cumpărat de la Mercator, nu invers.
PH 33 CDI a ajuns la Mercator Transilvania și este donator de piese.
📖 Pagination options