Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Transportul local de noapte din București

803 posts, 405879 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58

📖 Pagination options
Re: Transportul local de noapte din București vl273

Baieti, stiu si eu ca au apus acele vremuri, nu sunt absurd, dar ideea era ca imi imaginam putin diferit contextul in care o masina de 18m ar fi efectuat acea curba. Oricum si daca ar fi fost, in afara de 100, e total nejustificata trimiterea de articulate pe liniile N1xx ,avand in vedere fluxul de calatori predominant scazut spre mediu. Pe timp de zi situatia e complet diferita :)

Oricum ideea de baza a mesajului era problema cu nepasarea/nesimtirea de pe N113, care si la aceasta ora in continuare are lipsa o masina (si culmea, e tot aceeasi  tura care lipseste de fiecare data, cea care acum la 02:30 ar fi trebuit sa plece din Unirii) :evil: .

Re: Transportul local de noapte din București Robert24

Acum vreo 35 de ani pe 102 erau DAC 117 si luau bine-mersi curba aia, si multe altele.
Autobuzele moderne de 18m pot lua curbe stranse chiar mai bine decat unele de 12m. Bine, mai conteaza sa ai si soferi cu adevarat profesionisti  nu doar plangaciosii din itb....

Re: Transportul local de noapte din București Gabi23

În anul 2024, când au fost introduse Kent 18 pe linia 104, s-au efectuat probe și pe 102. Merg fără probleme, inclusiv virajul mai sus amintit.
Este doar problema conducătorilor de vehicule profesioniști angajați la STB.

Re: Transportul local de noapte din București SynK

Ca tot veni vorba de 102 chiar are mare nevoie de kent 18 pe traseu in special la orele de varf.

Re: Transportul local de noapte din București BIGRED1984

@vl273 e vorba de context, sunt situatii previzibile (un meci , CM de fotbal, un concert, un eveniment public) care necesita articulate, mai ales la primele ture,  0, 1, 1:30 .
Nu a zis nimeni sa puna in fiecare zi si la fiecare tura;
dar iti garantez ca sunt situatii si am mers cu N105, de exemplu, full , ziceai ca e luni dimineata.

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2725 forum members have written 467250 posts in 5833 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”