Topic: Noul forum - sugestii și reclamații
795 posts, 178993 views
📖 Pagination options
- Costin
-
Posted:
-
Re: Noul forum - sugestii și reclamații
Costin
Notat, o sa investighez saptamana viitoare, mai devreme nu am cum.
Notat, o sa investighez saptamana viitoare, mai devreme nu am cum.
- alexandru_gr
-
Posted:
-
alexandru_gr
Și eu pățesc asta dar nu mereu de aceea am considerat ca ar fi o problemă de la mine.
Și eu pățesc asta dar nu mereu de aceea am considerat ca ar fi o problemă de la mine.
- survola
-
Posted:
-
survola
Astăzi am pățit asta:
Astăzi am pățit asta:
Error 403.png (273.65 KB; downloaded 927 times)
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Era de la mine, o noua versiune era publicata si a durat neasteptat de mult - scuze! Insa, avem niste noutati in aceasta noua versiune.
Diverse erori arbitrare la postarea mesajelor pentru ca broserul da refresh automat: ramane o problema a browserelor si nu a forumului, asta este 100% cert. Insa am aplicat o mica imbunatatire la comportamentul forumului, sper sa se mai rareasca.
Afisarea video-urilor inline a fost imbunatatita (se pastreaza dimensiunea astfel incat sa incapa pe ecran, in anumite browsere va fi afisat primul cadru din video automat)
Era de la mine, o noua versiune era publicata si a durat neasteptat de mult - scuze! Insa, avem niste noutati in aceasta noua versiune.
TTony wrote here:-rezolvat
Nu functionază sa salvezi un mesaj ca draft dacă faci un topic nou. Primesc eroarea ”Pagina nu există” când încerc să o accesez mai târziu. Nu știu dacă se știe despre această problemă.
Andrei98 wrote here:- nu am o solutie 100% sigura pentru asta, experimentam ceva nou acum, va rog sa raportati in continuare daca se mai intampla
De o saptamana patesc des sa intru pe subiecte marcate necitite iar mesajele noi sa nu fie marcate cu portocaliu. Acum 1 minut am patit asta in 2 subiecte.
Diverse erori arbitrare la postarea mesajelor pentru ca broserul da refresh automat: ramane o problema a browserelor si nu a forumului, asta este 100% cert. Insa am aplicat o mica imbunatatire la comportamentul forumului, sper sa se mai rareasca.
Afisarea video-urilor inline a fost imbunatatita (se pastreaza dimensiunea astfel incat sa incapa pe ecran, in anumite browsere va fi afisat primul cadru din video automat)
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Si in aceasta seara voi publica o noua versiune, nimic notabil cu privire la continut, insa sper sa nu dureze intreruperea la fel de mult ca ieri...
Si in aceasta seara voi publica o noua versiune, nimic notabil cu privire la continut, insa sper sa nu dureze intreruperea la fel de mult ca ieri...
- Dristorul Nr.3
-
Posted:
-
Dristorul Nr.3
Buna seara. Am si eu o sugestie, insa nu stiu daca a mai fost sugerata pe forum.
Ar exista in viitor posibilitatea ca un user sa uploadeze clipuri pe forum asa cum se poate face cu pozele? Din pacate site-uri precum YouTube,Vimeo s.a.m.d nu sunt tocmai ideale deoarece conturile se mai si suspenda, unii useri isi sterg materialele (care peste ani pot deveni valoroase) s.a.m.d ?
Multumesc
Buna seara. Am si eu o sugestie, insa nu stiu daca a mai fost sugerata pe forum.
Ar exista in viitor posibilitatea ca un user sa uploadeze clipuri pe forum asa cum se poate face cu pozele? Din pacate site-uri precum YouTube,Vimeo s.a.m.d nu sunt tocmai ideale deoarece conturile se mai si suspenda, unii useri isi sterg materialele (care peste ani pot deveni valoroase) s.a.m.d ?
Multumesc
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Se poate deja. Majoritatea formatelor video vor fi afisate in video player precum pe youtube. Nu toate, insa. Dar chisr si cele care nu sunt afisate in player, sunt totusi afisate ca link catre fisier descarcabil.
Se poate deja. Majoritatea formatelor video vor fi afisate in video player precum pe youtube. Nu toate, insa. Dar chisr si cele care nu sunt afisate in player, sunt totusi afisate ca link catre fisier descarcabil.
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
e8743fec07204e8a821428e0476ae411
Eroare la atașarea a 4 imagini concomitent.
e8743fec07204e8a821428e0476ae411
Eroare la atașarea a 4 imagini concomitent.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Este aceeasi problema recurenta in care browserul se hotaraste de capul lui sa dea un refresh la pagina de postare.
Este aceeasi problema recurenta in care browserul se hotaraste de capul lui sa dea un refresh la pagina de postare.
- alexandru_gr
-
Posted:
-
alexandru_gr
Azi dimineață în jurul orei 7:20 ptr mine forumul nu a funcționat
Am primit eroarea:
504.0 GatewayTimeout
Azi dimineață în jurul orei 7:20 ptr mine forumul nu a funcționat
Am primit eroarea:
504.0 GatewayTimeout
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Intr-adevar au fost vreo 40 de minute in care nu a functionat. In mod normal asemenea probleme mai pot aparea din cand in cand, dar ar trebui sa se rezolve singure in 5-10 minute. O sa ma uit sa vad ce s-a intamplat mai in detaliu, merci de raportare!
Intr-adevar au fost vreo 40 de minute in care nu a functionat. In mod normal asemenea probleme mai pot aparea din cand in cand, dar ar trebui sa se rezolve singure in 5-10 minute. O sa ma uit sa vad ce s-a intamplat mai in detaliu, merci de raportare!
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri
•
Choose destination