Regiunile RomânieiOlteniaJudețul GorjTransportul în comun din municipiul Târgu Jiu

Topic: Troleibuze - Generalități

59 posts, 26304 views

Go to page:  1 2 3 4 5

📖 Pagination options
Re: Troleibuze - Generalități VladAndrei

În afară de siteul Transloc și pagina lor de Facebook nu mai este afișat nicăieri orarul(stații,vehicule etc). Șefii de la Transloc au uneori prostul obicei de a nu anunța modificările programului în zilele de sărbătoare legală sau dacă anunță,o fac în mijlocul zilei...până atunci lăsând să se înțeleagă că este program normal
Și legat de trasee,am uitat să menționez și linia 17.9 MAI-ARTEGO-PREAJBA care este varianta scurtă actualei linii 12.

Re: Troleibuze - Generalități deprodio

Bun,și de ce pe Transloc arata programul pentru alte trasee fata de ce îmi arăți tu?lista de trasee de la 1 până la 9?

Re: Troleibuze - Generalități VladAndrei

Păi probabil nu au știut cum se folosesc afișajele Solarisurilor și au creat indicative și pentru variantele scurte ale unor trasee mari,de exemplu Dedeman-Artego care este o variantă scurtă a traseului Dedeman-ANL,care pe site apare ca fiind traseul 7,sau 9 mai-Artego-Preajba care este varianta scurtă Romanești-Preajba,traseul 8 pe site. Trebuie să te uiți atent să nu rămâi cu ochii în soare,la aceste trasee să vezi dacă au mențiunea că merg doar până într-un anumit punct,adică dacă vrei să ajungi în ANL te poți trezii că troleibuzul sau autobuzul se întoarce la Artego spre 9 mai sau Dedeman. Într-adevăr,Translocul este puțin dezorganizat la acest capitol.Pe autobuzele VanHool erau afișate traseele cel mai bine,exact ca pe site,adică de exemplu apărea indicativul 8 și pentru varianta scurtă a traseului,așa cum am menționat mai sus,și tot așa.

Go to page:  1 2 3 4 5

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Târgu Jiu  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433705 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”