Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
2095 posts, 614353 views
📖 Pagination options
-
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
cris_m
Acum 2 ore am avut o supriza foarte placuta: la ora 22 se lucra
Cele cateva echipe de aproximativ 5 muncitori fiecare erau insirate intre Kaufland si Delfinului astfel:
-una care se odihnea (ma rog la ce "lumina" e nici nu aveau ce sa vada
)
-una langa o cifa care turna/turnase beton pentru linii
-una care se ocupa de decopertare pe sensul spre Iancului (utilaj, buldo)
-si inca una la intrarea in parcarea de resedinta de vis-a-vis de Kaufland
Au mai adus sine pentru rond si au facut si devierea peste liniile finalizate
Se putea si mai bine, dar e bine ca macar miscau ceva.
Acum 2 ore am avut o supriza foarte placuta: la ora 22 se lucra
Cele cateva echipe de aproximativ 5 muncitori fiecare erau insirate intre Kaufland si Delfinului astfel:
-una care se odihnea (ma rog la ce "lumina" e nici nu aveau ce sa vada
)-una langa o cifa care turna/turnase beton pentru linii
-una care se ocupa de decopertare pe sensul spre Iancului (utilaj, buldo)
-si inca una la intrarea in parcarea de resedinta de vis-a-vis de Kaufland
Au mai adus sine pentru rond si au facut si devierea peste liniile finalizate
Se putea si mai bine, dar e bine ca macar miscau ceva.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Este clar, li s-a pus pata pe 26 octombrie...
Este clar, li s-a pus pata pe 26 octombrie...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Propun ca refugiile de tramvai sa fie pavate tot cu nisip mamaia, ca si spatiile verzi. Sa te descalti si sa te relaxezi un pic, cat astepti tarabele Colentinei... 30-35 minute.
Propun ca refugiile de tramvai sa fie pavate tot cu nisip mamaia, ca si spatiile verzi. Sa te descalti si sa te relaxezi un pic, cat astepti tarabele Colentinei... 30-35 minute.
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
Este cât se poate de clar ca spre Ferdinand nu se va avansa în această etapă de lucrări. În dreptul stației de la Electroaparataj linia cea nouă a fost sudata de cea Oțelul Roșu.
Este cât se poate de clar ca spre Ferdinand nu se va avansa în această etapă de lucrări. În dreptul stației de la Electroaparataj linia cea nouă a fost sudata de cea Oțelul Roșu.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Pai nici nu intra in "proiect". S-au ingrijit nenii de la Radihor sa aranjeze cu primaria sa reabiliteze strict ce vine pe traseul metroului.
Pai nici nu intra in "proiect". S-au ingrijit nenii de la Radihor sa aranjeze cu primaria sa reabiliteze strict ce vine pe traseul metroului.
- oache81
-
Posted:
-
oache81
Mi se pare chiar aiurea sa nu faca tot Pantelimonul.De ce au mai scos firul de contact pana la Cimitirul Armenesc atunci?
Mi se pare chiar aiurea sa nu faca tot Pantelimonul.De ce au mai scos firul de contact pana la Cimitirul Armenesc atunci?
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Lucrarea se va opri.. aseara s-au sudat liniile noi de cele din dalele OR din fata de la parculetul Pantelimon 225. Se pare ca pt anul asta atat primim...
Aaa si sa nu uit... s-a remodificat scuarul de la virajul stanga ... l-au spart ca si cum ar face acea bretea cu dublu sens... ma fascineaza noua sistematizare, nu inteleg mai nimic din ea ...
Lucrarea se va opri.. aseara s-au sudat liniile noi de cele din dalele OR din fata de la parculetul Pantelimon 225. Se pare ca pt anul asta atat primim...
Aaa si sa nu uit... s-a remodificat scuarul de la virajul stanga ... l-au spart ca si cum ar face acea bretea cu dublu sens... ma fascineaza noua sistematizare, nu inteleg mai nimic din ea ...
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
Să nu fie provizoriu, pentru montarea liniei pe unde se face stânga în momentul de față.
Să nu fie provizoriu, pentru montarea liniei pe unde se face stânga în momentul de față.
-
- andrei11
-
Posted:
-
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Stanga ce?? Pe Pantelimon pana la Delfinului e DOAR linie dreapta... sa nu uitam ca tramvaiul acum face stanga la Baicului e posibil sa dea drumul la 14 cu dreapta la Chisinau ...
Stanga ce?? Pe Pantelimon pana la Delfinului e DOAR linie dreapta... sa nu uitam ca tramvaiul acum face stanga la Baicului e posibil sa dea drumul la 14 cu dreapta la Chisinau ...
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
Am înțeles eu greșit, scuze. Credeam ca te referi la stânga de pe Pantelimon spre Pierre de Coubertin.
Am înțeles eu greșit, scuze. Credeam ca te referi la stânga de pe Pantelimon spre Pierre de Coubertin.
- oache81
-
Posted:
-
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
@133 313
Frumoase pozele. Noroc cu tine ca atfel nu vedeati reportajul pe care voiam sa-l fac...
Culmea am fost in zona la aceeasi ora ca tine, dar m-am luat cu treaba si cand am iesit era noapte si bezna totala...
@133 313
Frumoase pozele. Noroc cu tine ca atfel nu vedeati reportajul pe care voiam sa-l fac...
Culmea am fost in zona la aceeasi ora ca tine, dar m-am luat cu treaba si cand am iesit era noapte si bezna totala...
- oache81
-
Posted:
-
oache81
Cu asfaltul au terminat.Daca ar face cumva sa nu se parcheze deloc pe bulevard ar fi ca pe Iuliu Mainiu s-ar circula chiar ok.
Cu asfaltul au terminat.Daca ar face cumva sa nu se parcheze deloc pe bulevard ar fi ca pe Iuliu Mainiu s-ar circula chiar ok.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)
•
Choose destination