Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

Topic: Bulevardul Aerogării - Bulevardul Barbu Văcărescu (Linia 5)

850 posts, 335678 views

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 61

📖 Pagination options
Re: Bulevardul Aerogării - Bulevardul Barbu Văcărescu (Linia 5) andrei11

A, da, desigur, şi eu sper să fie cu podea joasă. De fapt cred că mijloace de transport << clasice >> ( cu scări ) nici nu se mai construiesc de ceva  vreme.

Re: Bulevardul Aerogării - Bulevardul Barbu Văcărescu (Linia 5) punmeister

Eu prefer oricand in locul acelor usi extra ale bidirectionalelor, rasteluri pentru biciclete, spatii pentru scaune cu rotile/carucioare si/sau scaune rabatabile.

Re: Bulevardul Aerogării - Bulevardul Barbu Văcărescu (Linia 5) CA 205

andrei11 wrote here:
Eu aşa procedez la 55 când am chef de joacă pentru că full nu l-am văzut niciodată.

Atat dimineata, pe sensul spre Sf. Vineri, cât și seara, pe sensul spre Granitul, este ocupat in proporție de 90 - 95%.

Re: Bulevardul Aerogării - Bulevardul Barbu Văcărescu (Linia 5) subway guru

punmeister wrote here:
Eu prefer oricand in locul acelor usi extra ale bidirectionalelor, rasteluri pentru biciclete, spatii pentru scaune cu rotile/carucioare si/sau scaune rabatabile.

Exista bidirectionale cu podea joasa…

Re: Bulevardul Aerogării - Bulevardul Barbu Văcărescu (Linia 5) TrainWrecker

Știu ca întrebarea asta este una care probabil a fost pusa deja, dar exista vreo data pentru inaugurarea park&ride-ului sau începerea lucrărilor la terminalul din aerogarii? Am văzut ca bugetul pentru el este acolo dar vreo data sau estimare pentru începerea lucrărilor exista?

Ce parcare să inaugureze ? Au finalizat-o deja ? Ei nu sunt în stare să inaugureze parcarea de la capătul lui 55 care cică e mai avansată decât cea de la Exaero Băneasa...Mai avem o parcare deja inaugurată care stă goală, la Străuleşti.

Re: Bulevardul Aerogării - Bulevardul Barbu Văcărescu (Linia 5) orex

Appo! P&R de la P. Sudului isi atinge functia prognozata?

Re: Bulevardul Aerogării - Bulevardul Barbu Văcărescu (Linia 5) andreiiul

Nu prea. Cat a fost gratis, era parcarea celor de la piata si a blocurilor din jur. Nu gaseai un loc liber. De cand s-a introdus tarif orar (50 de bani mai intai, acum parca e 2 sau 3 lei pe ora) a inceput sa se elibereze. Acum mai mereu gasesti locuri libere.
La fel se intampla si cu P&R de la metrou Berceni si Leonida. Fiind inca "la liber" este full de masini de la blocurile vecine.
Din pacate, aceste P&R nu vor avea mare succes acum la noi, atat datorita mentalitatii soferilor care prefera parcatul gratis decat cel tarifat cat si datorita faptului ca parcarea nu este integrata cumva cu utlizarea TP. Daca cu abonamentul sau biletul de metrou sau transport de suprafata nu poti avea acces si la aceste parcari, nu vei incuraja vreodata folosirea lor.

La Straulesti stiu ca e integrat in abonamentul lunar.
atat datorita mentalitatii soferilor care prefera parcatul gratis

Nu asta ci comoditatea de a parca in buza cofetariei. Plus unii care vor sa arate ca au valoare :popa:

STB cumpără elemente pentru gardurile separatoare la liniile de tramvai. Pe ce trasee vor fi montate

Societatea de Transport București STB SA vrea să cumpere elemente pentru gardurile separatoare la liniile de tramvai. Un anunț de licitație ce are ca obiect ”Elemente pentru garduri delimitare trafic auto” a fost postat marți în sistemul electronic de achiziții publice.

Gardurile vor fi montate pe traseele liniilor de tramvai 5, 24, 41, 45, menționează STB, într-un răspuns pentru b365.ro.

Valoarea totală estimată a contractului de achiziție este de 300.463,95 lei, echivalentul a aproximativ 60.000 de euro.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 5 mai 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 5 august 2022.

Procedura de achiziție lansată de STB SA este împărțită în patru loturi, după cum urmează:

Bară, țeavă, tablă
Valoarea estimată fără TVA: 288.007,25 lei

Tablă 3x1500x3000 S235JR
Valoarea estimată fără TVA: 3.465,00 lei

Discuri tăiere și polizat
Valoarea estimată fără TVA: 2.530,70 lei

Diverse
Valoarea estimată fără TVA: 6.461,00 lei.

Durata prezentului contract este de trei luni de la semnarea acestuia, iar termenul de livrare este de maximum 45 zile de la semnarea contractului.

sursa: https://b365.ro/stb-cumpara-elemente-pen ... -459308/

De la moderator citire:
TrainWreker,
În baza cărui raţionament ai postat aceste rânduri în acest topic  şi de ce nu în topicul liniilor 24, 41 sau 45,  sau de ce nu ai postat informaţia în toate cele 4 topice ?
Mai raţionaţi şi voi când postaţi în acest forum.
Oricum informaţia dată de tine a mai apărut odată în forum, te-ai prins unde ?

@andrei11,  imi cer scuze, nu am vazut acest articol sa fi fost repostat pe alt topic, si asa  am crezut ca aici a fost locul cel mai potrivit pentru acesta, mai ales ca m-a luat prin surprindere faptul ca s-a mentionat in articol linia lui 5, dar chiar, aceste garduri se vor folosi dupa modernizarea traseului dintre pasaj si stadionul Dinamo sau gardurile vor fi puse acum, indiferent de starea liniei pentru o redeschidere a liniei cu infrastructura actuala?

Re: Bulevardul Aerogării - Bulevardul Barbu Văcărescu (Linia 5) satanistu

Primăria Capitalei a început recepția parcării park&ride din Pantelimon, a anunțat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pe pagina de Facebook. După aproape 7 ani de blocaje și amânări, proiectul a fost finalizat.
https://www.hotnews.ro/stiri-administrat ... imon.htm

Daca dau drumu la bucla din Pantelimon, tramvaiele cu dublu-cap se reintorc la origini... :)

Sper sa nu. Nu mi-a fost dor de 5 in forma care era.

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 61

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463824 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”