Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
1420 posts, 383027 views
📖 Pagination options
- catalinm
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)
catalinm
1 sau 30 ?
catalinm wrote:
CAND?
anuntati voi primii, ca daca anunta nea oprescu iar e pacaleala
misterr wrote:
Pasajul se inaugurează parțial în luna iunie, s-a spus deja aici, iar stația de tramvai în iulie.
1 sau 30 ?
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Nici una, nici alta. Mai ai 28 de încercări.
- catalinm
-
Posted:
-
catalinm
m-asteptam la raspunsul asta
misterr wrote:
m-asteptam la raspunsul asta
- Mario-Razvan
-
Posted:
-
Mario-Razvan
Probabil ca nu se mai avanseaza vreo data,cel putin oficial..au facut destule anunturi...si s-a vazut..rezultatul...
Probabil ca nu se mai avanseaza vreo data,cel putin oficial..au facut destule anunturi...si s-a vazut..rezultatul...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Azi s-a incheiat total montarea liniilor de tramvai pe pod, la pranz a fost turnata ultima zona cu rost de dilatatie la Titulescu, echipele de la Swietelsky parasind de maine santierul. De asemenea pana miercuri se monteaza ultimele 4 arcade "artistice" (cate doua in fiecare capat) ale statiei de tramvai, tot pe atunci se incheie placarea statiei. Probabil pe weekend sau cel tarziu pe mijlocul saptamanii viitoare pasajul cu exceptia acceselor in statie va fi total finalizat si bun de trafic.
Azi au inceput sa soseasca pe santier piesele lifturilor, scarilor etc... Urmeaza reportaj, cred ca ultimul cu santier in zi de luni
Azi s-a incheiat total montarea liniilor de tramvai pe pod, la pranz a fost turnata ultima zona cu rost de dilatatie la Titulescu, echipele de la Swietelsky parasind de maine santierul. De asemenea pana miercuri se monteaza ultimele 4 arcade "artistice" (cate doua in fiecare capat) ale statiei de tramvai, tot pe atunci se incheie placarea statiei. Probabil pe weekend sau cel tarziu pe mijlocul saptamanii viitoare pasajul cu exceptia acceselor in statie va fi total finalizat si bun de trafic.
Azi au inceput sa soseasca pe santier piesele lifturilor, scarilor etc... Urmeaza reportaj, cred ca ultimul cu santier in zi de luni
- Serban
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Se asfalteaza si capatul bulevardului Giulesti, evitati zona.
Se asfalteaza si capatul bulevardului Giulesti, evitati zona.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pai se asfalteaza tot ce a ramas de asfaltat zilele astea.
Am numaratoarea inversa pe perete
Pai se asfalteaza tot ce a ramas de asfaltat zilele astea.
Am numaratoarea inversa pe perete
-
- DanCld
-
Posted:
-
DanCld
Near topic: exista vreo idee legata de "ziua cea mare"? Ne vedem in grup mai extins, facem poze, il aplaudam pe tov. Oprescu la taiatul panglicii?
Near topic: exista vreo idee legata de "ziua cea mare"? Ne vedem in grup mai extins, facem poze, il aplaudam pe tov. Oprescu la taiatul panglicii?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pai eu asa zic
, va tin la curent si cu ziua portilor deschise daca reusesc sa o fac, ultima sansa ar fi in weekend.
DanCld wrote:
Pai eu asa zic
- bekxy
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Nu, data ramane surpriza.
Si nu mai dati termene si date ca umplem topicul degeaba.
Nu, data ramane surpriza.
-
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Ungurii au facut o "zi a portilor deschise" la deschiderea M43 (Szeged=Mako), nu ne plimbam si noi cu rolele pe pasaj in ziua deschiderii? Haideti sa facem o "cerere" catre Primaria Generala.
Ungurii au facut o "zi a portilor deschise" la deschiderea M43 (Szeged=Mako), nu ne plimbam si noi cu rolele pe pasaj in ziua deschiderii? Haideti sa facem o "cerere" catre Primaria Generala.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
E facuta deja, astept "rezolvarea" eu zic ca o sa fie
telvanni wrote:
Haideti sa facem o "cerere" catre Primaria Generala.
E facuta deja, astept "rezolvarea" eu zic ca o sa fie
📖 Pagination options