Topic: V3A-R-CA (2018)
48 posts, 21790 views
📖 Pagination options
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Tramvaiele V3A-R-CA - Evolutie, istorie, noutati
shoppy
Mi se pare mult 500.000 pentru o modernizare, normal ar fi 200.000.
Teoria ta este gresita, un tramvai nemodernizat nu circula la infinit.
Daca avem in parc 40 de V3A si 20 de milioane euro fonduri atunci avem 2 posibilitati:
- modernizam cela 40 de V3A si parcul ramane la 40 de vagoane
- cumparam 10 vagoane noi si casam cele 40 de vagoane existente(nu imediat dar in cativa ani tot se distrug), si in final parcul scade de la 40 la 10
Mi se pare mult 500.000 pentru o modernizare, normal ar fi 200.000.
Teoria ta este gresita, un tramvai nemodernizat nu circula la infinit.
Daca avem in parc 40 de V3A si 20 de milioane euro fonduri atunci avem 2 posibilitati:
- modernizam cela 40 de V3A si parcul ramane la 40 de vagoane
- cumparam 10 vagoane noi si casam cele 40 de vagoane existente(nu imediat dar in cativa ani tot se distrug), si in final parcul scade de la 40 la 10
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Mie in schimb nu mi se pare exagerat 500mii. Daca vrem o modernizare ca lumea nu o spoiala. Adica ceva gen Armonia vs ce s-a modernizat la Craiova (pastrand proportiile si referindu-ma doar la Romania). Sper doar sa se apuce de ele si sa nu ramana doar promisiunea.
Mie in schimb nu mi se pare exagerat 500mii. Daca vrem o modernizare ca lumea nu o spoiala. Adica ceva gen Armonia vs ce s-a modernizat la Craiova (pastrand proportiile si referindu-ma doar la Romania). Sper doar sa se apuce de ele si sa nu ramana doar promisiunea.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai sasiul / cutia exista, boghiurile exista, cat este un MET CA sau o electronica de forta?
Pai sasiul / cutia exista, boghiurile exista, cat este un MET CA sau o electronica de forta?
- Robert24
-
Posted:
-
- Cristy
-
Posted:
-
Cristy
Licitatia a fost anulata inca din 17.05 pentru ca nu s-a inscris niciun ofertant:
Licitatia a fost anulata inca din 17.05 pentru ca nu s-a inscris niciun ofertant:
v3arca.PNG (14.06 KB; downloaded 3788 times)
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Pai si Astra? La de-astea nu se baga? Bani de ramas in tara, vorba aia.
Pai si Astra? La de-astea nu se baga? Bani de ramas in tara, vorba aia.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Iniţiative nematerializate de achiziţie, construcţie sau modernizare vehicule
•
Choose destination