Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovVehiculele altor operatori

Topic: C & I

52 posts, 37595 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2 3 4

📖 Pagination options
  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Transport intre Cartierul Berceni si Comuna Berceni Dr2005

Nu e închiriat nimic, este ilegal să faci transport regulat cu vehicule închiriate. Sunt ale C&I, care a câştigat la licitaţie cursele respective (că s-au considerat curse interjudeţene, deci s-a licitat separat fiecare cursă de pe traseu), doar că le-au mai rotit între linia de Chiajna şi aia de Berceni (că doar tot C&I circulă pe amândouă).

Dacă sunt mai sigure în caz de accident nu ştiu, nu a fost niciunul implicat în vreun accident până acum.

Re: Transport intre Cartierul Militari si Dudu/Chiajna t.adrian

Va salut!
M-am mutat de curand in sat Rosu si as dori in masura in care e posibil sa imi dati ceva detalii aditionale in afara de ce am citit pe topic.
Este foarte tare forumul, multa informatie utila si foarte multi useri bine documentati. Keep up the good job!

Intrebari:
1. Are cineva o harta cu numarul si pozitiile statiilor de autobuz?
2. Exista un program asa zis "scris" pe intervale orare? Chiar vine dimineata la 10-15 minute?
3. Am vazut ca dimineata fac stanga pe o straduta putin inainte de Lujerului. Acolo e statia finala unde intorc?
4. Am inteles ca daca se umplu autobuzele pe traseu nu mai opresc in alte statii? Mi s-ar parea destul de nasol.

Acum, ca fapt divers, am cautat pe forum dar nu am gasit informatia.
Cica in 2006 s-ar fi aprobat de CMB alocarea a 60 de Hectare de teren din Chiajna (langa lacul Morii, intre Chiajna si GIulesti) pentru consturirea unei gradini zoologice.
Stiti ceva de evolutia acestui proiect?
Rog moderatorii sa mute aceasta bucata pe un topic dedicat daca se considera a fi nevoie.

O seara fain tuturor.

Re: Transport intre Cartierul Militari si Dudu/Chiajna bercenicity

2. http://www.autogari.ro/Transport/Chiajna-Bucuresti - desi informatia nu a a mai fost actualizata in ultimele 12 luni

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Transport intre Cartierul Militari si Dudu/Chiajna Tom

Au disparut otobelurile galbene si au aparut niste minibuze cu doua usi, par'ca putin mai spatioase decat cele galbene.
Nu stiu cum vin dimineata, dar seara sunt foarte aglomerate, insa din ce spuneau calatorii cand au aparut, ar veni mai des acum.

1. Lista statiilor, dupa fosta linie RATB 406(152)
3. Spre Bucuresti, ar trebui sa mearga pe Uverturii pana la Pasajul Lujerului, unde vireaza dreapta spre bd. Iuliu Maniu (capat de linie). Dimineata mai ocolesc la stanga pe strazi paralele (ex. str. Orsova) din cauza traficului, apoi intra pe Virtutii si de acolo spre Iuliu Maniu.
4. Am vazut ca opresc in toate statiile. Nu stiu ce inseamna plin la ei, oricum sunt prea pline.

• Tom
  • Posted:
  •  

Am sá reiau aici discutia de la topicul Stiri din Bucuresti.
Tom wrote:
Despre linia 406, cu intervale de 20-40 de minute e moartă din start. Duba nu va face altceva decât să salveze călătorii uitați prin stații și care vor spera doar ca autobuzul următor să nu întârzie totuși prea mult. Dacă era măcar la 15-20 de minute în orele de vârf și 25-30 în rest, era doar puțin acceptabilă. Dar sigur, trebuie să ținem cont că la otobelul comunal se dădea banul, dar nu se dădeau bilete și era plin, iar în autobuzul RATB nici nu se va valida și nici nu vor prea exista abonamente și totuși autobuzul va circula destul de gol. Drept consecința, va fi declarat nerentabil. Cel puțin așa mi-l amintesc când a circulat ultima dată.
Am sperat ca totusi se va face intr'un fel ca sa se intercaleze autobuzele RATB cu otobelele privatilor. M-am inselat. Otobelul circula la fix 1 minut in fata autobuzului. Iar poporul nu risca sa astepte, prefera rabla unde platesc dar nu iau bilet, dar teoretic ii mai lasa soferul la coltul strazii. Daca de la 1 Ianuarie se re-desfiinteaza linia, e meritul poporului. Presupun ca RATB nu e deranjata ca otobelul le ia clientii. De abia au motiv sa mai scoata o masina s'o dea pe linii ca 641 sau pe unde mai e nevoie.

• Tom
  • Posted:
  •  

Se pare că linia a supraviețuit sfârșitului de an și merge chiar destul de bine. Problema este că la orele de vârf, autobuzele sunt foarte aglomerate și nu cred că toată lumea plătește.
Ce mi s'a părut însă foarte ciudat, dar nu la RATB, este că unele otobele comunale afișează în spate linia "40601", dar în față afișează un indicativ care nu știu cine le-a permis să-l folosească: 611 și merge undeva pe la blocurile "Militari Residence". Deobicei, cam la interval de 3-5 minute între ele, ordinea este: "611", "406 privat" și 406 RATB. Se pare însă că tariful de 1,5 lei fața de 2,5 lei îi face pe călători să prefere ultima variantă, deși cred că unii de fapt preferă să facă blatul. Săptămâna trecută am reușit să dau țeapă RATB-ului când m-am luat după cineva care spunea că ar fi valabile abonamentele urbane. Dar vineri, am reușit să le dau țeapă doar cu 50 de bani, după ce în alt autobuz mi-am stricat 1 leu deși aveam abonament. În schimb, pe linia 406 era atât de aglomerat încât nu am putut valida cardul. Stâteam cu el în mână, în timp ce un individ comenta că nu mai sunt controale cu jandarmi. Și dacă erau, unde aș fi putut valida, dacă de abia mă puteam ține de o bară?

• TPB
  • Posted:
  •  

Re: C & I TPB

După cum bine știți, aproape de Pasajul Mărășești, sunt microbuze si minibuze ale C&I abandonate. Ieri am trecut pe acolo și am găsit:
4 autobuze verzi Isuzu Novociti;
Microbuze Mercedes-Benz Sprinter Cibro și altele, mai vechi.
Mai jos, am atașat o serie de fotografii.
20220228_142415.jpg (1.67 MB; downloaded 2774 times)
20220228_142456.jpg (1.47 MB; downloaded 2774 times)
20220228_142503.jpg (1.14 MB; downloaded 2774 times)
20220228_142728.jpg (1018.72 KB; downloaded 2775 times)

Re: C & I Alex Mariciuc

Isuzurile alea verzi,sunt din 2019,2020 sau 2021 are cineva mai multe detalii despre isuzurile verzi?

Re: C & I Axel

Au fost achizitionate in anul 2014 si au circulat pe fostele linii 422 ( Chibrit - Ferma Chitila ) si 456 ( Ghencea - Olteni - Clinceni) , dupa infiintarea liniilor regio au mai circulat doar pe linia 422 pana cand a inceput pandemia...

• NotXensha
  • Posted:
  •  

Re: C & I NotXensha

Știe cineva care a fost soarta microbuzelor care circulau prin Chiajna( în afară de VW-uri) ? Nu le-am mai văzut din 2019 prin București sau Chiajna, eu locuind acolo.

Go to page:  1 2 3 4

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Vehiculele altor operatori  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435438 posts in 5430 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”