Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
1718 posts, 348488 views
📖 Pagination options
- darknight
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
darknight
In urmatoarele zile nu se anunta nimic deosebit ,poate doar ploi pe luni ,ca termen lung pana pe 4 decembrie vreme ok ,racire dupa insa mai vedem ce o fi
lucianho wrote:
Cine stie site-ul meteo international sa vedem evolutia vremii in urmatoarele zile,luni ? Mersi
In urmatoarele zile nu se anunta nimic deosebit ,poate doar ploi pe luni ,ca termen lung pana pe 4 decembrie vreme ok ,racire dupa insa mai vedem ce o fi
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ia-o usor, ca-l bagam in ceata pe @mindmasster cu socoteala hobanelor terminate...au mai ramas de terminat 12 (de acum incepem numaratoarea inversa...), au ridicat 3 teci in avans...deci in 'estimarea mea tot 2 saptamani au mai ramas pana la finalizarea completa!
Utilizator anonim wrote:
Azi s-a trecut la hobana 51, daca vremea tine cu noi in 8-9 zile le termina, apoi inca cateva zile finisarea lor
Ia-o usor, ca-l bagam in ceata pe @mindmasster cu socoteala hobanelor terminate...au mai ramas de terminat 12 (de acum incepem numaratoarea inversa...), au ridicat 3 teci in avans...deci in 'estimarea mea tot 2 saptamani au mai ramas pana la finalizarea completa!
- darknight
-
Posted:
-
darknight
O sa pun un grafic daca imi este permis?De pe prognozele americanilor
O sa pun un grafic daca imi este permis?De pe prognozele americanilor
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Sa inteleg ca sunt 48 gata
subway guru wrote:Utilizator anonim wrote:
Azi s-a trecut la hobana 51, daca vremea tine cu noi in 8-9 zile le termina, apoi inca cateva zile finisarea lor
Sa inteleg ca sunt 48 gata
- darknight
-
Posted:
-
darknight
Si pentru vreme ca lucru la hobane am pus un model global forecast made in america pana pe 3 decembrie putem vedea tempeatura si precipitatiile pentru detalii mai multe ma contactati .Seara buna
Si pentru vreme ca lucru la hobane am pus un model global forecast made in america pana pe 3 decembrie putem vedea tempeatura si precipitatiile pentru detalii mai multe ma contactati .Seara buna
7601668_metgram.gif (29.17 KB; downloaded 3410 times)
- darknight
-
Posted:
-
darknight
noaa ,dai la meteograme si selectezi statia baneasa,cod lrbs,cel mai bine conteaza-ma pe gabynet93 pe yahoo si iti arat
noaa ,dai la meteograme si selectezi statia baneasa,cod lrbs,cel mai bine conteaza-ma pe gabynet93 pe yahoo si iti arat
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Si meteoblue si INMH par a prezice 'de bine' pentru saptamana viitoare (cu exceptia unor precipitatii ocazionale 'minore')...Confirmi? (asa pare si din graficele 'americane'). Duminica 'nu se pune', ne 'odihnim'...
Doamne ajuta sa incheiem anul 'cu bine'...
@mindmasster:
48=confirmat!
Si meteoblue si INMH par a prezice 'de bine' pentru saptamana viitoare (cu exceptia unor precipitatii ocazionale 'minore')...Confirmi? (asa pare si din graficele 'americane'). Duminica 'nu se pune', ne 'odihnim'...
@mindmasster:
48=confirmat!
- darknight
-
Posted:
-
darknight
Da ,saptamana viitore e ok ,asta e clar!Deci hai cu hobanele!
subway guru wrote:
@mindmasster:
48=confirmat!
Da ,saptamana viitore e ok ,asta e clar!Deci hai cu hobanele!
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Pai daca se face curatenie generala pe santier e clar: vizita importanta!
subway guru wrote:
STAY TUNED! Breaking news, maine!
Pai daca se face curatenie generala pe santier e clar: vizita importanta!
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Noiembrie 2006
Noiembrie 2006
DSC02616.JPG (221.73 KB; downloaded 3569 times)
DSC02622.JPG (225.45 KB; downloaded 3576 times)
- bogd_an
-
Posted:
-
bogd_an
Doar nu vine Mr. President de 1dec?! Sau...
Doar nu vine Mr. President de 1dec?! Sau...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Noiembrie 2007
Noiembrie 2007
Pasaj Basarab - Noiembrie 2007 (13).JPG (217.92 KB; downloaded 3573 times)
Pasaj Basarab - Noiembrie 2007 (16).JPG (251.48 KB; downloaded 3571 times)
Pasaj Basarab - Noiembrie 2007 (21).JPG (223.91 KB; downloaded 3574 times)
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Prognoza pe inmh este foarte buna pentru max 3 zile . Am urmarit saptamana asta . Guru mi-a zis prima data faza si nu am crezut-o, da e pe bune .Pana marti totul este ok din punct de vedere al vremii.
Prognoza pe inmh este foarte buna pentru max 3 zile . Am urmarit saptamana asta . Guru mi-a zis prima data faza si nu am crezut-o, da e pe bune .Pana marti totul este ok din punct de vedere al vremii.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Ramanem tot in Noiembrie 2007
Ramanem tot in Noiembrie 2007
Pasaj Basarab - Noiembrie 2007 (25).JPG (244.86 KB; downloaded 3565 times)
Pasaj Basarab - Noiembrie 2007 (26).JPG (227.93 KB; downloaded 3562 times)
📖 Pagination options