Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097466 views

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dragos Tanase

Exact asa. Iar pe santierul pasajului de la Piata Sudului batea vantul. Era bezna si... niciun muncitor. Poate pt. ca ploua marunt? Sau de ce?

Ca sa nu mai zic de nesimtirea unor soferi, care blocheaza intersectia Calea Vacaresti - Sun Plaza, directia spre Piata Sudului, iar cei care ies de la mall nu mai au nicio sansa sa mearga spre cartierul berceni. Pe mine chiar era sa ma loveasca unul cu un BMW X5. Eu - verde (dinspre mall), el - rosu (pe Vacaresti). Omul nu avea nicio tb... Doar s-a speriat si si-a cerut scuze. Singura sansa ar fi sa o iei pe linia de tramvai, dar in capat ce faci, ca nu te lasa nimeni s ate bagi. Toti cred ca esti un nesimtit care a venit lansat dinspre Mihai Bravu, ca un smecher. Oricum, e o mare problema acolo, in fiecare seara!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

^^
Cred ca est masochist daca faci asa cu spui.
De la Mall pentru Berceni Oletnitei iesi din parcare iesirea de la nivelul -1 spre Oltenitei.
Daca vrei neaparat sa iesi pe la -2, nu ai decat sa faci dreapta spre parcarea Baumax, si iti continui drumul prin spatele Mall-ului.
Nu mai exista niciun semn de interzis!

• MNP
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MNP

Mie mi se pare bataie de joc la adresa tuturor celorlati sa iesi din parcarea de la -1 in Oltenitei si sa vrei sa faci stanga pe Oltenitei sau, si mai rau, pe Berceni.  
Din cauza astora (plus trecerea de pietoni, plus statia lui 634, plus nesimtirea taximeTRISTILOR care blocheaza vesnic prima banda din fata Sun Plaza, plus nu stiu ce santiereala i-a apucat si pe aia de la mall in fata la ei acolo, plus sumaherii care o iau pe contrasens pe linia de tramvai si au nesimtirea maxima sa stea la pomana in fata ingrosand randul, plus, plus) se pierd de cele mai multe ori intre 15-30 minute sa treci de intersectie dinspre IRA.
Si, din pacate, nu se poate face nimic...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

In Bucuresti ar trebui interzise virajele la stanga. Parerea mea. Ca este nesimtirea mult prea mare deja. La Vitan Barzesti de pe chei se face stanga spre Berceni din 3 benzi. La Nerva Traian spre Unirii se face stanga din 3 benzi. Fratilor... recititi codul rutier. Nu mai vorbesc de intermitentele de dreapta care pentru unii sunt tot pentru inainte si la stanga, chit ca n-au banda in fata si fac praf intersectia. Ce sa cauti de la Sun Plaza la stanga? Sa termine balciul odata, sa puna jardiniere de beton ca pe Nerva Traian, intre liniile de tramvai.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cobradinberceni

Parca exista un gard care facea imposibil virajul la stanga cand ieseai de la Sun Plaza pe Sos. Oltenitei. L-au demontat?

Nu, nu a existat niciodata. Poate te referi la str. Martisor, de nu poti sa faci stanga spre Mihai Bravu...

danutzu_2910 wrote:
^^
Cred ca est masochist daca faci asa cu spui.
De la Mall pentru Berceni Oltenitei iesi din parcare iesirea de la nivelul -1 spre Oltenitei.
Daca vrei neaparat sa iesi pe la -2, nu ai decat sa faci dreapta spre parcarea Baumax, si iti continui drumul prin spatele Mall-ului.
Nu mai exista niciun semn de interzis!

Ideea e ca nu fac nimic ilegal. E permis virajul la stanga, acolo? Este! Inainte era bine, cand nu era santier, nu aveam pb. Oricum, cand e gata pasajul, cred ca asa va fi, cu viraj interzis la stanga. Si am incercat si varianta prin spate, cum spui tu, dar si acolo se blocheaza si se fac mereu cozi la iesire si nu prea te lasa nimeni sa iesi. In plus, sunt doua treceri de pietoni nesemaforizate, pe Oltenitei si la iesirea dinspre mall. Si cand ai un pic de spatiu de iesit sau opresc masinile de pe Oltenitei, vin 2-3 pietoni prin fata ta si gata oportunitatea. Dar, in momentul de fata, pare mai ok decat varianta veche, pe Vacaresti!

P.S. Era ceva miscare, in dimineata asta , pe santier... dar tot slabutz!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

133 313 wrote:
In Bucuresti ar trebui interzise virajele la stanga. Parerea mea. Ca este nesimtirea mult prea mare deja. La Vitan Barzesti de pe chei se face stanga spre Berceni din 3 benzi.

aici problema este ca sunt multe masini carfe fac stanga spre Berceni. Pe pod sunt doua benzi pentru inainte, spre Berceni. Mie mi s-ar parea normal si logic ca pe chei sa fie doua benzii pentru la stanga. Corect? Daca ar fi ca toate masinile care fac stanga sa stea doar pe ultima banda, cat ar fi coada????

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Sunt multe masini dar podul ala are o latime fixa. Degeaba faci stanga din 10 benzi pe podina aia. Nu faci decat sa blochezi tot.
In alta ordine de idei astazi se... "lucreaza". Kelly e cu noroiul bentonitic uscat pe ea intr-un colt spre intersectie. Doi-trei oameni "se falfaie" printe utilaje stationate, doi stau la taclale... etcetera.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului pestisorul

S-au marcat noi devieri, treceri de pietoni si s-a instalat un nou semafor. Trecerea de pietoni de pe Oltenitei, de la metrou catre Sun Plaza, s-a desfiintat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

In curand intra devierile noi in uz.
Pe directia Nitu Vasile - Vacaresti se va circula prin fostul capat al troleibuzelor.

psud.png (119.8 KB; downloaded 2507 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

S-a delimitat zona santierului noua. In statia de tramvai vis a vis de statia 634 Piata Sudului si insula unde erau plantati copacii. Cu ocazia aceasta poate santierul se va trezi la viata :lol:
Azi dimineata erau 3 muncitori care lucrau la PM si unul care suda la o carcasa de armatura. Amuzant este ca si in situatia aceasta, precara, s-au finalizat peretii mulati pentru prima rampa :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mihai565

Cateva poze din zona
IMG_3606.JPG (625.05 KB; downloaded 2401 times)
IMG_3610.JPG (358.56 KB; downloaded 2400 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Budy187 wrote:
S-a delimitat zona santierului noua. In statia de tramvai vis a vis de statia 634 Piata Sudului si insula unde erau plantati copacii. Cu ocazia aceasta poate santierul se va trezi la viata :lol:
Azi dimineata erau 3 muncitori care lucrau la PM si unul care suda la o carcasa de armatura. Amuzant este ca si in situatia aceasta, precara, s-au finalizat peretii mulati pentru prima rampa :lol:

Da e ceva ciudat la fel ca la PPL ... noua ni se pare ca nu se face nimic si cand colo hop-sarmaua, suntem in grafic sau chiar inainte.... e ceva ce-mi da cu virgula...

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463872 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”