Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
1522 posts, 493179 views
📖 Pagination options
- misterr
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2
misterr
M-am uitat și eu azi, nu prea arată a deviere (nu se racordează nicicum cu splaiul), mai degrabă un fel de parcare pentru șantier. Dar într-adevăr, se termină brusc în acel pom.
URANUS wrote:Procedeul:
3) De ce devierea dinspre splai s-a oprit brusc intr-un pom (e nasoala treaba cu scandalul cu codul silvic sau ce?)
M-am uitat și eu azi, nu prea arată a deviere (nu se racordează nicicum cu splaiul), mai degrabă un fel de parcare pentru șantier. Dar într-adevăr, se termină brusc în acel pom.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Santierul musteste de armatura pt. PM si inca mai vin tiruri cu respectivele, semn ca mai e mult de lucru la mulati.
Prima portiune de PS atacata e aproape armata (au lasat spatiu pentru un gol tehnologic) si se sapa in continuarea acesteia (bineinteles inspre splai).
Santierul musteste de armatura pt. PM si inca mai vin tiruri cu respectivele, semn ca mai e mult de lucru la mulati.
Prima portiune de PS atacata e aproape armata (au lasat spatiu pentru un gol tehnologic) si se sapa in continuarea acesteia (bineinteles inspre splai).
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Din câţi ?
Ca sa ne facem si noi o parere
Evident, cu tot cu rebrusment.
Din câţi ?
Ca sa ne facem si noi o parere
Evident, cu tot cu rebrusment.
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Atenţie, şoferi! Asfaltul a cedat la Academia Militară
...
Se pare că freza care săpa la Magistrala 5 a urcat la șase metri, în loc de standardul de 12 metri, iar asfaltul s-a umflat și a crăpat.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua...a+Militara
Atenţie, şoferi! Asfaltul a cedat la Academia Militară
...
Se pare că freza care săpa la Magistrala 5 a urcat la șase metri, în loc de standardul de 12 metri, iar asfaltul s-a umflat și a crăpat.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actua...a+Militara
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Postasem si eu un duplicat bine ca am vazut si am sters.
Nu cumva a cedat pur si simplu o conducta de apa? Ca tot Apa Nova e in vrie, sapa prin tot Bucurestiul pe la asfalturi umflate.
Postasem si eu un duplicat bine ca am vazut si am sters.
Nu cumva a cedat pur si simplu o conducta de apa? Ca tot Apa Nova e in vrie, sapa prin tot Bucurestiul pe la asfalturi umflate.
-
- survola
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Mai probabil canalizarea. Ca pe Sincai duminica seara apa depasea lejer genunchii. Tubulatura de beton rezista bine la compresiune din exterior dar cand intra sub presiune din interior...
Mai probabil canalizarea. Ca pe Sincai duminica seara apa depasea lejer genunchii. Tubulatura de beton rezista bine la compresiune din exterior dar cand intra sub presiune din interior...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Un tub rezista la fel de bine si la actiuni externe dar si la actiuni interne.
A dat Metrorex comunicat.
Un tub rezista la fel de bine si la actiuni externe dar si la actiuni interne.
A dat Metrorex comunicat.
- 133 313
-
Posted:
-
-
- icee
-
Posted:
-
icee
Problema nu e tubul in sine, cat imbinarea dintre ele .
Problema nu e tubul in sine, cat imbinarea dintre ele .
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Azi sapau un panou de PM chiar in fata la Derby, practic a mai ramas de completat cu PM zona macazelor si partial amorsa catre M1. Prima portiune de PS e complet armata (ora 16) iar a doua a ajuns aproape de cota la care se poate turna betonul de egalizare (ambele portiuni de PS de care vorbesc inglobeaza 12 barete).
Azi sapau un panou de PM chiar in fata la Derby, practic a mai ramas de completat cu PM zona macazelor si partial amorsa catre M1. Prima portiune de PS e complet armata (ora 16) iar a doua a ajuns aproape de cota la care se poate turna betonul de egalizare (ambele portiuni de PS de care vorbesc inglobeaza 12 barete).
-
- icee
-
Posted:
-
icee
Apa dulce a Dâmboviței s-a subţiat în așteptarea metroului, oare?
Apa dulce a Dâmboviței s-a subţiat în așteptarea metroului, oare?
-
- URANUS
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination