Topic: Linia 362 - Linia Muzeelor
55 posts, 31088 views
📖 Pagination options
- V2A
-
Posted:
-
Re: Linia 362 - Linia Muzeelor
V2A
Un autobuz "nou" în 362: 4935. Probabil s-a defectat unul din cele 4 titulare.
Un autobuz "nou" în 362: 4935. Probabil s-a defectat unul din cele 4 titulare.
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
4935 este titular in 368. Am mers cu el de cateva ori in ultima saptamana si pot spune ca ii merge instalatia AC foarte bine.
4935 este titular in 368. Am mers cu el de cateva ori in ultima saptamana si pot spune ca ii merge instalatia AC foarte bine.
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Mi se pare perfect. Adică de ce să folosească autobuzele cu climatizare bună pe linii urbane când le pot pune pe linii din acestea mirifice cu o încărcare de 10 pasageri (maybe) pe zi.
Mi se pare perfect. Adică de ce să folosească autobuzele cu climatizare bună pe linii urbane când le pot pune pe linii din acestea mirifice cu o încărcare de 10 pasageri (maybe) pe zi.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Unul dintre cele 4 autobuze este defect. De aceea 4935 e in 362 astazi.
Unul dintre cele 4 autobuze este defect. De aceea 4935 e in 362 astazi.
- V2A
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Vor fi date jos toate pentru ca linia primeste Kent uri de 10m.
Vor fi date jos toate pentru ca linia primeste Kent uri de 10m.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- alliens
-
Posted:
-
alliens
Nu am vazut niciodata mai mult de 5 calatori in autobuzele acestei linii...consum inutil de resurse
Nu am vazut niciodata mai mult de 5 calatori in autobuzele acestei linii...consum inutil de resurse
- WAYNEN
-
Posted:
-
WAYNEN
Eu consider că sunt inutile atât linia 362,cât și linia 698.Aceste două linii ar trebui desființate,iar autobuzele respective redistribuite pe alte linii care generează un număr mare de călători.În schimb,linia 361 care circulă în perioada sezonului rece pe traseul liniei turistice mi se pare cea mai bună variantă.Ar trebui ca linia turistică să circule între 1 mai și 15 octombrie,iar între 16 octombrie și 30 aprilie să circule linia 361.
Eu consider că sunt inutile atât linia 362,cât și linia 698.Aceste două linii ar trebui desființate,iar autobuzele respective redistribuite pe alte linii care generează un număr mare de călători.În schimb,linia 361 care circulă în perioada sezonului rece pe traseul liniei turistice mi se pare cea mai bună variantă.Ar trebui ca linia turistică să circule între 1 mai și 15 octombrie,iar între 16 octombrie și 30 aprilie să circule linia 361.
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Linia 362 a fost desființată! Nu mai apare nici pe site-ul STB, nici pe plăcuțele din stații.
Linia 362 a fost desființată! Nu mai apare nici pe site-ul STB, nici pe plăcuțele din stații.
- georgica2704
-
Posted:
-
- Victor92
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
As fi curios de o statistica a numarului de calatori de când a aparut...
As fi curios de o statistica a numarului de calatori de când a aparut...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination