Topic: Nicarom Trans Express
56 posts, 28183 views
📖 Pagination options
- TPB
-
Posted:
-
Re: Nicarom Trans Express
TPB
Pe strada Marius Emanoil Buteica este autobaza Nicarom. Nu stiu cum incap autobuzele pe acea strada, pentru ca este extrem de ingusta.
Daca va uitati pe Google Maps, din imaginile din iulie 2019, se observa 4 autobuze BMC 215-SCB, 3 autobuze ISUZU Citibus si cateva microbuze.
https://www.google.com/maps/@44.4171484, ... !3m1!1e3
Si am cateva intrebari:
1) Cate autobuze are Nicarom?
2) Tinand cont ca doar 547-le mai exista, cat costa biletul? Am inteles ca se plateste doar la sofer.
Pe strada Marius Emanoil Buteica este autobaza Nicarom. Nu stiu cum incap autobuzele pe acea strada, pentru ca este extrem de ingusta.
Daca va uitati pe Google Maps, din imaginile din iulie 2019, se observa 4 autobuze BMC 215-SCB, 3 autobuze ISUZU Citibus si cateva microbuze.
https://www.google.com/maps/@44.4171484, ... !3m1!1e3
Si am cateva intrebari:
1) Cate autobuze are Nicarom?
2) Tinand cont ca doar 547-le mai exista, cat costa biletul? Am inteles ca se plateste doar la sofer.
- alexandru_gr
-
Posted:
-
alexandru_gr
Acolo este sediul social al firmei.
Autobaza Nicarom se afla în orașul Pantelimon.
Nicarom operează în continuare liniile de maxi taxi 146,147 și 547.
Preturi bilete:
146-2 lei călătoria
147-2 lei călătoria
547-3 lei călătoria
Biletele se achiziționează de la șofer
Acolo este sediul social al firmei.
Autobaza Nicarom se afla în orașul Pantelimon.
Nicarom operează în continuare liniile de maxi taxi 146,147 și 547.
Preturi bilete:
146-2 lei călătoria
147-2 lei călătoria
547-3 lei călătoria
Biletele se achiziționează de la șofer
- Axel
-
Posted:
-
- TPB
-
Posted:
-
TPB
Unul dintre BMC-urile brașovene Probus 215-SCB, fotografiat din V3A-2S-93 #4042, ieri.
Unul dintre BMC-urile brașovene Probus 215-SCB, fotografiat din V3A-2S-93 #4042, ieri.
20220222_141950.jpg (517.39 KB; downloaded 3953 times)
20220222_142543.jpg (909.1 KB; downloaded 3952 times)
- ADK
-
Posted:
-
ADK
Firmele sunt obligate să dețină măcar o autobază (vezi interviul primarului S5 cu microbuzele doar staționate la un peco de Drumul Sării), dar la București se poartă să vezi autobuze particulare parcate peste tot...
Axel wrote here:
Care autobaza ca ele sunt tinute pe strada
Firmele sunt obligate să dețină măcar o autobază (vezi interviul primarului S5 cu microbuzele doar staționate la un peco de Drumul Sării), dar la București se poartă să vezi autobuze particulare parcate peste tot...
- Axel
-
Posted:
-
- Andi_C
-
Posted:
-
Andi_C
675 a ajuns și el fără numere de inmatriculare si un colțar, in parcarea Cora Pantelimon.
675 a ajuns și el fără numere de inmatriculare si un colțar, in parcarea Cora Pantelimon.
20220320_195109.jpg (360.58 KB; downloaded 3642 times)
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Ieri am vazut intr-o curte de pe Bulevardul Energeticienilor un Probus portocaliu cu numar 684 in colt stanga jos. Aveti idee daca este al Nicarom-ului? Cel putin eu nu cunosc alt operator in zona care sa detina astfel de autobuze...
Ieri am vazut intr-o curte de pe Bulevardul Energeticienilor un Probus portocaliu cu numar 684 in colt stanga jos. Aveti idee daca este al Nicarom-ului? Cel putin eu nu cunosc alt operator in zona care sa detina astfel de autobuze...
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Nicarom Trans Express
Andrei Andraș
Din informațiile primite, ar fi fost cumpărat de Arcca. Văzusem niște oameni veniți cu o dubiță de București în garajul din Valea Cetății testând mai multe autobuze, dar și eu inițial am spus că ar fi vorba tot de Nicarom.
Din informațiile primite, ar fi fost cumpărat de Arcca. Văzusem niște oameni veniți cu o dubiță de București în garajul din Valea Cetății testând mai multe autobuze, dar și eu inițial am spus că ar fi vorba tot de Nicarom.
- Axel
-
Posted:
-
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Nicarom Trans Express
Andrei Andraș
Atunci se explică și "dispariția" Isuzu de pe Pantelimon, în afară de cele deja vândute.
Atunci se explică și "dispariția" Isuzu de pe Pantelimon, în afară de cele deja vândute.
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Fostul #684 acum câteva minute plecând de la campusul Arcca.
IMG_20220321_161157_1 by Andrei.CFRbv, on Flickr
Fostul #684 acum câteva minute plecând de la campusul Arcca.
IMG_20220321_161157_1 by Andrei.CFRbv, on Flickr
- TPB
-
Posted:
-
TPB
La începutul anului, am filmat mai multe autobuze BMC Probus 215-SCB, și am călătorit cu unul din cele ex. RAT Bv. Cei de la Nicarom întrețin autobuzele, dar nu există site sau orar de circulație pentru liniile 146, 147 și 547.
Aici aveți un video cu fostul #661
La începutul anului, am filmat mai multe autobuze BMC Probus 215-SCB, și am călătorit cu unul din cele ex. RAT Bv. Cei de la Nicarom întrețin autobuzele, dar nu există site sau orar de circulație pentru liniile 146, 147 și 547.
Aici aveți un video cu fostul #661
- Axel
-
Posted:
-
Axel
B110JSA (675) a revenit in traseu de cateva zile dupa tamponarea din luna martie !
B110JSA (675) a revenit in traseu de cateva zile dupa tamponarea din luna martie !
📖 Pagination options