Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare și lărgire Centura București (DNCB)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1638 posts, 488093 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 117

📖 Pagination options
Re: CENTURA BUCURESTI gabriels

plouis wrote:
shoppy wrote:
Spre Militari se pregatete dublarea pasajului peste cf.

pai pasajul vechi nu are 4 benzi? ce mai dubleaza la el?

Nu se dubleaza pasajul,ce se vede in poza sunt fundatiile bretelelor de acces pentru DN7.Podul vechi peste CF are deja 4 benzi.

Re: CENTURA BUCURESTI elloyy

gabriels wrote:
Nu se dubleaza pasajul,ce se vede in poza sunt fundatiile bretelelor de acces pentru DN7.Podul vechi peste CF are deja 4 benzi.

ce tareeee deci e cu bretele de acces, nu giratoriu sub pod! Io se bucura  :D  :D  :D

• plouis
  • Posted:
  •  

Re: CENTURA BUCURESTI plouis

nu prea vad cum o sa poti face stanga pe centura venind din B, cu bretele.

Re: CENTURA BUCURESTI telvanni

Pe zona de centura inchisa (intre A1 si Chitila) partea carosabila cum e, la 2 benzi sau la 4?

• plouis
  • Posted:
  •  

vezi si tu pe GM - 1 banda pe sens. de-abea se liciteaza sectiunea aia.

Re: CENTURA BUCURESTI Techno

Salut, poate pune cineva fotografii cu lucrarile de la pasajul Chitila? Ar fi interesant chiar un topic numai cu asta sa vedem evolutia sau poate daca nu e timp, macar saptamanal sa se puna in acest topic.

Re: CENTURA BUCURESTI elloyy

Techno wrote:
Salut, poate pune cineva fotografii cu lucrarile de la pasajul Chitila? Ar fi interesant chiar un topic numai cu asta sa vedem evolutia sau poate daca nu e timp, macar saptamanal sa se puna in acest topic.

pai sunt o gramada pe pagina anterioara :-). si nu-s chiar asa de vechi.

Le-am vazut pe acelea. As fi vrut ceva gen evolutie lucrari daca nu zilnica, macar la 2-3 zile. Asa cum sunt la alte lucrari. E bine si in acest topic sa se puna, macar 2-3 poze daca se poate. Eu as pune dar nu am drum prin zona, poate ocazional in we. Acum fiind inchisa centura din cauza acestor lucrari cred ca e interesant pentru cei care folosesc centura sa aiba un update (si in acelasi timp sperante ca centura se va redeschide la inceputul lui septembrie).

Re: CENTURA BUCURESTI telvanni

Hai ca ma duc eu, in fiecare zi...dar cine-mi plateste motorina? cine ma inlocuieste la slujba?...ideea ca e pozele apar doar daca cineva poate sa le faca.

Re: CENTURA BUCURESTI eugend

voi incerca eu sa fac poze ca trec des prin zona.
ideea este ca deocamdata se foreaza, nimic spectaculos.
cand vor incepe lucrarile sa fie mai vizibile va tin la curent.

Sensul giratoriu de la Chitila se desfinteaza banuiesc ca provizoriu in vederea lucrarilor. Presupun ca se va reface pe sub pasaj. Are cineva proiectul pasajului?

• plouis
  • Posted:
  •  

Licitaţia pentru lărgirea centurii se prelungeşte

stiti declaratia lu boc, din vara 2011 de la pitesti la mare pe autostrada; banuiesc ca nu i-a spus nimeni ca centura b are 2 sectoare nelicitate ca sa se faca jonctiunea A1 A2; lucrarile ar dura 3 ani la bucatile aste 2  :mrgreen:

Re: CENTURA BUCURESTI Dominatrix

plouis wrote:
Licitaţia pentru lărgirea centurii se prelungeşte

stiti declaratia lu boc, din vara 2011 de la pitesti la mare pe autostrada; banuiesc ca nu i-a spus nimeni ca centura b are 2 sectoare nelicitate ca sa se faca jonctiunea A1 A2; lucrarile ar dura 3 ani la bucatile aste 2 :mrgreen:
Kakaia autostrada? Bucuresti-Pitesti, unde faci slalom printre caini, oameni, gropi, santuri si orice iti trece prin cap, e autostrada in adevaratul sens al cuvantului? Bokului nu ii e rusine sa promita, el si-a facut deja bucatica de drum asfaltat la el acasa, intre Gilau si Turda, ce daca in alte zone ne rupem masinile in doua pe minunatele sosele ale patriei, pentru care se plateste taxa de drum de doua ori in pretul carburantilor si o data prin rovigneta?

Re: CENTURA BUCURESTI Nightwolf

Bucuresti-Pitesti in momentul de fata abia se ridica la standardele unui drum expres tip Germania/Austria. Singura parte intr-adevar cf. standardelor este cea construita de edilii pitesteni si care face legatura si cu pasajul ala al lor faimos (centura + zona metro). In rest poti sa faci ceva pe ea de autostrada. Atata timp cat nu se vor baga bani in intretinere si securitate si se vor fura in continuare gardurile din plasa de buzau, pai ce sa speram la panouri antifonice/antiorbire etc ... de bine de rau am vazut ca pe A2 rezista panourile alea antiorbire dar .... e pacat ca nu continua prelungirea ei ....

Am fost sapt asta la mare, la Eforie. Multumesc unui coleg de munca pentru cea mai tare sugestie -- DJ 233 prin Cochirleni. Am lungit-o cu 50km dar am ajuns cu o ora mai repede in Eforie ... :) Problema e ca nu prea stie nici GPS-ul de el :)

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 117

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare și lărgire Centura București (DNCB)  • 
Choose destination

Since our 2401 forum members have written 431888 posts in 5377 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”