Infrastructura rutieră din RomâniaLucrări la autostrăzi și drumuri expresA3 (București - Ploiești - Brașov - Tg. Mureș - Turda - Borș)

Topic: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti

1157 posts, 392590 views

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 83

📖 Pagination options
Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti Tavi

Nimic din ce nu stiam. Ca noutate adusa de trompetele de la 'libertatea' ar fi doar ca balastul si asfaltul se toarna. Deh! Scriu si ei cam cum fac si constructorii astia autostrada .. :(
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/guvernantii-promis-autostrada-bucuresti-ploiesti-putea-circula-15-mai-poate-planta-porumb-391612.html

Am gasit site-ul constructorului podurilor peste Ialomita si Prahova si o sumedenie de poze  :)
Pacat ca nu pun si data. Din ce am reusit sa-mi dau seama la Prahova culeele sunt aliniate iar la Ialomita decalate.
http://baxcom.ro/autostrada-bucuresti-ploiesti.php

Din acest reportaj rezulta ca si ultima pila de la podul peste Prahova a fost turnata si tablierul metalic montat. Mai sunt destule insa de facut. Totusi nu este exclusa terminarea acestui pod in luna mai. 15 este foarte greu, 30 mai ar fi mai aproape de realitate.
http://observator.a1.ro/social/Autostrada-fara-sfarsit_59787.html
Vreme buna sa fie ca mobilizare se vede.
Ar fi buna acum o filmare din avion.

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti codz

Imi explica si mie cineva cum vine intrarea autostrazii A3 in soseaua de centura a Ploiestiului la Barcanesti?

Cum se va intra spre Brasov? Nu ar trebui facut un pasaj acolo?

Cum se continua autostrada?

Untitled.png (860.87 KB; downloaded 3815 times)

codz wrote:
Imi explica si mie cineva cum vine intrarea autostrazii A3 in soseaua de centura a Ploiestiului la Barcanesti?
Tehnic autostrada se opreste in camp. De acolo va fi continuata de stranepoti probabi. Ce vezi tu bucatica aia de drum intre DN1 si capatul autostrazii este un drum de legatura si nu autostrada.
codz wrote:
Cum se va intra spre Brasov?

Drumul de legatura va intersecta DN1 intr-un sens giratoriu.
codz wrote:
Nu ar trebui facut un pasaj acolo?
Ar trebui multe facute ...
codz wrote:
Cum se continua autostrada?
Aici poate ne ajuta user-ul MamaOmida sau TataViermele ca de planuri politicianiste si predictii astrale ale ANAListilor de specialitate ne-am umplut in ultima vreme.

ps. nu ma lua in serios ... sunt doar ofuscat ca dupa 7 ani si o palarie de bani avem un cocartz de autostrada intre doua centuri  :evil:

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti telvanni

Intersectia aia e lasat asa... in coada de peste. Trebuia facut trifoiul (cu patru foi) si gata. Citisem pe undeva ca initial era prevazut in contract dar s-a pierdut pe drum pe undeva.

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti Techno

N-o fi peste cateva zile dar agitatia incepe. Peste o luna tot vom circula pe acolo... Zic.

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti shoppy

Aia au de pus predale, de armat puntea, turnat puntea, turnare secundara daca e cazul la suporti de parapeti / balustrade, asfaltat cu cel putin 3 straturi, marcaje, balustrade / parapeti, teste de incarcare, sistem de drenare ape pluviale, bine, o sa se deschida in noul stil Chitila adica pe reazeme temporare si fara rosturile de dilatatie, adica dupa o saptamana de la deschidere restrictionat la o banda si tinut asa inca o luna, dar tot nu cred ca o s-o dea intr-o luna.
Apropo, la Ploiesti vechiul pod din centura peste cf si sosea rafinarie este in sfarsit in reparatie capitala, sa vedem si asta cat de repede se misca.

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti telvanni

Azi am trecut pe langa capatul de la Ploiesti al autostrazii. Au facut deja giratoriul, ma bucur ca l-au facut in exteriorul DN-ului, in acest fel fluxul spre Brasov ramane neperturabat, nemaifiind nevoie sa treaca prin giratoriu.
Marea surpriza neplacuta este ca se lucreaza la podul de la Brazi, deci se circula pe un singur fir (pe un singur pod adica). Centura vest Plliesti a fost inaugurata de multicel, abia acum consolideaza podul vechi de la Brazi.

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti mradulescu

telvanni wrote:
Azi am trecut pe langa capatul de la Ploiesti al autostrazii. Au facut deja giratoriul, ma bucur ca l-au facut in exteriorul DN-ului, in acest fel fluxul spre Brasov ramane neperturabat, nemaifiind nevoie sa treaca prin giratoriu.
Marea surpriza neplacuta este ca se lucreaza la podul de la Brazi, deci se circula pe un singur fir (pe un singur pod adica). Centura vest Plliesti a fost inaugurata de multicel, abia acum consolideaza podul vechi de la Brazi.

Ca si atunci, inainte de inaugurare, podul vechi ramases ultimul si, probabil, doar l-au asfaltat...
Ar idee de ce - am vazut in mai multe locuri  - de ce al doilea pod se face la o inaltime mai mare (cam 1 metru) decat vechiul pod? S-au schimbat standardele?

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti mbdroid

telvanni wrote:
Au facut deja giratoriul, ma bucur ca l-au facut in exteriorul DN-ului, in acest fel fluxul spre Brasov ramane neperturabat, nemaifiind nevoie sa treaca prin giratoriu.

Adica pentru a ajunge pe autostrada spre Brasov va trebui facut dreapta spre giratoriul de la Barcanesti(Lukoil) ca sa intorci spre Brasov?

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti andrei11

mradulescu wrote:
Ar idee de ce - am vazut in mai multe locuri  - de ce al doilea pod se face la o inaltime mai mare (cam 1 metru) decat vechiul pod? S-au schimbat standardele?

Daca e pod peste cale ferata electrificata, evident ca da. Ei au gasit podul acolo inainte de electrificare, au fortat putin gabaritul firului  de contact ca sa-l treaca pe sub pod ( fortat ). La podurile noi se ia in considerare inaltimea fireasca a firului de contact.
La Basarab este altceva, acolo firul de contact al tramvaiului este la inaltimea minima admisa pentru ca sunt multi stalpi si daca ar fi facut inaltimea lor ca firul de contact sa stea in mod firesc trebuia suprainaltat totul cu un metru, rezulta costuri suplimentare substantiale.
mbdroid wrote:
Adica pentru a ajunge pe autostrada spre Brasov va trebui facut dreapta spre giratoriul de la Barcanesti(Lukoil) ca sa intorci spre Brasov?

Acolo este evident o solutie provizorie. Acum nu stim daca solutia provizorie este parte a solutiei finale ( eu asa cred ) sau se va modifica esential cand se va continua autostrada spre Brasov.

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 83

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: A3 (București - Ploiești - Brașov - Tg. Mureș - Turda - Borș)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463836 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”