Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096251 views

Go to page:  1  ... 271 272 273 274 275 276 277  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

danutzu_2910 wrote:
Poate suna ciudat, chiar dictatorial, dar as interzice sa se mearga inainte pe relatia Nitu Vasile  - Vacaresti, si desigur sensul invers. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Daca vrei sa interzici sa se mearga inainte pe relatia Nitu Vasile  - Vacaresti la suprafata, stai linistit...
Intr-o saptamana vor afla toti "localnicii" si nu o sa o mai ia nimeni "pe sus". (vorbesc de trafic, of course... ;) ) Poate doar un ratacit din provincie...

Singurii  care vor mai intra la semafor vor fi cei obligati sa faca "viraj stanga" pe Oltenitei.

Iar astia vor fi in majoritate cei care vin pe Vacaresti dinspre Splai si vor stanga pe Oltenitei spre Romprim sau pe Sos.Berceni spre Aparatori.

Pe Nitu Vasile stanga pe Oltenitei spre Brancoveanu/Pieptanari/Eroii Revolutiei oricum sunt putini, caci lumea a descoperit ca este mai simplu sa mergi pe Brancoveanu si sa faci stanga la Oraselul Copiilor...

Categoric a fost foarte buna deschiderea asta inaintea vacantei de 1 Mai...
Foarte multi vor avea timp sa invete si sa se "acomodeze" cu noul traseu...

By the way...
Rampe de iesire Nitu Vasile este suficient de "stransa" ca sa nu o calce nimeni prea tare...
Iar NJ aia din beton arata destul de "descurant" pentru vitezomani... :D

Una noua de la primarul general....  :D

Nu o pun la "Stiri si articole din presa" pentru ca NU este o stire, ci doar o alta aberatie "marca doamna Pandele"...

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/s-a-redeschis-partial-pasajul-sudului-714373
"Sper că la întâlnirea de săptămâna viitoare să găsim căile de negociere astfel încât termenul să fie unul rezonabil. Ce înseamnă rezonabil pentru mine? În timpul verii. Adică, să spunem la mijlocul lunii iulie.  Pentru ca atunci când încep școlile să avem condiții decente”

Este clar...
Persoana in cauza nu prea a avut vacante, ceea ce inseamna ca nu prea s-a dus la scoala... :D

Daca vrea sa inceapa scoala la 15 iulie, protestele pe OUG 13 o sa fie o glumita fata de de protestele elevilor (si parintilor)... :lol:

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Mircea G

TibiV wrote:
.....

Grav daca nu ai inteles ce-a vrut sa zica . Poate un desen ajuta !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Dupa finalizarea intregului proiect intersectia de la suprafata va fi semaforizata, corect? Nu vad cum ar circula tramvaiele si troleibuzele in absenta lor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Da, pe acelasi principiu ca la Obor, cu rond.

Asta este bine, dar chiar si asa avem o mare problema la Brancoveanu cu aglomeratia. Poate ar trebui activat si semaforul de la Scoala de Politie pentru a mai tempera isteria unor soferi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Teoretic, la suprafata, directia principala (favorizata ca timpi la semafoare) ar trebui sa fie Brancoveanu - Vacaresti (inelul principal). Zic teoretic ca, in general, astia fac o treaba execrabila cand configureaza semafoarele (vezi Buzesti).

Cresterea traficului in zona, ca urmare a existentei noului pasaj, cred ca va duce la un abuteiaj si mai mare la Brancoveanu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Sunt foarte curios cand vor termina pasajul integral nu asa cum este acum( pereti nu sunt placati pana sus,trebuie puse panouri, nu am vazut lumina in pasaj, numai zic deasupra, ca este jale) ,atata timp cat este trafic?

Dar mai bine nu mai comentez ,pentru ca ar zice uni ,bine ca se circula. Eu nu sunt de aceeasi parere .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

Aseara la 21:00 era haos cum vii dinspre Brancoveanu spre Oltenitei ,6 semafoare am asteptat sa trec,la dus dinspre Oltenitei spre Brancoveanu 4 semafoare.In schimb pe Vitan batea vantul erau 3 masini la semafor la targ.Cred ca s-a interpretat gresit stirea cu pasajul si multi au inteles ''S-a deschis Pasajul Piata Sudului partial'' dar au uitat sa citeasca si ''partial'' ala .Nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie din 2 mai.Chiar m-a sunat un amic aseara sa-mi spuna ca ce norocosi suntem ca s-a deschis pasajul.Pun pariu ca 80 % au inteles gresit asta cu ''partial'' .In alta ordine de idei ,semaforul de la Secuilor e de ras ,de marti o sa avem coloane din toate directiile pentru ca astia care o luau pe Vitan ,vor incerca Piata Sudului.Cel putin o saptamana recomand evitarea zonei.

Pun aici un link de pe facebookul primarului Baluta. https://www.facebook.com/daniel.baluta....775233729/
E o filmare cu drona in care arata pasajul deschis partial. Banuiesc ca il pot vedea doar cei cu facebook,nu m-am prins inca,cum sa il scot de acolo.

Mircea G wrote:
TibiV wrote:
.....

Grav daca nu ai inteles ce-a vrut sa zica . Poate un desen ajuta !

Da, chiar te rog...
Eu sunt mai slabut de minte.
Asa ca fa-mi tu neaparat un desen care sa imi explice de ce zugravii, instalatorii, tamplarii si electricienii din toate scolile Capitalei (sau macar din toate scolile sectorului 4) au neaparat nevoie de pasajul de la Piata Sudului cel tarziu la 15 iulie ca sa poata face pregatirile pentru ca in septembrie, cand incepe scoala, sa avem conditii decente in scolile respective...

Nu poti zugravi sau repara bancile stricate daca nu treci prin pasaj ?!...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Baluta are autorizatie sa ridice drona? Daca nu, e caz penal.  :twisted:

:D

Obsevati pe filmare la 01:13 ce frumos este proaspat asfaltata linia de tramvai din dreapta, portiunea dintre parapetele rampelor Vacaresti... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@Robert, am facut si eu stop cadru cand a filmat de sus, intersectia.

Am bifat si eu un drum prin pasaj, din directia Vacaresti catre Nitu Vasile. N-as zice wow.... ,
Nu realizezi ca urmeaza un pasaj decat cu cativa metri inainte.... Eu  care stiam despre ce e vorba, si pe ce banda se circula in pasaj, si m-am incadrat corespunzator, am fost luat prin surprindere un pic.
Ar fi fost cazul de un pic de presemnalizare.  Cel putin de relatia pe care am mers eu.... Esti in urcare, si nu se vede intrarea in pasaj, care este in coborire.

Go to page:  1  ... 271 272 273 274 275 276 277  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463826 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”