Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Dispecerizarea și ritmicitatea transportului public

373 posts, 150975 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27

📖 Pagination options
Re: Dispecerizarea și ritmicitatea transportului public nokia2110

Dacă nu ştii să te uiţi, nu ai cum afla... Poate aceea e o staţie mică, dar nici în cele unde există panouri cu afişaj L.E.D. nu se afişează eventualele întârzieri sau probleme pe traseu.
Că tot s-a pomenit de cele 2 trasee: la P-ţa Delfinului au trecut într-o seară într-un interval scurt 14, 36, retragere  Colentina şi 101. După aia nada timp de vreo 10 minute. Păi la asemenea nesimţire, cum să nu fie atractivă maşina mică.  Era pe la orele 22, deci nu se poate vorbi de ambuteiaj. E nesimţirea celor care fac programele de circulaţie.
Ieri seară trenuleţ de 3 troleibuze dinspre Universitate, cam pe la 22:20. La 1-2 staţii în spate, mai era unul. 69 şi 85. Ce exeplicaţie mai au de data asta?

Re: Dispecerizarea și ritmicitatea transportului public cris_m

Linia 619 vad ca nu deranjeaza pe nimeni din TPBI ca dubleaza tramvaiul intre Piata Ramnicu Sarat si Nerva Traian, bonus ca se circula asa la ora 15:00, vineri... Personal eu faceam 619 Sura Mare - Lucian Blaga (eventual cu stationare scurta in alveola mare a lui 123) si un 649 Faur - Dristor/Teclu. Inceperea santierului pe ultimul tronson al lotului 1 (Ramnicu Sarat - Dristor) ar trebui conditionata de finalizarea celorlalte tronsoane din cartier, astfel incat sa nu se blocheze complet cartierul... A spune oficial ca exista alternativa metroului sau mersului pe jos, este orice dar numai mobilitate durabila...
Screenshot_20260320_145743_Info TB.jpg (471.25 KB; downloaded 1309 times)
Screenshot_20260320_145748_Info TB.jpg (462.85 KB; downloaded 1309 times)

Re: Dispecerizarea și ritmicitatea transportului public LArSON

Situatia tramvaiului 5 devine ridicola, acum joi, 14/5/26 ora 18:30 aproape tot parcul este blocat in zona Baneasa, intre Obor si Pantelimon nu e niciun tramvai pe niciun sens.

Re: Dispecerizarea și ritmicitatea transportului public georgica2704

De asta era bine sa existe și o linie scurta intre Pantelimon și piața Iancului.

Re: Dispecerizarea și ritmicitatea transportului public andreiiul

Separarea liniei de traficului auto nu rezolva problema patrunderii pe linia de tramvai, daca nu intervine si BPR pt sanctionarea celor prinsi pe linie.
Sunt destui care vor intra in continuare pe linie la o intersectie pt a parasi linia la urmatoarea intersectie unde are treaba.
Din pacate BPR din lipsa de personal si interes (aici sunt multe dedesubturi) a pierdut orasul din mana de mult. Asta impreuna cu toate santierele din oras, duc la un trafic din ce in ce mai haotic si aglomerat.

Re: Dispecerizarea și ritmicitatea transportului public mirceade

Stâlpișorii sunt blocați în strâmtoarea Ormuz conform Ciucu: "Mie nu mi-a venit sa cred, dar nu mai sunt stalpisori pe stoc. Cica vin din China si sunt intarziati prin Ormuz” via FB.

Re: Dispecerizarea și ritmicitatea transportului public punmeister

O scuza proasta a primarului. Efectiv suna a titlu de Times New Roman/Catavencii.

Re: Dispecerizarea și ritmicitatea transportului public Costin

Cu harta in fata sa imi explice domnu' primar ce cauta in Ormuz un vapor din China cu destinatia Romania si apoi poate il cred.

Go to page:  1  ... 21 22 23 24 25 26 27

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”