Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5702 posts, 1879951 views

Go to page:  1  ... 219 220 221 222 223 224 225  ... 408

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente rosetti61

Capatul "9 Mai" e in zona Policolor si nu are legatura cu actuala bucla, punctul terminus original (1968) probabil ca se afla cu cam cu o statie in urma fata de terminusul de azi - in 1972 linia de tramvai se prelungeste cu un kilometru pana la intrarea in satul Catelu. Intre str. Nicolae Teclu si rondul de la intrarea in Catelu e mai putin de 1 km.
Sunt presupuneri pentru ca nu am de unde sa stiu daca bucla de la "9 Mai" s-a mai pastrat si in anii 80 (ea mai exista in 1977, cand tramvaiele au fost scurtate cateva zile de la Catelu). General, toata zona era cunoscuta ca Zona industriala Dudesti, indiferent de punctul unde se opreau tramvaiele (pana cand a scris asa pe placile de traseu?)

Re: Accidente / incidente aztec

Mic deranj pe 41 la Lujerului spre DT.
Accident, masina blocheaza linia...se rezolva prin forte umane...

Re: Accidente / incidente andrei11

Incident azi data de mai sus ( 24 Aprilie 2019 ) la Piața Iancului aprox ora 17 : 45.
Traseul unui autobuz 104 cu călători. Poate mă lămurește cineva ce și cum.
Taman intram în Intermacedonia, era prea departe de mine să-i văd numărul, dar firma am observat-o clar, era  104.
4-24-2019 9-27-03 PM.jpg (211.75 KB; downloaded 3517 times)

Re: Accidente / incidente PTMZ

O fi fost un șofer nou, a luat-o tot înainte din greșeală și a revenit pe traseul normal după aceea, întorcând la Iancului, dacă e să ne luăm după schema aceea.

Re: Accidente / incidente WT_fan06

Tramvaiele liniei 55 sunt blocate pe Str. Traian sens Pantelimon de o maşină parcată prost în curba către Pache. #4037 şi #037 erau în coloană.

Re: Accidente / incidente Dragos31

Vagonul #339(41) e oprit la Mihalache (sens Ghencea). E deja coadă de 3 tramvaie în spatele lui. Un echipaj de la SMURD e oprit lângă el...

Re: Accidente / incidente br101

In seara aceasta, pe R476 spre Chitila, cam pe la ora 21:35 a avut loc un incident urat. Eram in masina, in spate, tocmai validasem cand soferul a fost luat la injuraturi pt. ca femeia asteptase prea mult in statie la capat la Clabucet. Soferul a oprit si a venit in salon exasperat de atitudinea femeii. Din punct de vedere al orarului avea dreptate.
Lucrurile au degenerat cand un alt pasager, un barbat violent i-a ordonat sa taca dr... din gura sj sa treaca la volan. N-am vazut f. clar din spate cum s-au deplasat dar l-a pocnit pe sofer rau de tot, lovitura l-a intins pe trotuar si tremura din tot corpul. Agresorul a fugit.
A oprit o doamna, se pare ca era asistenta medicala, care trecea cu masina personala pe acolo,apoi a venit Politia, Salvarea, Stb-ul.
Nu mi-am notat nr. de parc, pe moment nu m-am gandit dar nu pot ramane indiferent.

Era cursa de 21:25 de la Clabucet, tocmai facuse dreapta spre pasajul Cfr cand a oprit sa vorbeasca cu pasagera.

Re: Accidente / incidente Victor92

Ce era: Euro 3 sau Euro 4?

Euro 3, luneta cu linii drepte.

Re: Accidente / incidente Victor92

Da. Pacat ca nu ai luat numarul de parc ...

In fine. E trist ca astfel de intamplari inca se mai petrec in Bucuresti. Pe linia aceea mereu au fost, sunt si vor fi probleme. De aceea, trebuie insistat a se organiza controale cu Jandarmeria. Sa vezi atunci cum se potolesc.

Astfel de actiuni s-au organizat pe linia R476 cu scopul de a inlatura calatorii blatisti si de a incurajara achizitionarea titlurilor de calatorie.

Re: Accidente / incidente punmeister

Azi era unu care baga manele la boxa portabila in #4017 (linia 10, pe la ora 8 seara) :popa:
M-as fi dus la el, dar aspectul lui de ghertoi prevestea faptul ca se va lasa cu scandal :evil:

Go to page:  1  ... 219 220 221 222 223 224 225  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463815 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”