MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 493161 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 109

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

? Cum e executat accesul de la Statia 1 Mai, sensul spre Grivita...Accesul e la nivelul minus 1 linia e la nivelul minus 3. ( La o adica putea sa fie si la nivelul minus 2).
Sau cum sunt executate accesele la Unirii 1 sau in foarte multe alte locuri ( Basarab, etc, etc ). Accesele sunt oricum la minim 1 nivel peste linii, bine, cu mici exceptii, la Pantelimon / Berceni / Izvor. Exceptii nesemificative.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 133 313

Miscarea per total de la Rau este slabuta, de la ultima vizita. Aici la Eroilor puteau scobi mai mult, sa vedem si noi "capsula timpului" mulata mai bine.  :lol:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 icee

La ora 1 a.m. se lucrează aici.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 URANUS

Da...dar cu un singur Kelly.

Se pregateste o noua extindere a santierului.

Re: POZE Lucrari - Statia Eroilor 2 icee

133 313 wrote:
Azi. Si o veste rea pentru andrei11, Vertatel a arat si nivelat frumos zona noului acces, gata pentru insamantare, nici urma de pereti mulati de la M1. Poate data viitoare.

Mi se pare că ai prins panoul de unde va pleca TBM spre Eroilor 1.

Tot n-am inteles de ce aici se lucreaza de 3 luni la PM cu o singura donsoara Kelly. Sunt 3 bazine de noroi bentonitic pe santier, spatiu este destul sa nu se impiedice una de alta.

Eu zic că nu prea e. Poate mă înșel.
Faza e că mai sunt utilitati de mutat/dezafectat.

Sub intersectia cu Eroii Sanitari or exista retele dar sub parc...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 133 313

Le-au bagat sadic printre copaci.  :twisted:
Asta este, miscarea per total nu mai este ca pe vremuri. Nici nu au motiv sa se grabeasca din lipsa de trenuri.
Cat despre fronton... parca n-am vazut aici niciodata armatura din fibra de sticla...
Vad ca nu prea le da ghes ca inchida intersectia, probabil se va tot devia traficul succesiv astfel incat sa ramana o banda pe sens.

Nici eu nu am vazut desi trec aproape zilnic prin zona si am vazut de multe ori ca se sapa la PM fronton. Sunt curios daca au executat ceva barete. Nu am vazut nici lemnarie.

În seara asta am zărit două cupe greifer pe șantier și o foreză .

Verta-Tel scormoneste din nou in zona viitorului acces de pe partea cu spitalul. Or fi uitat ceva...

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463815 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”