MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5666 posts, 1489511 views

Go to page:  1  ... 206 207 208 209 210 211 212  ... 405

📖 Pagination options
Re: Stiri si articole din presa florin

andrei11 wrote:
Stiu absolut sigur ca pe  vremea cealalta ultimul metrou pleca de la capete la ora 23,30. Si se asteptau la Piata Unirii sau / si  la Victoriei. De Victoriei nu sunt sigur dar la Unirii se asteptau.

Așa este și acum, ultimele metrouri pleacă la 23,30 de la Unirii în toate direcțiile. Și ai legătură cu M4 spre periferie.

Din păcate nu scrie nicăieri asta și multă lume nu știe acest "secret".

Re: Discutii diverse despre Metrorex abc_XC

Astazi, la ora 17.45 pe peronul din statia de metrou Piata Victoriei M1 un individ vindea bujori. Avea o cutie mare de carton plina cu flori, pusa in mijlocul peronului  :shock:  Felicitari Metrorex si firmelor care se ocupa de paza, ofera servicii excelente.

Re: Discutii diverse despre Metrorex survola

Doar azi? E plin de flori de la inceputul anului, si la Aviatorilor, si la Aurel Vlaicu, si la Dristor

Re: Discutii diverse despre Metrorex punmeister

Pe la Aviatorilor au cam disparut, iar la Aurel Vlaicu rar ii mai vad (la peron ma refer).
Oricum eu am dat un mail pe 27 martie celor de la Metrorex, sa vad daca pe ei ii doare-n cot de treaba. Am primit un raspuns, dar raspunsul e din seria multe despre nimic si nimic despre foarte multe.  :popa:
Stimate domnule Alexandru ENACHE,

Urmare a adresei dumneavoastră înregistrată la Metrorex cu numărul M.01/4475/28.03.2017, vă comunicăm următoarele:

Personalul comercial de la intrarea în staţiile de metrou este instruit să nu permită trecerea la peron a cerșetorilor și vânzătorilor ambulanți, însă o parte dintre ei îşi cumpără cartelă, intră legal și desfășoară activități de comerț neautorizat în staţii. Când sunt surprinşi de agenţii de pază, vânzătorii și cerșetorii sunt evacuaţi, însă după scurt timp revin în metrou prin alte staţii. În multe situaţii au fost predaţi Poliţiei Metrou. Totodată, precizăm că personalul comercial, prin natura serviciului, nu poate surprinde ceea ce se întâmplă la peron, ci doar la nivelul vestibul. De asemenea, în cazul situațiilor de acest gen, ne-am adresat firmelor de pază cu care colaborăm în vederea sporirii vigilenţei agenţilor de pază la intrările în staţiile de metrou şi a patrulării pe peroane pentru eliminarea vânzătorilor ambulanți și a cerșetorilor. Vă asigurăm că personalul nostru comercial, cu sprijinul agenţilor de pază şi al Poliţiei Metrou, va încerca eliminarea prezenţei acestor persoane. Totodată, menționăm că este necesar și sprijinul organelor de poliție, singurele abilitate pentru luarea măsurilor specifice.
Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, vă mulțumim pentru situația semnalată şi vă asigurăm că suntem permanent preocupaţi de creşterea calităţii serviciilor pe care le oferim.

Cu stimă,
DIRECTOR GENERAL,
ing. Marin ALDEA

Re: Stiri si articole din presa elcraft

andrei11 wrote:
Vineri seara si sambata seara ar trebui sa fie programul prelungit.
Actualul program ( 5,00 - 23,00 ) inseamna defapt ca exista doar 3 ore si jumatate / 24 h pentru diverse lucrari de intretinere / reparatii.
Cine e de specialitate ne poate spune ce si cum. Pe de alta parte in mare parte din traseu lucrarile de intretinere / reparatii se pot face doar pe un sens de circulatie.

Ar putea prelungi deschiderea sambata si duminica dimineata, orarul pana la 23 e destul de comunist, mai ales vineri si sambata seara.

florin wrote:
Așa este și acum, ultimele metrouri pleacă la 23,30 de la Unirii în toate direcțiile. Și ai legătură cu M4 spre periferie.

Din păcate nu scrie nicăieri asta și multă lume nu știe acest "secret".

La M1+M3 care au acelasi peron cum se face?

Re: Discutii diverse despre Metrorex mcosmin

Fireste, sta M1 sa faca schimb cu M2, apoi vine M3 sa faca schimb cu M2 (sau invers, in functie de care magistrala ajunge prima).

Re: Discutii diverse despre Metrorex freyutz

La Unirii 1 mereu ultimul tren va fi M1 care va pleca la 23:30. Pentru M3, directia Preciziei/Anghel Saligny se formeaza trenuri de la Eroilor/Nicolae Grigorescu dupa trecerea trenurilor care au asteptat la Unirii 1.

Re: Discutii diverse despre Metrorex Lixandru Dragos-Liviu

Revin cu o imagine de la lucrarea făcută în afara perimetrului vestibulului staţiei Dimitrie Leonida (M2). Spaţiul destinat parcării bicicletelor nu a fost realizat până la capăt, motiv pentru care a rămas un spaţiu pe o lungime de circa 5 metri. Eu rămân la concluzia că mai era loc pentru încă 10-12 biciclete.
IMG_20170504_100937.jpg (405.84 KB; downloaded 2989 times)

Re: Discutii diverse despre Metrorex TibiV

Mda...
Romania lucrului pe jumatate nefacut... :(

Re: Discutii diverse despre Metrorex adila

Corect. Asta vroiam si eu sa spun.
Ar mai intra chiar mai mult de 10-15 biciclete, daca tinem cont si de platforma nefolosita din lispsa de rastele. Totusi am impresia ca aceste lucruri se fac pur si simplu din constrangere si nu datorita constientizarii necesitatii. Din acest motiv nici nu vedem ceva facut cu cap si coada. Totul pare neplanificat. Sunt curios daca mai avem astfel de rastele si la alte statii de metrou.

adila wrote:
am impresia ca aceste lucruri se fac pur si simplu din constrangere si nu datorita constientizarii necesitatii.

Pai nu era vorba ca au facut lucrarea ca sa opreasca infiltratiile de apa ?!...
Nu cred ca apa va avea "vreo sfiala" sa se infiltreze pe bucata aia nebetonata de fo' 3 metri...  :x

Re: Discutii diverse despre Metrorex subway guru

Nu apa ci ISU...care a decretat ca bicicloantele n-au ce cauta indoors!!!
:bere:

Dar bucata nebetonata este absolut "outdoors" ?!?!...

Re: Discutii diverse despre Metrorex subway guru

Daca e nebetonata...va sa zica nu se ezista!...adicatelea inca n-a ajuns sa vada lumina soarelui 'outdoors'!
Sau spusa altfel, de unde nu-i nici Dzeu nu cere, doar bikerii!
:bere:

Go to page:  1  ... 206 207 208 209 210 211 212  ... 405

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463842 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”