Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovVehicule utilitare STB

Topic: Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 3 modificate în vehicule pentru intervenții

22 posts, 4289 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 Albert

Costin wrote here:
N-are nici o treaba TPBI cu schema de culoare a vehiculelor. Desi era foarte bine daca avea.

Ba da, in noul contract de delegare s-a trecut obligativitatea ca toti operatorii sa cumpere vehicule noi in culoare verde.

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 ANDREI_TB_CFR_413

Aia ziceam și eu, fiindcă știam ceva vis-a-vis de implementarea schemei de culoare verde-alb-negru.

Re: Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 3 modificate în vehicule pentru intervenții Gabi23

Pentru Baza de reparații Alexandria este aproape finalizat la URAC autobuzul 4309, care va fi compartimentat diferit față de 4536.

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3 Yanis23

Tiberiu Shaolin wrote here:
Autobuzul Mercedes-Benz Citaro E3 #4536, într-o apariție neașteptată la noile lucrări de la Clăbucet (1 Mai), mai nou aparține echipei de intervenție în locul autobuzelor Rocar. Mai jos aveți câteva poze cu el.

Arată destul de fain, dar sincer mă întreb de ce a fost vopsit în schema comercială, deoarece este un autobuz vestiar, nu un autobuz care a trecut prin RK.
Mă întreb dacă și 4309 va avea această culoare.
Și apropo, dacă treci pe lângă poarta depoului Bucureștii Noi, poți vede plafonul lui 4536 în apropierea unei hale.

Re: Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 3 modificate în vehicule pentru intervenții Just a User

Conform TPBI, Toate noile vehicule de la STB, STV, STCM și Regio Serv, fie achiziționate (nu SH), fie modernizare sau fie reparate capital, trebuie vopsite în verde (deși nu știu dacă se aplică și la vehiculele utilitare)

Re: Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 3 modificate în vehicule pentru intervenții Mihai Neagu

S-a mai discutat de nenumarate ori despre acest lucru !

Ca de la prieten la prieten, va rog eu mult, cititi si voi mesajele de mai sus inainte sa mai postati altele care deja au un raspuns.

Re: Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 3 modificate în vehicule pentru intervenții Mariusv

Gabi23 wrote here:
Pentru Baza de reparații Alexandria este aproape finalizat la URAC autobuzul 4309, care va fi compartimentat diferit față de 4536.

Joi seară mașina asta era la intersecția mare de la Lizeanu și se ducea spre Obor ....

Re: Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 3 modificate în vehicule pentru intervenții Sofian

Pe 17 decembrie a venit la Piata Sfantul Gheorghe. :ugeek:

WhatsApp Image 2024-12-23 at 16.01.10 (1).jpeg (228.14 KB; downloaded 429 times)

WhatsApp Image 2024-12-23 at 16.01.10 (2).jpeg (190.27 KB; downloaded 429 times)

WhatsApp Image 2024-12-23 at 16.01.10.jpeg (177.21 KB; downloaded 429 times)

WhatsApp Image 2024-12-23 at 16.01.10 (3).jpeg (241.75 KB; downloaded 429 times)

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Vehicule utilitare STB  • 
Choose destination

Since our 2460 forum members have written 437215 posts in 5460 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”