MetrouReţeaua de metrou din Bucureşti

Topic: Stația Tudor Arghezi

27 posts, 4193 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: Stația Tudor Arghezi Luca M.

A urmarit cineva de pe forum daca statia asta de metrou are cativa calatori la orele de varf?

Re: Stația Tudor Arghezi BIGRED1984

Statia asta a avut calatori din prima zi,cu pendula; are destui nu cativa la orele de varf. La sf. anului dau de obicei o statistica despre calatoriile incepute din fiecare statie, o sa fie edificator atunci.

Re: Stația Tudor Arghezi shoppy

Vezi ca publica Mrex pe undeva numarul anual de calatori de le fiecare statie.

Re: Stația Tudor Arghezi Chev Celios

S-a incercat asa acum vro 2 luni cu una din linii scurtata la Tudor Arghezi si a iesit rascoala in Com. Berceni.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stația Tudor Arghezi sab

BIGRED1984 wrote here:
La sf. anului dau de obicei o statistica despre calatoriile incepute din fiecare statie, o sa fie edificator atunci.

Nu au mai dat de cativa ani...

Re: Stația Tudor Arghezi BIGRED1984

exista mereu posibilitatea cererii de date pe baza legii 544 , trimis catre contact@metrorex.ro
https://www.metrorex.ro/uploads/Formular%20solicitare%20informatii%20interes%20public%20cf%20Legii%20544.pdf

• sab
  • Posted:
  •  

Asta este alta discuție, ca le ceri punctual o informație , nu este totuna cu "la sfârșitul anului dau de obicei o statistica".
Nu le mai publica din proprie inițiativa, cred ca ultima data au facut-o după inaugurarea M5.
Nici măcar ce au publicat în trecut nu mai este disponibil. De ce , nu stiu..

Re: Stația Tudor Arghezi ByOnu

Statia a pierdut toti "papucii" gigantici kitsch de pe exterior. Dârele de silicon au ramas pe cladire.

Iar sloganul "hai ca se poate" are litere rupte.

Hai ca se poate sa facem un kitsch cu sloganuri comuniste pentru castiguri electorale pe termen scurt.

De asemenea, cateva scaune sunt avariate si par a fi asa de ceva timp. Parca ar fi din foi de ceapa. Sigur se mai gasesc cateva scaune clasice de IVA la nevoie.
20241109_195703.jpg (1.61 MB; downloaded 1028 times)
20241109_195719.jpg (1.61 MB; downloaded 1028 times)
20241109_195754.jpg (1.65 MB; downloaded 1028 times)
20241109_195500.jpg (1.63 MB; downloaded 1028 times)

Re: Stația Tudor Arghezi PaulIP

Ctitoria lăbuțească în toată splendoarea ei, la un an și două luni de la inaugurare...

Mai este demn de menționat că imensa majoritate a turnicheților nu pot citi prin NFC (nici cardul bancar, nici telefonul). Am "testat" 3 la rând până când paznica m-a îndrumat către unul care funcționa. Întrebând-o ce se întâmplă cu celelalte, mi-a răspuns cu scârbă vădită în voce că "așa sunt mai toate din naștere,  n-au mers niciodată".

20250102_114809.jpg (1.63 MB; downloaded 660 times)

20250102_114710.jpg (1.6 MB; downloaded 660 times)

20250102_114714.jpg (1.58 MB; downloaded 660 times)

IVA rămâne nemuritoare, măcar prin scaune...

Re: Stația Tudor Arghezi ANDREI_TB_CFR_413

Scaunul din imagine este deteriorat de aproximativ 2 luni, poate chiar mai mult...

• sab
  • Posted:
  •  

Din poze pare ca nu este doar unul...Unul "bandajat" si altul ruginit.

Re: Stația Tudor Arghezi ANDREI_TB_CFR_413

Cu puțină voință se puteau înlocui cele 2 scaune deteriorate cu altele noi, de același tip.

• sab
  • Posted:
  •  

Dupa parerea mea, cel putin rugina ar trebui acoperita de garantie...

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Reţeaua de metrou din Bucureşti  • 
Choose destination

Since our 2451 forum members have written 436567 posts in 5448 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”