Topic: Autobuze/autocare particulare înmatriculate în Buzău
20 posts, 2595 views
📖 Pagination options
-
- ADK
-
Posted:
-
Re: Autobuze/autocare particulare înmatriculate în Buzău
ADK
Transcom 94, are sigur plecarea undeva pe la ora 3 după-amiază din autogara Nord. Eprubeta pleacă însă din autogara Sud (dar nu mai știu dacă o ia spre Ploiești cu trecere prin Câmpina sau pe Siriului).
Transcom 94, are sigur plecarea undeva pe la ora 3 după-amiază din autogara Nord. Eprubeta pleacă însă din autogara Sud (dar nu mai știu dacă o ia spre Ploiești cu trecere prin Câmpina sau pe Siriului).
- Orlandelul10
-
Posted:
-
Orlandelul10
Eprubeta are traseu pe DN 10 adică o ia pe partea cu Siriul
Eprubeta are traseu pe DN 10 adică o ia pe partea cu Siriul
- Orlandelul10
-
Posted:
-
Orlandelul10
BZ 20 STP al operatorului Eprubeta Transport Persoane operând o cursă ocazională la o fermă din Brăila.
BZ 20 STP al operatorului Eprubeta Transport Persoane operând o cursă ocazională la o fermă din Brăila.
Messenger_creation_BBB1A40B-8CD4-4E50-8AF3-C5079142703D.mp4 (2.65 MB; downloaded 405 times)
- Orlandelul10
-
Posted:
-
Orlandelul10
Ce firme mai au in prezent Autobuze Bmc 850 Tbx in afară de Eprubeta?
Ce firme mai au in prezent Autobuze Bmc 850 Tbx in afară de Eprubeta?
-
- ADK
-
Posted:
-
ADK
Răzvan de la Albești are 2, unul roșu cu care face de regulă convenții la Greentech (pare-mi-se că-i luat de la "Sava" care au/aveau garajul prin zona Horticolei) și unul turcoaz.
Răzvan de la Albești are 2, unul roșu cu care face de regulă convenții la Greentech (pare-mi-se că-i luat de la "Sava" care au/aveau garajul prin zona Horticolei) și unul turcoaz.
- Orlandelul10
-
Posted:
-
Orlandelul10
Ce Operator mai face cursa Buzău-Bisoca?
Ce Operator mai face cursa Buzău-Bisoca?
📖 Pagination options