Topic: Stația Pipera
21 posts, 3546 views
📖 Pagination options
- shoppy
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Stația Aparătorii Patriei
ByOnu
Subtraversarea s-ar realiza, evident, pe la -1, iar noul acces ar avea propriul vestibul care poate fi ori supra ori subteran, in functie de spatiul disponibil si capacitatea autoritatilor de a expropria.
Vestibulul actual nu are niciun rol in povestea asta.
Un nou acces este necesar la Pipera, asa cum este necesar si la Preciziei.
ByOnu wrote here:satanistu wrote here:
Macar se face, daca am fi avut si in Sectorul 1 un primar pe care sa il duca mintea, .....
Esti in eroare crezand ca alte primarii de sector n-au incercat colaborarea cu Metrorex pentru investitii. Inteleg din surse destul de onorabile ca PS2 a incercat in ultimul mandat sa colaboreze cu Metrorex pentru un nou acces la Pipera, care sa subtraverseze Bd. Pompeiu. Efectiv nu au fost luati in seama.
Te uiti la culorile politice si iti dai seama singur de ce unor primari li s-a intins covorul rosu, iar altora li s-a inchis usa in nas.
sab wrote here:
Dat fiind ca la Pipera vestibulul este suprateran, mai greu cu subtraversatul.
Subtraversarea s-ar realiza, evident, pe la -1, iar noul acces ar avea propriul vestibul care poate fi ori supra ori subteran, in functie de spatiul disponibil si capacitatea autoritatilor de a expropria.
Vestibulul actual nu are niciun rol in povestea asta.
Un nou acces este necesar la Pipera, asa cum este necesar si la Preciziei.
- sab
-
Posted:
-
Re: Stația Pipera
sab
In acest caz, din pacate, nu ar putea fi folosit decat ca acces la metrou, nu si ca pasaj de subtraversare.
In acest caz, din pacate, nu ar putea fi folosit decat ca acces la metrou, nu si ca pasaj de subtraversare.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Pai nici n-am vrea sa ia locul trecerii. Nu acesta este scopul.
Fluxurile cele mai mari (80% ish) de la treceri sunt cauzate de pietonii care intra la sau ies de la metrou.
Primariile, unde vad un acces la metrou, desfiinteaza o trecere: vezi Aviatorilor, vezi Eroii Revolutiei, samd.
Pai nici n-am vrea sa ia locul trecerii. Nu acesta este scopul.
Fluxurile cele mai mari (80% ish) de la treceri sunt cauzate de pietonii care intra la sau ies de la metrou.
Primariile, unde vad un acces la metrou, desfiinteaza o trecere: vezi Aviatorilor, vezi Eroii Revolutiei, samd.
- sab
-
Posted:
-
sab
Exact la asta ma refeream.
Totusi era bine sa poata folosi pasajul si ca subtraversare, asa interesul primariilor ar fi mai mare, pentru ca interesul Metrorex pentru acest gen de lucrari este ZERO.
Si asa ar justifica si primariile lucrarile, pentru ca , sincer, nu stiu cum justifica Baluta investitia intr-un obiectiv al unei societati care nu are legatura cu PS4...
Exact la asta ma refeream.
Totusi era bine sa poata folosi pasajul si ca subtraversare, asa interesul primariilor ar fi mai mare, pentru ca interesul Metrorex pentru acest gen de lucrari este ZERO.
Si asa ar justifica si primariile lucrarile, pentru ca , sincer, nu stiu cum justifica Baluta investitia intr-un obiectiv al unei societati care nu are legatura cu PS4...
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Cand a contat asta? PS4 a construit o statie si o interstatie de metrou cu totul, facand munca Metrorex-ului.
Iar statia centrala de la Eroii Revolutiei este facuta pentru STB si Metrorex.
sab wrote here:
Cand a contat asta? PS4 a construit o statie si o interstatie de metrou cu totul, facand munca Metrorex-ului.
Iar statia centrala de la Eroii Revolutiei este facuta pentru STB si Metrorex.
- sab
-
Posted:
-
📖 Pagination options