Zona metropolitană BucureștiIstoria transportului în comun din București şi IlfovVehicule din trecut aparținând STB / ITB / RATB / STB S.AAutobuze

Topic: Skoda Karosa SM 11 (197x - 198x)

20 posts, 6425 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: Skoda Karosa SM 11 (197x - 198x) andrei11

E sigur pentru Constanţa.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Skoda Karosa SM 11 (197x - 198x) ADK

Aveam impresia că așa au fost înmatriculate în țara de proveniență.

Re: Skoda Karosa SM 11 (197x - 198x) 1689

Revin insa cu intrebarea ce autobaze au avut Karosa SM la vremea respectiva …

Cel mai probabil Militari, dar a fost singura autobaza ?

Cum spuneam intr-unul din mesajele mele anterioare, au fost o prezenta destul de frecventa si in sudul orasului, ceea ce inseamna ca au fost operate si de Ferentari ?

Serban Voda e putin probabil, pentru ca se pare ca a fost IK4 de cind au inceput sa fie livrate in Romania…

Titan ?

Improbabil, pentru ca regimul de atunci nu accepta consumuri inutile de carburant ca sa muti un autobuz jumatate de oras pentru acces/retragere…

Re: Skoda Karosa SM 11 (197x - 198x) Chev Celios

Parca era o poza pe net cu Floreasca plina de Skode. !!!!!

Re: Autobaza Floreasca Chev Celios

andrei11 wrote here:
:mrgreen:
...

Am gasit ceva pe aici pe forum la topicul despre Floreasca.

Re: Skoda Karosa SM 11 (197x - 198x) 1689

Ideea ca Floreasca ar fi avut Skode are - cumva - sens, pentru ca disparitia lor de la ITB se suprapune, cumva temporal cu introducerea Roman-urilor 112 (si, daca nu ma insel, exista imagini pe forum cu 112 in Autobaza Floreasca).

Cred ca exista (?) si imagini cu Skode si in Autobaza Militari (ceea ce ar justifica prezenta lor pe 105/74/79 etc.), dar ramine deschisa intrebarea unde erau alocate cele care erau alocate pe liniile din sud ((1)41, 41 barat …)…

Sa fi fost Ferentari (similar cu Floreasca, disparitia lor se suprapune cu introducerea Roman-urilor 112…) ?

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433496 posts in 5398 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”