Topic: Achizitii de tramvaie noi prin Primaria Municipiului Iasi
79 posts, 47238 views
📖 Pagination options
- ticker
-
Posted:
-
Re: Achizitii de tramvaie noi prin Primaria Municipiului Ias
ticker
Pentru ca in CS spune ca lungimea max e de 28,5m. Swing are 30.1. Nu vad cum il pot oferta...
Mai degraba ii vad ofertand Twist Fokstrot care e 100% LF, 26,25m
Pentru ca in CS spune ca lungimea max e de 28,5m. Swing are 30.1. Nu vad cum il pot oferta...
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Fokstrot e pentru piata CSI, nu pentru piata UE.
Fokstrot e pentru piata CSI, nu pentru piata UE.
- ticker
-
Posted:
-
ticker
Nu contest. Doar ca Twist Fokstrot are modulul din mijloc mai scurt decat Twist si s-ar incadra mai usor in cerinte. Nu am gasit specificatiile twist-ului cu 3 module.
Nu contest. Doar ca Twist Fokstrot are modulul din mijloc mai scurt decat Twist si s-ar incadra mai usor in cerinte. Nu am gasit specificatiile twist-ului cu 3 module.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
PESA Twist varianta NGT8 are 32 de metri, deci nu se incadreaza. In schimb au si pe o platforma similara cu Stadler Tango si Bucur LF-CA.
Cel din poza are 24 de metri, doar ca il pot face si de 26 de metri, cum e Fokstrot.
PESA Twist varianta NGT8 are 32 de metri, deci nu se incadreaza. In schimb au si pe o platforma similara cu Stadler Tango si Bucur LF-CA.
image-asset.jpeg (49.55 KB; downloaded 7195 times)
Cel din poza are 24 de metri, doar ca il pot face si de 26 de metri, cum e Fokstrot.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
In linkul postat de PTMZ de pe apix.ro scria ca Primaria a modificat cerinta in "minimum 26m" ca urmare a unor contestatii pt cei 28.5 max. Cum e pana la urma?
ticker wrote:
In linkul postat de PTMZ de pe apix.ro scria ca Primaria a modificat cerinta in "minimum 26m" ca urmare a unor contestatii pt cei 28.5 max. Cum e pana la urma?
- ticker
-
Posted:
-
ticker
In C.S. dimensiunea max e de 28,5. (cap 6.3. Dimensiuni Generale Constructive)
A fost o contestatie/cerere nr 61308/04.06.2019 care cerea lungimea de max 31m, dar cu distanta maxima intre usi de 27m a.i. sa nu se depaseasca lungimea peroanelor din Iasi.
Raspuns: Nu se accepta. Se mentin cerintele din C.S.
Stupid parerea mea, cum la Pesa Swing de la licitatia primariei s-a putut o lungime de 30 m iar la asta max e 28,5.
Si mai stupid e ca licitatia a fost anulata... http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/pr ... 100070314/
Deci din firmele care s-au interesat, nu a depus niciuna oferta...
In C.S. dimensiunea max e de 28,5. (cap 6.3. Dimensiuni Generale Constructive)
A fost o contestatie/cerere nr 61308/04.06.2019 care cerea lungimea de max 31m, dar cu distanta maxima intre usi de 27m a.i. sa nu se depaseasca lungimea peroanelor din Iasi.
Raspuns: Nu se accepta. Se mentin cerintele din C.S.
Stupid parerea mea, cum la Pesa Swing de la licitatia primariei s-a putut o lungime de 30 m iar la asta max e 28,5.
Si mai stupid e ca licitatia a fost anulata... http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/pr ... 100070314/
Deci din firmele care s-au interesat, nu a depus niciuna oferta...
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Prima a fost anulata, a doua e inca in faza de depunere a ofertelor.
https://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/n ... /100065429
Prima a fost anulata, a doua e inca in faza de depunere a ofertelor.
https://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/n ... /100065429
- ticker
-
Posted:
-
ticker
Multumesc punmeister. Iar nu am cascat ochii.
Hai ca am clarificat-o cu lungimea. S-a scos limitarea la 28,5. hai cu tramvaie de 40 de m
Multumesc punmeister. Iar nu am cascat ochii.
Hai ca am clarificat-o cu lungimea. S-a scos limitarea la 28,5. hai cu tramvaie de 40 de m
Clarificare 17.07.2019.pdf
:|
Erata - scoatere limita superioara de lungime (28,5 m)
Clarificare 17.07.2019.pdf (146.23 KB; downloaded 315 times)
Raspuns solicitare clarificari 79818 19.07.pdf
Reconfirmare scoatere limita superioara a lungimii
Raspuns solicitare clarificari 79818 19.07.pdf (272.13 KB; downloaded 361 times)
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Pai asta ziceam si eu de mai demult. Primaria a spus-o ca s-a scos limitarea de 26m asa ca e liber pentru orice. Evident ca 40 n-ai sa vezi dar macar inca 16 PESA tot ar fi bune. Ma rog, momentan avem 0 PESA.
Pai asta ziceam si eu de mai demult. Primaria a spus-o ca s-a scos limitarea de 26m asa ca e liber pentru orice. Evident ca 40 n-ai sa vezi dar macar inca 16 PESA tot ar fi bune. Ma rog, momentan avem 0 PESA.
- PTMZ
-
Posted:
-
- micutzu
-
Posted:
-
micutzu
Bun,deci avem si aici oferte.Hai cu Pesa,ca sa fie 32 de bucati.
Bun,deci avem si aici oferte.Hai cu Pesa,ca sa fie 32 de bucati.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
De pe pagina de Facebook a Primăriei (LINK), reiese că ar exista doi ofertanți, anume:
1) BOZANKAYA
2) PESA
De pe pagina de Facebook a Primăriei (LINK), reiese că ar exista doi ofertanți, anume:
1) BOZANKAYA
2) PESA
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Au fost deschise ofertele pe SEAP. Bozankaya si PESA sunt ofertantii.
Au fost deschise ofertele pe SEAP. Bozankaya si PESA sunt ofertantii.
- PTMZ
-
Posted:
-
📖 Pagination options