Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii

1025 posts, 192774 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 74

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Il vizam la o bere!  :bere:
Marea problema e ca foarte multi cam ignora acel al doilea semafor... Si accidente am tot vazut. Eu ies zilnic din Racovita si m-am invatat sa fiu atent, dar altii... nu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

danutzu_2910 wrote:
Si continuarea filmarii la suprafata.

Semaforul ala la care ai stat in filmare,langa capatul troleelor, a tinut 1min si 50 de secunde. ?!?!?!?  :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

danutzu_2910 wrote:
Si continuarea filmarii la suprafata. Sper sa nu ametiti  :lol:  :lol:
@Adila, cu primul punct nu sunt de acord. Traficul trebuie sa se astepete la pietoni, mai ales ca efectueaza o manevra la stanga...

Poate nu am fost eu clar. Plecand de la semaforul cu pricina nu este nici o manevra la stanga. Manevra la stanga este doar ca sa intri de pe Oltenitei in rond si sa te incadrezi catre Calea Vacaresti. Apoi urmeaza semafor unde te opresti la rosu. Acum ai In fata ta trecerea de pietoni, kebab, la 10 m distanta, iar culoarea verde se face simultan si pentru masini si pentru pietoni. Situatia este similara parasirii unui sens giratoriu la dreapta. Este absolut ridcol si aberant. Incearca din postura de pieton si apoi mai vorbim.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Nici eu nu inteleg...
adila wrote:
- traficul auto din rond care vine pe Oltenitei dinspre metrou Brancoveacu are culoarea verde odata cu pietoni care traverseaza de la kebab spre benzinarie. Absolut un pericol public. Nu se asteapta nici un sofer ca in mai putin de 10m sa franeza pentru acordarea de prioritate. Sper sa nu ramana asa.

Inteleg ca este vorba de semaforul de la Mega Image.
Pai daca vii pe Oltenitei dinspre Brancoveanu ai treaba cu pietonii de la kebap doar daca faci stanga spre Vacaresti,,,,

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

Ora 17:00 ,pe toate santierele pasajului nu mai exista nici macar 1 singur muncitor si asa a fost toata ziua . 2 paznici in tot perimetrul .Sper sa continue de maine.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

A fost țața firea, s-a pozat cu latrina 3, gata! Ce atata graba?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului punmeister

Dar ce a mai ramas de facut?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Lista este lunga si se incheie cu "plantat panselute"
@Robert
De obicei sunt atent la semafoare,dar acum pur si simplu am uitat de el. Si...e prea din scurt..
Si daca ma gandesc bine in 10 ani e prima data cand intorc in rond. :lol:

TibiV wrote:
Nici eu nu inteleg...
adila wrote:
- traficul auto din rond care vine pe Oltenitei dinspre metrou Brancoveacu are culoarea verde odata cu pietoni care traverseaza de la kebab spre benzinarie. Absolut un pericol public. Nu se asteapta nici un sofer ca in mai putin de 10m sa franeza pentru acordarea de prioritate. Sper sa nu ramana asa.

Inteleg ca este vorba de semaforul de la Mega Image.
Pai daca vii pe Oltenitei dinspre Brancoveanu ai treaba cu pietonii de la kebap doar daca faci stanga spre Vacaresti,,,,

Mai oameni buni, dintr-un sens giratoriu iesi la dreapta nu la stanga ca nu suntem in UK. Mai pun o data poza din dreptul acestei treceri de pietoni. Masinile care vin de pe Oltenitei si fac rondul spre Vacaresti, asteapta la un semafor in rond. Cand se face verde pentru ei, se face si pentru pietoni care traverseaza trecerea din imagine perpendicular pe directia masinilor. Capisci? Stiu ca pare greu de crezut, dar am trecut de 3 ori astazi si de fiecare data era sa ma calce masina.

Eu am inteles, dar nu vad problema pietonului. Soferul trebuie sa circule cu atentie.
Si, oare au facut economie de semafoare?

Nicidecum economie. Sunt suficiente semafoare, doar ca nu sunt timpii corecti.
Pentru a intelege situatia mergeti ca pieton.

Trebuie sa rectific ceva. Recunosc ca am creat ceva confuzie: Cei care fac rondul venind de pe Oltenitei, au cedeaza trecerea, nu semafor. M-a indus in eroare faptul ca erau aliniati toti si asteptau sa se faca rosu pe directia Romprim-Eroi Revolutiei. Cand se face rosu pe acesta directie, se face verde pentru pietoni, dar in acelasi timp dau navala si cei care erau in rond. Cred ca ati inteles voi. Trebuie multa atentie in zona, fiind ceva nou, trebuie multa prudenta de ambele parti.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Deci se confirma (daca nu era clar deja) ca troleibuzul nu va mai intoarce la Sudului, cel putin nu inainte de rond. Credeti ca exista sanse sa intoarca in rond? Tehnic nu vad de ce nu. Prelungirea troleibuzelor locale pana la pasajul Mihai Bravu nu va face decat sa scada frecventa troleibuzelor: acelasi numar de troleibuze vor avea de parcurs o distanta cu aproximativ 50% mai mare decat traseele actuale (masurat pe Maps). Atentie: asta fara sa punem la socoteala momentul cand se va redeschide linia 76 care va ingiti la randul ei din acelasi numar de troleibuze. Vom avea troleibuze care vor cara aer blocate pe Vacaresti. Capatul de la abator il va face initul pentru cea mai mare parte a calatorilor, daca ar merge pana la Unirii ar fi alta treaba. Imi mentin parerea ca liniile locale din Berceni au rolul de a prelua fluxurile constante de la metrou si dispersarea lor in cartier.

- Pana una alta, fara sa ma repet, noile garduri sunt foarte periculoase pentru pietoni, au tepi. Inainte sa spuneti ca nu e un big deal, sa nu uitam de aceleasi discutii purtate la Valea Ialomitei pentru niste profile de 2cm grosime, aici vorbim de tepi, materie bruta.
- Camerele de luat vederi din PP-uri sunt ridicol de vandalizabile dupa modul in care sunt montate, cu cabluri la vedere, inaltimea joasa determinata de tavan, etc.
- Lifturile inca neacoperite cu alucobond(?)
- Statia RATB a lui 381 de la Castani inca inchisa, desi se putea deschide cu luni in urma
- Inaugurarea tramvaiului in septembrie?! Arata ca si cum intr-o saptamana, maxim doua ar putea fi gata. Inteleg ca Firea a dat derogare la lene.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Nu cred ca vor mai întoarce, dovezi mai târziu.
Probabil vor aduce troleibuzele împrumutate pentru a suplini prelungirea.

La pozele din pasajele pietonale, oare vor acoperii tevile de la refularea pompelor de bașă?
Arata tare urat....

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 74

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2463 forum members have written 438123 posts in 5485 topics and 524 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”